Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Güvenli Sürüş 1

REKLAM ALANI
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Graywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda gs1 mi gs2 ye mi uygun olduğumuzu nasıl anlayacağız acaba ? Bir aralar anket vardı onu doldurunca o söylüyordu bize fakat bulamadım o anketi şu an. Var mı bilgilendirecek Hayırlı olsun bu arada hocam.
    Siteye girdiğinizde anasayfada sağ aşağıda çıkıyor zaten direkt.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    WR125R
    Alıntı mfBulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siteye girdiğinizde anasayfada sağ aşağıda çıkıyor zaten direkt.
    Siteye 3 ay önce girdiğimde bir daha gösterme şıkkını işaretlemişim o yüzden görünmüyor bende , farklı bir tarayıcıdan girince düzeldi sağolun. Anketteki kilit soru "trafikte motosiklet kullanıyor musunuz ?" sorusu fakat kaç bin km yaptığımız , hangi trafikte kullandığımız önemli değil mi gs2 için ? İnternetten de bakıyorum bulamadım. GS1 ve GS2 ye gitmiş birisinden hangisini neye göre tercih edeceğimizi sorabilir miyim acaba ?

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Graywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siteye 3 ay önce girdiğimde bir daha gösterme şıkkını işaretlemişim o yüzden görünmüyor bende , farklı bir tarayıcıdan girince düzeldi sağolun. Anketteki kilit soru "trafikte motosiklet kullanıyor musunuz ?" sorusu fakat kaç bin km yaptığımız , hangi trafikte kullandığımız önemli değil mi gs2 için ? İnternetten de bakıyorum bulamadım. GS1 ve GS2 ye gitmiş birisinden hangisini neye göre tercih edeceğimizi sorabilir miyim acaba ?
    Eğitimlere henüz katılmadım ama motosiklet sürmeyi hiç bilmeyen ve daha yeni başlamış kişiler hariç GS1 öneren görmedim ben. Normalde 2000 km tecrübenin GS 2 için yeterli olduğunu okumuştum birkaç yerde. Katılmış olanlar daha net bilgi verir tabi.

Ha diyorsanız eğer GS 2 için hazır hissetmiyorum, görüşüp tek günlük GS 2 Hazırlık eğitimini almanızı tavsiye ederim. Sonra da GS 2 alırsınız.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    ben 2 sinide aldım,gayet faydali.Eğitimlerden sonra boş alanda ayrıca pratik yapmıştım üzerinede 20 bin km , fena olmadı.Şu var ama, kapalı alan eğitimi Honda, trafikte sürüş,yol eğitimi istiyenler bilsinler.

Taksim'den binicem servise de. Sorum şu Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde olucakmis servis sanırım. Servis rahatlikla bulunuyor mu ? Zor biryere park etmiyorlae insallah

Motosikleti
    Honda PCX150 >>> PULSAR NS200
    Ben de 3 Haziran'da Moto akademi istanbul'da eğitime katılıyorum. İlk vitesli motosikletimi de Pazartesi alıyorum (2017 Pulsar). Öncesinde bu hafta pazar günü moto akademide bir beceri eğitimi de alacağım. 2 saat gibi kısa süreli bir eğitim. Vitesli motosiklet pratiğim olmadığı için beceri eğitimi de alayım diye düşündüm. Normalde 1 senedir trafikte honda pcx kullanıyordum.

Gidenler ve bilenlere sormak istediğim; moto akademi eğitimi ile honda eğitimi arasında çok bir fark mı? Honda daha popüler bir eğitim ve bu sezonda yer bulmak sıkıntı. Ben moto akademi programını ve honda eğitim programını fuarda incelemiştim. Moto akademi'nin tarzı daha bir ilgimi çekmişti ve ayrıca fiyat olarak ta avantajlı sayılır. Sizce Honda tercih edilmesinin ayrı bir nedeni var mı?

Honda'nın avantajları; Eğitim 9'da başlıyor, 4'te som buluyor. 2 gün sürüyor. Öğle yemeği orada veriliyor. Kahvalti sandvic veriliyor. Servis olanağı var. Herşey dahil 600 tl. Diger kurslara oranla cok ucuz.

Gs1 degil de Gs2 den başlasam olur mu ? Motosiklette kalkışı v.s iyi yapıyorum sadece sıkıntım virajlar ve dönüşler

Gs2'ye bir anda giderseiz ilk gününüz çok olabilir. Onun için GS1'i istemiyorsanız GS2 hazırlığa gidin yeterli görülürseniz zaten GS2'yi önerirler.

Motosikleti
    Hero Karizma R
    Alıntı umutss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 3 Haziran'da Moto akademi istanbul'da eğitime katılıyorum. İlk vitesli motosikletimi de Pazartesi alıyorum (2017 Pulsar). Öncesinde bu hafta pazar günü moto akademide bir beceri eğitimi de alacağım. 2 saat gibi kısa süreli bir eğitim. Vitesli motosiklet pratiğim olmadığı için beceri eğitimi de alayım diye düşündüm. Normalde 1 senedir trafikte honda pcx kullanıyordum.

Gidenler ve bilenlere sormak istediğim; moto akademi eğitimi ile honda eğitimi arasında çok bir fark mı? Honda daha popüler bir eğitim ve bu sezonda yer bulmak sıkıntı. Ben moto akademi programını ve honda eğitim programını fuarda incelemiştim. Moto akademi'nin tarzı daha bir ilgimi çekmişti ve ayrıca fiyat olarak ta avantajlı sayılır. Sizce Honda tercih edilmesinin ayrı bir nedeni var mı?
    Motto akademi eğitimlerinin fiyatları ne kadar acaba?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)