Siteye 3 ay önce girdiğimde bir daha gösterme şıkkını işaretlemişim o yüzden görünmüyor bende , farklı bir tarayıcıdan girince düzeldi sağolun. Anketteki kilit soru "trafikte motosiklet kullanıyor musunuz ?" sorusu fakat kaç bin km yaptığımız , hangi trafikte kullandığımız önemli değil mi gs2 için ? İnternetten de bakıyorum bulamadım. GS1 ve GS2 ye gitmiş birisinden hangisini neye göre tercih edeceğimizi sorabilir miyim acaba ?
Eğitimlere henüz katılmadım ama motosiklet sürmeyi hiç bilmeyen ve daha yeni başlamış kişiler hariç GS1 öneren görmedim ben. Normalde 2000 km tecrübenin GS 2 için yeterli olduğunu okumuştum birkaç yerde. Katılmış olanlar daha net bilgi verir tabi.
Ha diyorsanız eğer GS 2 için hazır hissetmiyorum, görüşüp tek günlük GS 2 Hazırlık eğitimini almanızı tavsiye ederim. Sonra da GS 2 alırsınız.
ben 2 sinide aldım,gayet faydali.Eğitimlerden sonra boş alanda ayrıca pratik yapmıştım üzerinede 20 bin km , fena olmadı.Şu var ama, kapalı alan eğitimi Honda, trafikte sürüş,yol eğitimi istiyenler bilsinler.
Taksim'den binicem servise de. Sorum şu Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde olucakmis servis sanırım. Servis rahatlikla bulunuyor mu ? Zor biryere park etmiyorlae insallah
Ben de 3 Haziran'da Moto akademi istanbul'da eğitime katılıyorum. İlk vitesli motosikletimi de Pazartesi alıyorum (2017 Pulsar). Öncesinde bu hafta pazar günü moto akademide bir beceri eğitimi de alacağım. 2 saat gibi kısa süreli bir eğitim. Vitesli motosiklet pratiğim olmadığı için beceri eğitimi de alayım diye düşündüm. Normalde 1 senedir trafikte honda pcx kullanıyordum.
Gidenler ve bilenlere sormak istediğim; moto akademi eğitimi ile honda eğitimi arasında çok bir fark mı? Honda daha popüler bir eğitim ve bu sezonda yer bulmak sıkıntı. Ben moto akademi programını ve honda eğitim programını fuarda incelemiştim. Moto akademi'nin tarzı daha bir ilgimi çekmişti ve ayrıca fiyat olarak ta avantajlı sayılır. Sizce Honda tercih edilmesinin ayrı bir nedeni var mı?
Honda'nın avantajları; Eğitim 9'da başlıyor, 4'te som buluyor. 2 gün sürüyor. Öğle yemeği orada veriliyor. Kahvalti sandvic veriliyor. Servis olanağı var. Herşey dahil 600 tl. Diger kurslara oranla cok ucuz.
Gs1 degil de Gs2 den başlasam olur mu ? Motosiklette kalkışı v.s iyi yapıyorum sadece sıkıntım virajlar ve dönüşler
Gs2'ye bir anda giderseiz ilk gününüz çok olabilir. Onun için GS1'i istemiyorsanız GS2 hazırlığa gidin yeterli görülürseniz zaten GS2'yi önerirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)