motor montum sonunda çinden geldi 14 günde oldukça başarılı :)
Reklamlar
-
arkadaşlar çok tedirginlik içinde kalarak sipariş vermiştim fakat oldukça kaliteli ve üst bir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor dirsek omuz be bel korumalı
Reklamlar
-
Fiyat ve link alabilir miyiz?
-
korkmazunal adlı üyeden alıntı
Fiyat ve link alabilir miyiz?
https://tr.aliexpress.com/item/2017-...3616-zj6qB6AIM 280 tl fiyatı var sevgili dostum
-
Fırsat bulup yedek almak lazım. Kazasız belasız kullanın hocam.
-
-
Güle güle kullan inşallah.
Bir de üzerinde görseydik, daha iyi olurdu.
-
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan inşallah.
Bir de üzerinde görseydik, daha iyi olurdu.
senimi kırıcam güzel insan ama biraz göbek var idare et
-
Kilonuz kaç hocam ve kaç beden aldınız
-
Çin den ceket sipariş etmekteki en büyük sıkıntı, ceketin kendi boyu ile kol boyunun orantısız olması, adamların anatomisi bizden biraz farklı. Misal daha önce verdiğim 2 siparişte, ceket vücuduma tam oturmasına ve boyu iyi gelmesine karşın kollar ikisinde de kısa kaldı.
-
hayırlı olsun.
-
R3dBull adlı üyeden alıntı
Kilonuz kaç hocam ve kaç beden aldınız
dostum tam kilomu bilmiyorum ama 88 yada 90 xl aldım ben tam geldi kollar falan gayet orantılı
-
77 dolar yazıyor. Hocam siz buna gümrük vergisi ödediniz mi ? PTT ye gidip kendiniz mi aldınız ? Benim sipariş verdiğim büyük parçaları getirmiyorlar çünkü.
-
Hayırlısıolsun peki korumaları nasıl başka bir ceketle karşılaştırabilirmisiniz ?
-
[/COLOR]
lifespeed adlı üyeden alıntı
77 dolar yazıyor. Hocam siz buna gümrük vergisi ödediniz mi ? PTT ye gidip kendiniz mi aldınız ? Benim sipariş verdiğim büyük parçaları getirmiyorlar çünkü.
hayır dostum ben satıcıya mesaj attım 18 dolar yazdı gümrükten sorunsuz geçti istanbula dün giriş yaptı bugün saat 11 gibide evime kadar geldi paket bekledigimden küçük geldi çinliler işi biliyor mahsus küçük paket hazırlıyorlar
-
Sokaktaki motordan anlamayan insanların gözünde en havalı motor yüksek gidonlu chopper motordur gerisi hikaye.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Sokaktaki motordan anlamayan insanların gözünde en havalı motor yüksek gidonlu chopper motordur gerisi hikaye.
Yani ?????
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
-
Bende yazlık almıştım yamaha mont 55 usd
Burdan alsak ayni kalite 200 usd civari
-
Gayet iyi duruyor, tam oturmuş, eğer motor üzerinde böyle ise şahane.
Ben üç, tane mont aldım internetten bedenleri aynıydı fakat yazlık olanın beli kısa gelmişti, motora oturunca kötü oluyordu pek kullanamadım bu yüzden.
Tekrardan iyi günlerde kullanın.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
anlıyamadım ??
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)