Ben motosiklet almayı düşünüyorum 4-5 ay sonra sizce gt250 r yada cbr125 fiyatları düşer mi yeni başlıcam.
Ben motosiklet almayı düşünüyorum 4-5 ay sonra sizce gt250 r yada cbr125 fiyatları düşer mi yeni başlıcam.
Şuan ufukta öyle bir düşüş söz konusu değil, bir sürpriz olmadığı sürece fiyatlar gittikçe artacaktır.
Siteye hoşgeldiin.
Stabil bir ekonomide öyle bir beklenti olabilir. Şimdinin Türkiye'sinde zor.
Neyin fiyatı düştü ki şimdiye kadar motosikletler de olsun.. Keşke ama çok zor..
Düşerr merak etme Honda alırsan da seneye kar edersin tecrübe ile sabit ... 6000-9000 arası cbr 250 bile bulursun 2011-2012 model arası
Turkıyede hıcbır seyın fıyatı dusmez. Hatta aradıgın urunu bulamayıp daha pahalı seyler almak zorunda bıle kalıyorsun 2 katı fıyata.
Bunca yıllık hayatımda ogrendıgım en onemlı sey ıhtıyacları ertelememek. Mısal 2-2.5 yıl once bır kasa toplamayı ya da laptop almayı dusunuyordum. Kasa topladım, ust duzey bır kasaydı, 4.000 lıraya falan gelıyordu. Emsalı bır laptopta 5.000 lıra falandı. Dusundum acıl mı dıye, vazgectım sonra parayı keyfı harcadım. Cep telefonu uzerınden ıhtıyaclarımı bırazcık ugrasarak karsılıyordum offıce programlarıyla. Neyse, ustunden zaman gectı telefonum kullanılmaz hal aldı. Dedım bı ıphone se alayım turkcellden. Ayda 150 lıra falan fatura gelcektı toplamda. Dusundum, mevcut telefonum bıraz daha ıdare ederdı vazgectım. Sımdı hem laptoba hem telefona acılen ıhtıyacım var. Kasa toplasam 6000 lırayı gecıyor, laptoplar 7500 lıra. Turkcellde ıphone se yok, onun dısında alınabılecek telefonların aylık ucretlerı 250 lırayı gecıyor toplamda. Bense keyfı harcadıgım parayı suan arıyorum.
Yarın fıyatı duser umuduyla elınızde para bekletmeyın. Ikı kurus daha fazla verın alın. Yarınlar hep cok gec oluyor.
Maalesef elimde para yok yazın çalışıp kazanıcam kazandığımla motosiklet almayı düşünüyorum yaz sonuna doğru bazı kişilerin zevkini aldıktan sonra kışın kullanamam diye düşünüp satışa cikaricagini hayal ediyordum bende
fiyatları kimse indirmez ama pazarlık miktarın çok büyük oranda artar.
Eyvallah, hoşbulduk 🙌
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Zaten öğrenciyim yazın 4 ay calisicam askeri ücret bide Allah ne verdiyse mesailerle ehliyet ve ekipman hediye gelicek eş dosttan. Yatırım olarak da en azından malım mülküm olur param duman olmaz diye düşünüyorum sizce iyi olur mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Öyle bişey bulabilsem öper başıma koyarım inşallah öyle olur
Düşmez artar
ocak ve şubat ayalarında motorunu satmaya çalışanlara bıkkınlık geliyor ne arayan ne soran oluyor. fiyatı çok kırabiliyorlar. kendimden biliyordum tvs yi şubatta 2800 e verecektim hatta adamla anlaştım gelmedi. bende satıştan kaldırdım geçen hafta tekrar satışa koydum 3500 e sattım.
Para hırsı gözü dönmüş insanlar olduktan sonra düşmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)