Merhabalar
Öncelikle foruma üye olduğum süreç ve öncesinde üye olmadan okuyucu olarak geçirdiğim süreçte bana çok şey katmış kişilere teşekkür ediyorum.
Bir süredir ilk motor için araştırmalar içerisindeydim. Sonunda CBR 250 de karar kıldım ve bu süreçte birkaç motora baktım. En son 160 km uzakta bir motor ile anlaştık. Oradan tanıdıklar motora baktırdı. Bu sabah da gidip motoru aldım.
Ama asıl sıkıntı kısım da burasıydı.
Ben Adana'da yaşıyorum. Motor ise Silifke'de idi.Normalde motoru bir araca yükleyip yetirecektim. Fakat problem çıktı ve sürerek getirmem gerekti. Uykusuz ve kötü senaryolarla dolu gecenin ardından sabah kardeşimle beraber arabayla yola çıktık. "Ulan sürebiliyor muyum, acaba viraja gelince ne olacak, şu ön frene biraz alışayım" gibi kendimle olan münakaşalar ile ilk 20 km yi deniz manzaralı sahil yolunda tamamladık ve yemek için durduk. Kardeşim arkamdan arabayla bana tampon bölge oluşturdu yol boyunca Gaz tepkisi ve debriyaj ayarını doğru yaptığım sürece sorun yaşamayacağımı düşünüyordum. Öyle de oldu. Çok şükür tek parça evdeyim
İlk izlenimlerim ve yüzümdeki o tebessüm her şeye değdi Çok keyif aldım ve bir o kadar da korktum. Birkaç kez mola vererek sakin sakin eve geldim. Normalde motoru alıp bir süre trafiğe çıkmayacaktım. Ama yarısından fazlası illegal 7-8 yıllık araba ve trafik tecrübelerimden dolayı sanırım, sıkıştırıldığım yerlerde filan sakin ve sorunsuz yavaşlama ve manevra yapabildim. Bende bu yetkiye dayanarak okula da (İkinci öğretim) motorla gittim. Eve yeni girdim ve bu duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.
O heyecanla fotoğraf çektim mi, çektiysem de bir şeye benzedi mi hatırlamıyorum Ama eğer varsa bir şeyler bilgisayara geçince atmaya çalışacağım buraya