Soruyu yanlış sormuş, paramı değerlendirmeliyim değil nasıl harcayayım diye sorması lazımdı. motor ve ekipman alacak ortada değerlendirecek faize koyacak bir para yok.
Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan? Tabii ki Ural BMW'den... BMW boxer daha eskiymiş. İkinci Dünya Savaşı esnasinda motosiklet üretmeye karar veren Rusya BMW R71 üzerine bina etmiş Ural'ı...
Komik olan, Honda Goldwing'ı ilk başta 4 silindir boxer yaptı. Kısa süre sonra 6 silindire döndü. BMW seksen yıldır aynı amele dizayna devam... BMW haşlama yakındır
O haltı yiyen serefsizler sözde dindar kılığında haydut köpekler amerika İngiliz uşağı ajanlar yok mu ah o ajanlar
İslam dinine çok iyi öğrenip beyin yıkayarak sözde cihat yapıyorlar soysuz köpekler
Feto da aynı yöntem
Hatta foto örgütü daha vahim
Fethullah Gülen haşa peygamber efendimizin vahiy aldığını söyleyerek beyin yıkıyor serefsizler
Kemal Kılıçdaroğlu fetonun arkasında
Terör örgütlerinin arkasında
Darbe olacağı gün tankı altında yatarım diyen kılıçdaroğlu kontrollü darbe yapıldı diye açıklama yapıyor utanmadan
Sen feto ve diğer terör örgütleriyle işbirlikçilik yapacaksın kontrollü darbe yapıldı diyeceksin
Şehit yakınları CHP ye düşman oldu
Olmaz olsun böyle CHP zihniyeti
Nedir bu koku? puffff... Çok pis. Yine aklı bulanan malum partilinin biri propaganda kusmuş yukarıya. O kokuyor. Çıkıyom ben dışarı... Açın pencereleri, havalandırın burayı. Yapış yapış her yer. Midesi kalkıyor insanın.
Yahu hapır hupur tüketmeyin hormonlu haberleri, sonra aklınız bozuluyor, çıkarıyosunuz ulu orta böyle. Gerçi siz de haklısınız, doğal medya da kalmadı değil mi, haberlerin hepsi suni, aynı fabrika çıktısı hep. Yine az dikkat edin ne okuyup dinlediğinize.
Bırakın şurda din konuşmayı. Kimisi inanır kimisi inanmaz. Biz sana niye inanıyosun diyo muyuz? Her yere faiz kredi şu bu kelimesi geçince damlamayın şöyle konulara. Sen kredi ile faiz ile bişey almayabilirsin. Ben alırım. Adım hıdır elimden gelen budur. Param bu kadar ve ihtiyaçlarım beni buna itiyor. Yok chp imiş yok akp imiş. Geçiniz bunları efendim.
Daha da uzun yazardım da neyse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)