Rosso 2 Arka Lastikte Oluşan Derin Çizikler
Reklamlar
-
Selamlar,
Pazar günü zincirimi temizlerken 3600 km'dir kullandığım Rosso II arka lastiğimdeki çizik / yarık benzeri şeyleri fark ettim. Fotoğrafta net şekilde görünüyor. Lastikler yeni, zorlamadan kullanıyorum, sürekli basınçlarına dikkat ediyorum. Bu neden oluşmuş olabilir? bu kısım dışında lastiğin hiç bir yerinde deformasyon yok.
Reklamlar
-
Moderatör
Sağa sola takıp yırtmadıysan üretim hatası olabilir mi?
-
Fena görünüyor, üretim hatası gibi. Aldığınız yere götürün başka bir marka takın bana kalırsa. Bu bajajlara takılan rossolar, pirelli kalitesinden oldukça uzak anlaşılan...
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Fena görünüyor, üretim hatası gibi. Aldığınız yere götürün başka bir marka takın bana kalırsa. Bu bajajlara takılan rossolar, pirelli kalitesinden oldukça uzak anlaşılan...
brezilya almanya üretiminden falan bahsediyorlar. 2015 yılı başlarında pulsar için rosso yu 900 liraya almıştık arkadaşıma. şimdi ise 650 liraya rosso var.
http://www.lastikdeposu.com.tr/pirelli-takim-100-80r17-130-70r17-diablo-rosso-ii-motosiklet-lastigi-urt2016-pmu6698
-
Rosso 2 yi ballandıra ballandıra bitiremediler :D S20 evo cok daha iyi bir lastik. Rosso corsa dan s20ye gecen biri olarak s20den cok daha memnunum. Hele ıslak performansı akıllara zarar
-
Lastiği sen yeni almış olabilirsin, ama üretim tarihi yenimi? Bir yere takılmışta olabilir. Sakın bu şekilde binme.
-
rosso 2 nin hala pist lastigi oldugunu bilmeyenler var sen pist lastigini normal yollarda kullanırsan olacagı bu
o lastik sana gardaş olur bu saatten sonra sadece sen degilsin çok kullanıcı var aynı sorundan muzdarip
kulaktan dolma bilgilerle gidip lastik alırsanız olacagı bu
-
Rosso2 AEA'ın şişirmesiyle yayılan normal bir lastik. Rosso 2 pist lastiği değil, spor yol lastiğidir. Pist lastiği olanlar: diablo rosso corsa, diablo supercorsa
sp/sc bunlar da hem pist hem yol. Bir de street legal olmayanlar var: Diablo superbike serisi.
Bu linkten katalogdan reyzik ve yol diye mis gibi ayırmıslar daha ayrıntılı bilgi de edinebilirsiniz.
https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/...-tyres/catalog
-
Soguk_Mevsim adlı üyeden alıntı
rosso 2 nin hala pist lastigi oldugunu bilmeyenler var sen pist lastigini normal yollarda kullanırsan olacagı bu
o lastik sana gardaş olur bu saatten sonra sadece sen degilsin çok kullanıcı var aynı sorundan muzdarip
https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/...2#/description
Kendi sitesinde bile yol lastiği yazar. Supercorsa bile road-racing arası bir lastik.
Bir şeyi sallıyorsunuz bari tam sallayın.
-
Soguk_Mevsim adlı üyeden alıntı
Cahillik içinde boğuluyormuşum da haberim yokmuş
Az silindir, çok iş
-
Öncelikle kulaktan dolma bilgiler ile lastik alındığını iddia edip bu lastiğe pist lastiği demeniz büyük tezat olmuş. Rosso II bildiğiniz normal asfalt yol lastiğidir. Lastikten her açıdan memnunum. Üretim tarihi yeni. Aldığım yere durumu bildirdim. Sıkıntı var ise değiştireceklerini bildirdiler. Neticede 2 yıl garantili ürün. Dönüşlerini bekliyorum.
-
Düşük hava ile gezmiş olma ihtimaliniz yüksek jant ve lastik ölçüleri uyumsuz ve basınçlar uygun olmayınca jantın lastiği bu şekilde çizme ve hatta yarma durumları olabilir.
-
enderbilgi adlı üyeden alıntı
Düşük hava ile gezmiş olma ihtimaliniz yüksek jant ve lastik ölçüleri uyumsuz ve basınçlar uygun olmayınca jantın lastiği bu şekilde çizme ve hatta yarma durumları olabilir.
Ölçüler orijinal. Kılavuzdaki basınçları kullanıyorum. Ön lastiğimde hiç bir sorun yok. Sanırım üretim hatası.
-
Geçmiş olsun hocam. Benim aklıma 2 ihtimal geldi, en büyük ihtimal üretim hatasıdır, diğer ise sanki birisi bıçakla lastiği çizmiş gibi.
Her halukarda olmaması gereken bir şey. İnşallah lastiği değiştirirler.
Rosso II iyidir, siz bakmayın millete, herkes rossi olmuş da haberimiz yok, rossoları beğenmiyorlar
-
Ben neden olduğunu çok iyi biliyorum ama tinypic sitesine upload edip işkence çektirdiğin için sebebini yazmaktan vazgeçtim.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Ben neden olduğunu çok iyi biliyorum ama tinypic sitesine upload edip işkence çektirdiğin için sebebini yazmaktan vazgeçtim.
Kusura bakmayın. Hangi siteye upload etmem gerektiği konusunda evvela size danışmalıydım. Yardımınız için teşekkür ederim.
-
-
Arkadaşlar konuyu güncellemek istedim.
Üretim hatalı olduğu anlaşılıp yeni lastik gönderildi. Bu kadar kullandığım lastiği değiştirmeleri gerçekten beni çok memnun etti. Demek ki Pirelli işinin arkasında duruyor. Kulaktan dolma bilgilerle lastik aldığımı iddia edip lastiğin artık bana ancak gardaş olacağını belirten kardeşime selamlar olsun.
-
Geçmiş olsun.
Hakkınızı aramanız, ardından da markanın/satıcının ürünün/hizmetin arkasında durup değişime gitmesi sevindirici. Yeni lastiğinizle sorun yaşamamanız dileğiyle kazasız belasız güzel sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)