motosikletimi eve çıkartmam için yardım
Reklamlar
-
arkadaşlar bir trafik kazası geçirdim 6 ay tedavi görücem bu sırada motosikletimi aşşagıda bırakmak istemiyorum aracımı eve çıkartabilmem için yardım istiyorum ufak bi miktar ücrette verebilirim harçlık tarzında ankara keçiören 3 kat çıkacak motor cbr250r :(
Reklamlar
-
Evden eve taşıma şirketleri var asansörlü balkondan sokabilirsin belki )
Fiyatı önceden sorarsın
-
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle,arkadaşın dediği gibi eşya taşıma işi yapanlar işini görür veya 30-40cm eninde tahta kalas bulup merdivene sereceksin sana 3 kişi lazım motorun sağından ve solundan itecek 3.kişide yukarıdan ön amortisorden bağlanan halatı tutacak bu şekilde çıkarabilirsin,yıllar önce arkadaşım yurtdışına çıkacaktı ybr250'yi bu şekilde 4.kata çıkardık ama merdiven boşluğu baya genişti,fakat aşağı indirmesi daha sıkıntı...akraba,eş dostun kapalı garajı varsa daha iyi olur..kolay gelsin
-
Yavrum etrafında bir kaç tane arkadaşındamı yok,bu nasıl yanlızlıktır hey Allahım
-
Bence satın iyileşince tekrar alırsınız.
-
Evin balkonu varsa veya buyük bir cam motoru ufak vinçlerle kaldıra bilirsiniz tahat olur ücrete abi kaza yaptım felan filan dersen zorlamazlar seni haydi geçmiş olsun.
-
nerede benım ' bir ıslıkla bır kamyon adam dokerım buraya ' dıyen cevval delıkanlı kardeslerım .. hocam gecmıs olsun ama macit250'nın de yazdıgı gıbı hıc mı esın dostun yok bı rıca et atıverın motoru odaya .. yakın olsak sana en kotu bızım halı saha kadrosunu getırırdım .
bu arada cok gecmıs olsun
-
ankara mt grubu olarak gelip çıkaralım, tel no verin whatsap grubuna ekleyim
-
-
Arkadaslık bır durum yok kı, en samımı arkadasım gelse bana dese yav benım motoru 3. kata cıkaralım, 6 ay kullanamıcam dıye, yav bı sıe kapalı otopark mı yok derım. Ha aynı durum basıma gelse motoru 6 ay yatırmak yerıne satarım.
-
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
İşte dayanışma işte motorcu kardeşliği Tebrikler.
-
toplanıyoruz beyler, konum atın
-
05074682563
arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bazı arkadaşların dedigi gibi malesef kimsem yok tek tabanca
motoru sat iyileşince alırsın diyen arkadaşlar olmuş motoru almak için baya bi süre para biriktirdim ve çok aradım o yüzden satma gibi bi şansım yok
-
tamamdir gruba ekliyorum pazar gezi öncesi gelir cıkarirız
-
eve doğru yola çıkış, tanışma ve çıkartırken bol bol foto çekip yeni bi konu açarak anlatın gezi konuları gibi
-
Cikarirken bu kadar sikinti cekiysorsan 6 ay sonra indirirken ayni sikintilari cekecegini biliyorsundur galiba.
-
Özel mesaj atıyorum beni de ekle gruba. Yardımcı olalım arkadaşa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)