Kamyoncu elinden geleni yapmış. Lastiklerinden çıkan dumana dikkat edin kaza olduğu anda frene maksimum basıyor zaten. Taksiymiş gibi düşünmeyin o hızla giderken kamyonla direksiyon kırılmaz.
Kamyoncu elinden geleni yapmış. Lastiklerinden çıkan dumana dikkat edin kaza olduğu anda frene maksimum basıyor zaten. Taksiymiş gibi düşünmeyin o hızla giderken kamyonla direksiyon kırılmaz.
Öndeki çarpıyor düşüyor, arkadaki soldan tıra uçuyor, kız adamı neredeyse felç bırakıyor. Grup sürüşüne tövbe niteliğinde video.
o değil de adamın donu motora takılmayı nasıl başardı ben de onu çözemedim. Kameralı kız biraz daha gitse adamın alt takımları da alıp götürecek, ne bahtsız adammış
Çok korkunç bir durum..
Grup surusundeydik, noldu bilmiyorum iki arkadaşım durdu yolda ve ben duramazdim. Gececek tek yer vardı, ortalarından geçmekti ve birbirlerine cok yakindilar.O an tek dusundugum bakisimdi. Silme dokunsam ne olurdu bilmiyorum. Onları geçtikten sonra gördüm meğer kamyon varmış ve donmek istemiş.
Durmayi niye tercih etmedim, o an durmalı miyim geçmeli miyim diye içimden gecirdim ve o an artik cok gec dedim , geçtim sadece. Bilmiyorum doğru mu yanlış mi , sadece bakış cidden cidden cok önemli.. kız adamın üzerinden geçmiş resmen .
Bu da bir diğer açıdan aynı kaza
https://www.youtube.com/watch?v=12Kyd2htJLc
Kız büyük ihtimalle kamyonun altına doğru sürüklenen elemana takılı kaldı, önündeki elemanı görmedi, fena olmuş :(
grup sürüşlerine herzaman karşıyım
Üstünden geçmedi , adam savrulurken sırtına dokundurdu sanırsam.
Antalyadan istanbula dönüş yolunda bundan 10 kat daha büyük bir çoban köpeğine çarpmaktan milimetrelerle kurtulmuştum, hızım 120 falandı. Köpekler çok sıkıntı, dikkat etmek lazım.
Cinsiyetçi diye damgalanmam umarım ama kazadan çok kadının aşırı beceriksizliğine sinirlendim. Korkulan kadın şoför profilini tam yansıtıyor ablamız. Yahu senin neyine motosiklet sürmek. Pembe jant,pembe kask güzel ama ne manevra yapabilmişsin, ne frene dokunabilmişsin ne de motoru devirmeden tutabilmişsin. Vallahi pes Kazadan kurtulan adamı sakarlığıyla öldürecekti az daha.
Bu videoyu çeken SM'li arkadaş köpeği (beyaz olmasına rağmen) farkedip gaz kesip frenliyor, ve hemen arkasına bakıyor ama korktuğu da başına geliyor malesef.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
video çok ilginç neden mi ?
kız göz göre göre adamın kafasını eziyor hiç gidonu kırmıyor ve kendi görüş acısıyla kendini ele veriyor
sonra kaza yapan çocuk silahlı bir magandaymış
konuyu açan arkadaş efsanevi atlayış yazmış sanki köpek kurtulmus :D kazayı yapan arkadaşsın arkasındaki vatandaş panikle düşüyor işte
Hatun göz göre göre adamı eziyor üstüne birde motoru yere atıyor, suçluluk psikolojisinden olsa gerek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)