Forumda biraz da italyan görelim değil mi
Elimden geldiği kadarı ile incelemeye çalıştım. Elbet ki eksikler olabilir.
iyi seyirler dilerim
Forumda biraz da italyan görelim değil mi
Elimden geldiği kadarı ile incelemeye çalıştım. Elbet ki eksikler olabilir.
iyi seyirler dilerim
Hayırlı olsun abi güzel makine yanlız merak ediyorum pek denk düşmedim de bu ducati ler 2 sildir ya hani 4 silindir sesi veriyormu vallahi merak ediyordum hep 😆😂
İtalyan hem de Ducati, severiz. Türkiye'de kaliteli, gerekli ekipmanlara sahip fiyat performans anlamında bana göre en iyi lüks motosiklet Monster 796. İnceleme de güzel olmuş, zamanla daha çok teknik detay vermeni ve gerçek dışı fikirleri çürütmeni rica ediyorum Avrupa motorları ile alakalı.
eğlenceli olmuş.
videoda birkaç kez tekrarladığın bir bilgiyi düzeltelim.
monster 821 bu jenerasyondan değil.
696, 796 ve 1100 olarak üretildi bu şase.
821 ve 1200 daha sonraki seri.
gayet başarılı tebrik ederim. Bir sonra ki motorum olacak muhtemelen.
Alet o kadar yakışıklı ki, şu vasat panel acayip mide bulandırıyor. Sadece vites yada benzin göstergesi olmaması değil. Malzemesi, şekli, grafikleri ve tipografisi de rezalet. Bir ara "alsam şu aleti aftermarket birşeyler uydurabilir miyim? acaba" diye baktığımı hatırlıyorum
Aynı bloğu kullanan 821 kasalı 797'nin 42k+ gibi fiyatlara satıldığı ve bu aletin 25-28 arasına bulunabildiği düşünülürse, ortalıktaki en iyi f/p motosikletlerinden biri gerçekten.
bakmadım değil inanın biraz hoş bir şeyler yapılabilirmiş göstergeye fakat zaten motora bakmaktan göstergeye bakmazlar diye tüm maliyeti orada kısmışlar haha :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Çok teşekkür ederim, ayrıca dediklerinizi de not olarak kenara alıyorum. kazasız sürüşler
,
Basit bir hidrolik değişimine 200-300 TL diyen servis . Desmo subap ayarı için kaç TL diyor.
Yanlış duymadiysam red-line için 10 bin küsur devir dedi 10 devir için desmo kullan dukattin vizyonu bu?
https://m.youtube.com/watch?v=ffOa0ZnzWeY
Desmo nun amacı yayların yüksek devirlerde(hızlı aç kapa) geri itme zafiyeti diye biliyorum. (Yani devir) .
Eskiden günümüz teknolojisi kadar kaliteli çelik üretilmediği zamanlar için doğru bir mantık.
Yüksek devirli motorlarda simli subab başları varken devirsiz motorlarda (ekseri) anahtar ile ayarliyabileceginiz subap var. Aynı mantık.
Sadece devir degilmisiniz başka nedir ? Paylaşır mısınız .
Desmo bence güzel bir sistem ama şuan tüm dünya kullanıyorsa gelişmesi beklemek zor zaten otto çevrim yakın zamanda biter teorisinde bile %35-40verimsizlik var. Yerine yakıt hücresi mı gelir , elektrikli araclarmi gelir kestirmek zor.
Aynalar dısarı dogru donuk olmalı kardesım gorusun bu sekılde cok dusuyor
Bizde de vardı bir aralar. Satışa geldi birkaç hafta önce. Çok güzel motordur özlemiyor değilim Alana hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Hocam be çok kararsız kaldım fakat, benim kullandığım aynanın oval tarafı bu şekilde dışta kalıyor ve uzattığım zaman aldığım bu halde ki görüntüyü alamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler hocam
,
Birkaç not düşeyim.
*Mono kapak 124€
*Ön cam aslında aksesuar. PLUS paket ile geliyor. Fiyatı belirtitği gibi değil. Karbonfiber performans part bakmış olabilirsin. Cam yerine orjinal parçayı takmak istersen 9€
*Uzun far açık gidiyor olabilirsin.
Ducatinin pahalı servislerine gitmiş olabilirsin. Geçen yaz 50TL ye hidrolikleri yetkili servis Atamoto'da değiştirttim.
Anadolu yakasında isen Kickstart 'ı önerebilirim.
Makina güzel inşallah kazasız belasız tatlı tatlı kullanmaya devam edersin.Ama hala ben gixxer videonu seviyorum.Halada girer girer izlerim.Zaten senden başkada koyan yok gsxr'ı.Ama varsa eş dost tanıdıkta şu aletin birde 2008-9 falan olanını çekiver.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)