motorcuların zevk aldığı ufak sapıklıklar
Reklamlar
-
* kenarda yatan bir köpek gördüğüm zaman arka fireni kitleyecek kadar frene abanıyorum. arka lastik "viciyyykkk" diye ses çıkarıyor. bu durumda köpek ya korkup kaçıyor, ya da son sür'at üzerime saldırıyor. seri bir şekilde kaçıyorum.
* ne kadar medeni olsam da Türk olduğum icin yolda bir arkadaşımı görsem direkt motoru üzerine kırıyorum. genlerde var çünkü.
Reklamlar
-
e bizde mantık olsa otomobil varken motosiklet sürmezdik değil mi?
-
kavşaklarda ortam müsaitse yanlamayı severim.
-
Şu sokak hayvanlarını bir rahat bırakın zaten zar zor sersefil yaşamaya çalışıyorlar. Rahatsız edince, korkutunca eline ne geçiyorda bundan zevk alıyorsun? "Hoop noluyor??? " diyemedikleri için onlara hertürlü hareketi yapmak kolay oluyordur tabi.
-
Geçen bi konu vardı. Dört-beş sabunu ısıtarak yapıştırmak suretiyle, ortasında delik açan; balonu şişirip oyuk oluşturma tarifi veren arkadaşlar vardı. Bence bunlar 'motorcuların zevk aldığı ufak sapıklıklar' a örnek olabilir Birden bunlar aklıma geldi nedense.
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Şu sokak hayvanlarını bir rahat bırakın zaten zar zor sersefil yaşamaya çalışıyorlar. Rahatsız edince, korkutunca eline ne geçiyorda bundan zevk alıyorsun? "Hoop noluyor??? " diyemedikleri için onlara hertürlü hareketi yapmak kolay oluyordur tabi.
ama onlar da bazen grup halinde saldırıyorlar. biz bir şey diyor muyuz?
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
kavşaklarda ortam müsaitse yanlamayı severim.
GV yanlıyor mu, iyiymiş
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ama onlar da bazen grup halinde saldırıyorlar. biz bir şey diyor muyuz?
Biliyorum, sayelerinde kazada geçiriyorduk az kalsın ama dertleri bölgelerini korumak, iç güdüsel birşey. Tabiki saldırıya uğradığında kendini korursun ama kenarda yatan köpekle uğraşmanın, rahatsız etmenin alemi yok. Kendimizi hayvanlarla bir tutup "onlarda bize saldırıyor" mantığı çok yanlış.
-
Stunt adlı üyeden alıntı
GV yanlıyor mu, iyiymiş
evet yanlıyor, sadece 1. viteste tabii
-
Biliyorum, sayelerinde kazada geçiriyorduk az kalsın ama dertleri bölgelerini korumak, iç güdüsel birşey. Tabiki saldırıya uğradığında kendini korursun ama kenarda yatan köpekle uğraşmanın, rahatsız etmenin alemi yok. Kendimizi hayvanlarla bir tutup "onlarda bize saldırıyor" mantığı çok yanlış.
yeri geliyor, en yakınımıza bile eşek şakası yapıyorsak, pekala sokakta uyuyan bir köpeğe de eşek şakası tatbik edebilirim. kimse buna mâni olamaz.
ayrıca, bölgesini korumak istiyorsa oraya kırmızı şeritli bant çeksin, yoksa ben nerden bileyim onun bölgesi burası, şunun bölgesi burası. apansızın saldırıyorlar yahu!!!
-
Işıklara yaklaşırken bende teker kaydiriyorum
Bazen de stabilize de giderken öndeki arkadaşı korkutmak için yaparım sert fren i
-
yeri geliyor, en yakınımıza bile eşek şakası yapıyorsak, pekala sokakta uyuyan bir köpeğe de eşek şakası tatbik edebilirim. kimse buna mâni olamaz.
ayrıca, bölgesini korumak istiyorsa oraya kırmızı şeritli bant çeksin, yoksa ben nerden bileyim onun bölgesi burası, şunun bölgesi burası. apansızın saldırıyorlar yahu!!!
Hocam trollemenin ilk kuralı trollediğini fark ettirmemektir. Yoksa bayat espriye dönüyor
-
Kendimizi hayvanlarla bir tutmanın mantığı olmadığını bir önceki yorumumda söylemiştim ancak anlamak istemiyorsunuz sanırım. Köpek, sızın en yakın arkadaşınız değil, şakayı algılayamaz, yaptığınız hareket hayvanı rahatsız etmekten başka birşey değil.
Köpekler kırmızı şeritli bant çekerek bölge işaretleyemez. İlla böyle bir davranışı gerçekleştirmek istiyorsanız elbette kimse mani olamaz herkesin polisi kendi vicdanıdır, vicdanınız size mani olamıyorsa yaradana hesabını verirsiniz. Ben sadece yaptığınız yanlışı söyledim, söylemeliydim.
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
-
-
hayvansever spotted
-
Sen bu hareket ve düşünceyle kendine "medeni" diyorsan kendini bir sorgula bence.
-
Çoluk çocuk. Benim gözümün önünde biri yapsa döverim net
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)