Arkadaş gg.Soran olursa sen birde duvarı gör diyecek.
adam bisiklet kullanmayı bile bilmiyor olabilir.
Ulan ahahahhaha o motora nasıl takla attırmayı başardı birde kornaya falan basıyor fren mi sandı acaba :D
Adam korkmuş.Düşene bir de biz vurmayalım, yazık olmuş yeni motora
Orda düşmesi başına gelebilcek en iyi senaryoymus adamın. Düşmese kim bilir 500m sonra başına ne gelirdi.
Alttaki yorum daha efsane "Training complete, he's ready for the R1"
Adam çarpılacak her yere çarpmış
Bence komik değil üzücü bir kaza çünkü başlıkta "Satın alındıktan 4 saat sonra yeni motorla yapılan kaza" diyor. Adamın içi acımıştır, üzüldüm.
İkicisi, bu video neyin videosudur biliyor musunuz ? Hani bazı arkadaşlar büyük hacimli motorla başlama konusunda "Ben hızlı gitmek istersen giderim, istemezsem gitmem. Aklım başımda, elimin yarın bende" şeklinde yorumlar yazıyorlar ya, işte mevzunun sadece hızlı gidip gitmemek olmadığını gösteren "Motora neden büyük cc ile başlanmamalıdır"ın videosudur. Süper yetenekli olan arkadaşlar başlayabilirler tabi ki...
Arabaya çarpmadan önce kornaya basması çayı burnumdan getirdi hala gülüyorum. Sanat eseri olmuş video
Abs olsaydı kaza olmazdı :D
Üzüldüm. Daha sıfır kokusu üzerinde, poşetleri bile sökülmemiş yepisyeni motor gitti.
Onu bunu bilmem de bundan daha saçma ve komik kaza videosu izlemedim ben:
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Aklıma lise yıllarımda mobilet ile duran kamyonete çarptığımız olay geldi :D Arkadaşın artçısıydım. Motoru kaldırdığı an gaz kitlenince arkadaş telaş yaptı. Gittik duran kamyonete arkadan vurduk. Motorun ön teker kamyonete kitlendi. Biz motordan indik motor dim dik duruyorduç Ben gül gül ölmüştüm. Arkadaş ne gülüyorsun diyordu. :D
Kötü olmuş daha çiçeği burnunda motor sonuçta ;( Ama kahkaha atmadan edemedim, tutanakta aynen şöyle der;
Yolu kontrol ettikten sonra 1. Viteste 6 bin devirde yavaşça kalktım, derken önüme araba çıktı bende korna çalarak uyardım ama umrunda olmadı, bende zarar vermemek için düz duvara tırmandım Suçsuzum Memur amcalar 😂😂
Yorumlar o kadar komik ki kahkaha atmamak için okumayı bıraktım. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)