Anlas mı Mc50 mi?
Anlas mı Mc50 mi?
Hangi motor ve lastik boyutlarını söylersen daha iyi bişey söylebilirim.
Mc50 alacaktım Anlas ı tavsiye edenler oldu
Kararsız kaldım
anlas iyidir, pirellinin de lastiklerini satar, kendi ürettikleri lastikler de yumuşak hamurlu ve kalitelidir.
Anlas ve mc50 iki lastiği de kullanan yok mu?
Bridgestone batlax s20 evo ların pulsara göre ebatı olsa gözümü kırpmadan alırdım o nasıl bi lastikmiş rosso falan hikaye kalıyor yanında
Konuya gelecek olacaksak mc50 nin 2 versiyonu var biri normal kullanım biride virajcılar için sport force muydu öyle birşeydi şimdi fiyat olarak sport olanı daha yüksek tutuşu normal mc50 göre daha iyi ömrü mc 50 ve anlaşa göre kısa olur ama dersenki benim viraj ile işim yok normal kullanıcam mc50 gene anlaş a göre daha iyidir
Ben ölçü var diye Anlas aldım.
Ben Türk işçisinin emeğine hürmet olarak Anlas varken başka lastik almam. Zaten aralarında kalite farkı
% 5- % 10 . Fiat farkı ise kalite farkının 4 katı. Niçin elin yabancısına para kaptırayım ki . Yerli malı
yurdun malı diye öğretmişlerdi bizim gençliğimizde. SEVGİLER.
http://www.lastikdeposu.com.tr/anlas...FTsaAgSd8P8HAQ
Beyler Anlas a karar kıldım sayılır
Son sözünüz?
Değerli Pistonlar nikli kardeşim Anlas lastiklerini en güzel günlerde kullanman dileğimizle.
kesinlikle yerli malı yurdun malı destek olmak şart. Lastik konusunda anlaş seçerek en doğru secimi yapmışsınız.
Diğer lastiklerden performans olarak alta kalır bir yani olduğunu düşünmüyorum yıllar önce YBR 125 motosikletimde de aynı marka lastik kullaniyordum.
Aldıktan sonra lastiğin performansı konusunda yorumlarınızı paylaşabilirseniz cok seviniriz.
Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)