Pantolonundan çekiç çıkaran motorcu
Reklamlar
-
https://m.youtube.com/watch?v=lfJsqBgQygk
3.25'te pantolonun icinde kocaman bir cekic çıkıyor. Minecraft karakteri gibi sanki.
Bir de motorun kontağı yok gibi. Çekiç de var, ulan sakın bu motoru çalmış olmasın bu?
Reklamlar
-
O itfaiyeye sağlıkçı mı koymuşlar? Sedye nerde? Nasıl taşınacak? Garip bir sistem.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
O itfaiyeye sağlıkçı mı koymuşlar? Sedye nerde? Nasıl taşınacak? Garip bir sistem.
evet. ambulans beklerken itfaiye geldi. ne alaka?
-
yanlışlıkla itfaiyei aramışlardır adamın çivi çakmaya çekiç gezdirmeside ayrı konu
-
Yabancıların itfaiyesi bizimki gibi taşeronlarla uğraşan garibanlardan oluşmaz çünkü. Hepsi ilk yardım eğitimi almış tecrübeli kişilerdir. Artı yabancılarda 911 var. Başka numara yok. 911'i arayıp derdinizi söylersiniz. Ona göre polis, itfaiye yada ambulans gelir.
Bizim gibi çok gelişmiş memleketlerde ise polisi arayıp "Hırsız var adres şu." dersiniz "orası jandarmanın muhiti, jandarmayı arayın." derler.
Bu video instant karma kategorisine de giriyor. Çünkü motosiklet çalıntı. Üzerinde anahtar yok. Muhtemelen el kazmasından kilit kırma aşamasında yardım alınmış.
-
orada bir hooker de trafik duzenligini sagliyor.
-
-
gungenir adlı üyeden alıntı
Yabancıların itfaiyesi bizimki gibi taşeronlarla uğraşan garibanlardan oluşmaz çünkü. Hepsi ilk yardım eğitimi almış tecrübeli kişilerdir. Artı yabancılarda 911 var. Başka numara yok. 911'i arayıp derdinizi söylersiniz. Ona göre polis, itfaiye yada ambulans gelir.
Bu video instant karma kategorisine de giriyor. Çünkü motosiklet çalıntı. Üzerinde anahtar yok. Muhtemelen el kazmasından kilit kırma aşamasında yardım alınmış.
haklisin kardes, calmis ama gidemeden patates olmus.
-
Çalmış diyoruz ama gurup sürüşüne benziyor daha çok.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Çalmış diyoruz ama gurup sürüşüne benziyor daha çok.
Bu video çok yeni değil. Video altında muhabbet dönmüştü. Motoru çalmış, yakalanmış vs. Oradan hatırlıyorum. Tabi ne kadar doğru bilemem. Yoksa o detayı ben kaçırmıştım.
-
nines adlı üyeden alıntı
yani adam isine profesyonelce yaklasiyor. tekme atmak yerine canavar ile estetik sekilde kesiyor. takdire şayan.
-
çekiç görünce yapılan hırsız yakıştırmasına kafam basmadı.
çekiçle motoru nasıl çalmış olabilir?
bu sizin aklınıza nereden geldi?
yoksa!!!
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
yoksa!!!
youtube yorumlarinda yaziyordu panpa
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
yoksa!!!
Kaza yaptıktan sonra (kazma çıktıktan sonra)kameralı eleman motora gidiyor, anahtarı kontrol ediyor. Anahtar yok.
-
gungenir adlı üyeden alıntı
Bizim gibi çok gelişmiş memleketlerde ise polisi arayıp "Hırsız var adres şu." dersiniz "orası jandarmanın muhiti, jandarmayı arayın." derler.
Dostum bu kadar da ülkene Soğuk olma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)