Herkese merhabalar eylülden beri motosiklet+ehliyet için bekliyordum. Yaşım 19
Pazar günü artçı olarak akrabamızın motosikletine bindim (ns200) aklım çıktı adam bi de manyak biraz efsane sürüyor
Neyse korktum açıkcası ama motordan vazgeçmedim hala istiyorum. Ama acaba geçici bir heves mi diye düşünüyorum işleri olduğu için ve motor bana büyük geldiği için binemedim motora hemen gitmesi gerekti istersen akşam gelebilirim dedi sağolsun çok iyi bir insan.
Ben teşekkür edip istemedim korktum motora bi zarar veririm taşıyamam diye boyum 161 ayakkabı ile 163
pulsarıda biliyosunuz korktum açıkcası.
Herneyse pazartesi ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum fakat hevesim bi anlık mı ehliyet alırsam hevesim kaçarsa boşuna para verdim gibi şeyler var aklımda.
Forum da büyük abilerim/ablalarım var veya benden çok daha tecrübeli yaşıtlarım kardeşlerim var ve ben onlardan akıl almak istiyorum.
+Aklım da ilk motor almak var motor alıp çok fazla trafiğe çıkmadan mahalle araların da sürüp alışmak hevesim kaçmaz ise kaza yapmaz vs öyle ehliyet almak var. Zeytinburnun da oturuyorum hayatım da bi kere çevirme yapan polis gördüm bizim bura da ki ben polisten ziyade kazadan korkuyorum ve birine zarar veririm diye.
+Veya pulsardan korkmayıp rica edip akrabam ile gece motora binmek var ki açıkcası korkuyorum motordan yani arkasın da çantada var boyum da dediğim gibi 161 minyonum hani kendimi geçtim motora bişey yaparım diye korkuyorum bisiklet gibi değil sonuçta bide 200ns çok agresif motor
+Son seçenek ise pazartesi ehliyete yazılıp hevesim geçmesin gerçek bir motorcu olayım diye dua etmek
Aklım da pulsar 150 ns-tvs apache veya bütçemi zorlayabilirsem hero karizma r var zmr gelmiş 7000 tl araların da grenajlı