Aliexpresten Aldığım Aksesuarlar Geldi.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güle güle kullanman dilegi ile
-
Hepsi cok guzel ve cok kaliteli gozukuyor. Gule gule kullan.
-
-
Aliexpress güldür ma çiçektir
Ben de sürücü pegleri aldım 35TL. Ve 10 günde geldi, inanamadım
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Aliexpress güldür ma çiçektir
Ben de sürücü pegleri aldım 35TL. Ve 10 günde geldi, inanamadım
sorun çinlilerde değil çinden ürün max 10 gün içinde tr ye geliyor. tr giriş yaptıktan sonra 15 gün sürüyor. kargolarımı özellikle takip ediyorum. bu takozları 2 nisanda aldım 10 nisanda istanbul gümrüğe girdiler. 12 nisanda balıkesir ptt ye geldi. 15 nisanda bandıram ptt ye geldi. bandırmadan dağıtıma çıkması 8 gün sürdü. gittim elden almak için bulamdılar ürünü..
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
sorun çinlilerde değil çinden ürün max 10 gün içinde tr ye geliyor. tr giriş yaptıktan sonra 15 gün sürüyor. kargolarımı özellikle takip ediyorum. bu takozları 2 nisanda aldım 10 nisanda istanbul gümrüğe girdiler. 12 nisanda balıkesir ptt ye geldi. 15 nisanda bandıram ptt ye geldi. bandırmadan dağıtıma çıkması 8 gün sürdü. gittim elden almak için bulamdılar ürünü..
Malesef öyle oluyor, adamlar taa çinden mükemmel bir organizasyonla gönderiyorlar ama bizim memurlar işini bilir mantığıyla hareket ettikleri için sen beklemişsin beklememişsin önemi yok...
-
Güle güle kullan. Hepsi çok güzel. Kur biraz düşse sepetimde bekleyen birsürü sey var
-
Hocam hep merak etmisimdir bu taktığın elcikte plastikler var ya normal orijinal kullanırken onlar yok mu yani bunu takınca gaz açarken tıkır tıkır hafiften bi his oluyor mu daha mi iyi oldu yani duruma göre bende takmayı düşünüyorum da cevaplarsanız sevinirim
-
MotoHayal adlı üyeden alıntı
Hocam hep merak etmisimdir bu taktığın elcikte plastikler var ya normal orijinal kullanırken onlar yok mu yani bunu takınca gaz açarken tıkır tıkır hafiften bi his oluyor mu daha mi iyi oldu yani duruma göre bende takmayı düşünüyorum da cevaplarsanız sevinirim
sorunu tam olarak anlamadım ama elcikleri elime yapışıyordu yumuşamıştı plastikleri o yüzden değiştirdim. memnunum bunlardan şuana kadar 1 ay oldu.
-
Benelli yazısını depo pedinde niye ortalamamışlar da en sağa kadar sıkıştırmışlar acaba ? Bu arada güle güle kullanın.
-
Güle güle kullan hepsi çok güzel görünüyor ama o koruma takozu nedir hocam öyle maşallah merdane gibi duruyo
-
Sagolun iyi dilekleriniz icin...
-
güzel gözüküyorlar, güle güle kullan.
-
Koruma takozunda neden böyle bir hata yaptınız ki?
Ucu buradan plastik değil gibi gözüktü bana.
Koruma takozlarının uçları kasten plastik yapılır ki sürüklenen motorda o plastik kısım eriyerek sadece plastik surtsun. Böyle metal olunca ya direk kirilacak ve sizin ayağınıza batacak(Allah korusun) yada kırılmayıp monte ettiğiniz yeri yamultacak. Ki Çinden geldiğini düşündüğümüzde kırılması daha kolay.
Sizin yerinizde olsam ne kadar para verirsem vereyim derhal çıkartırdım o koruma takozu gibi görünen vibrator gibi şeyi. Faydasindan çok zararı olacak çünkü. Ucu plastik ise bir problem yok. Diğer ürünler hayırlı olsun bu arada
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
-
EsHero adlı üyeden alıntı
Koruma takozlarının uçları kasten plastik yapılır ki sürüklenen motorda o plastik kısım eriyerek sadece plastik surtsun. Böyle metal olunca ya direk kirilacak ve sizin ayağınıza batacak(Allah korusun) yada kırılmayıp monte ettiğiniz yeri yamultacak. Ki Çinden geldiğini düşündüğümüzde kırılması daha kolay.
Bunu öğrendiğim iyi oldu
-
EsHero adlı üyeden alıntı
Sizin yerinizde olsam ne kadar para verirsem vereyim derhal çıkartırdım o koruma takozu gibi görünen vibrator gibi şeyi. Faydasindan çok zararı olacak çünkü. Ucu plastik ise bir problem yok. Diğer ürünler hayırlı olsun bu arada
uç kısımları özel bir madde takozla aynı maddeden değil daha yumuşak. garip birşey. malezyadan geldiler çin malı değil. umarım hiç ihtiyaç olmaz. zaten yüksek hızda kazalarda koruma takozlarının hepsinin faydadan çok zararı var motorun çok daha fazla sürüklenmesini sağlıyorlar. bu sadece düşük hılzardaki devrilmelerde bloğu korusun yeter.
-
kıskandım ben şimdi bende alıcam aynılarından.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
kıskandım ben şimdi
bende alıcam aynılarından.
tvs içinde güzel şeyler var kardeşim
-
takozu test ettiniz mi?
durduğu yerde motoru devirince iş görüyor mu, hemen yamuluyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)