motorcuların zevk aldığı ufak sapıklıklar
Reklamlar
-
Arkadaş sendeki beyin çalışmıyor mu? Ne salak, ne vicdansız, ne embesil bir adamsın!!! Ulan korkup kaçırttığın köpek, kedi yola kaçsa ezilecek belki!!! İnsanlarla hayvanları ayıran en önemli özellik düşünmedir ama sende gördüğüm üzere yok o özellik. E şimdi sana hayvan diyecem ama onları sana benzeterek ben de ayıp etmiş olacağım. Tez zamanda o arka lastiğiğini kilitlediğinde düş, ayakların kırılsın da bir daha motora binip aynı pislik hareketleri yapma!!!
Reklamlar
-
VS60 adlı üyeden alıntı
Ya adam alt tarafı frene basıp ses çıkarmış ne gereksiz duyar kasıyosunuz. Buna kızan elemanlar bütün gün motorunun egzozunu kulağımızda patlatır. Mahalleye girince sokaktaki hayvanlar korkudan kaçıcak delik arar.
He he oldu güzelim.
Motorcuların zevk aldığı ufak sapıklıklarda motorsiklet sürüyor diye kendini halkın sesi, adaletin kılıcı, özgürlüğün yılmaz koruyucusu ilan etmesi işte çok basit.
Tl,dr: Kendi işinize bakın.
Motosiklet sürmekle alakası yok bunun. Karakter kişilik meselesi. Karaktersiz kişiliksiz şerefsiz adam bu sapkınlıkları yapar.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
hokahey adlı üyeden alıntı
gardaşım teoride hepimiz birer hayvan olduğumuza göre, ben diğer hayvanlara sevgi göstermek zorunda mıyım? kaldı ki bu hayvanlar ile vahşi ortamda karşılaşsan seni tereddüt etmeden parçalayıp mideye indirecek. nehir kenarında bir timsah ile karşılaştığın zaman gidip başını okşamazsın herhalde değil mi?
eziyet edelim demiyorum ama küçük şakaları da yapmak benim hakkım tamam mi?
son not: her şeyi ben bilirim, benim düşüncelerim doğrudur mantalitesini de terk edin. dışarıdan irrite edici (ridiculous) görünüyorsunuz.
Gardaşım diye başlayıp, cümlelerinden birinde irrite(doğrusu irite dir) kelimesini kullanıp, len ben ne dedim öyle dur bir de İngilizce yazayım ama onu da beceremeyeyim diye devam eden gereksiz ben de cevap vereyim konuna. Senin gibi pislikler, anlattığın tarzda pislik yapmaya niyetlenirken kendilerinin kaza geçirmelerini istemek sanırım en büyük sapıklığım. Tek tek, tane tane yazıyorum anlama ihtimalin yükselsin diye.
-
Şu yolda giderken dans ederim ve bağırırım diye tayfa, yolda öyle birini görürseniz durdurun iki geyik yapalım. Ben dans etmeyi beceremediğimden müziğin bana verdiği yetkiye dayanarak bağırıp çağırır abuk subuk hareketler yapar özgürlüğü zirvesine kadar yaşarım. Genelde şehirlerarası yolda yaparım. O halde dans!
(Kavga dövüş meselesine gelirsek, gereksiz yere birbirinizi geriyorsunuz. Ahlaki ve insani gerekçeyle hoş olmayan davranışlara tepki gösteren arkadaşlar ise eğer iyilik yapmak istiyorlarsa; adamları itham ettiğiniz davranışlandan daha kötü ifade, daha kaba söylemlerden kaçınmanız gerekir, meseleyi etkiye/tepki seviyesine çekip kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz. Şimdi burdaki tartışmaya kızıp sokağa inip garibim hayvanlara eziyet etmeleri daha mı iyi?)
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
calıstigım yerde bir sokak var hafi dik yokus ve acaip yagli bir asfaltı söyle düsünün durursaniz bidaha kalkamiyosunuz full patinaj cekiyor motor o bayıri her gectigimde 2.vites patinajla saga sola kaydirarak cıkıyorum 😂
-
sarph35 adlı üyeden alıntı
Arkadaş sendeki beyin çalışmıyor mu? Ne salak, ne vicdansız, ne embesil bir adamsın!!! Ulan korkup kaçırttığın köpek, kedi yola kaçsa ezilecek belki!!! İnsanlarla hayvanları ayıran en önemli özellik düşünmedir ama sende gördüğüm üzere yok o özellik. E şimdi sana hayvan diyecem ama onları sana benzeterek ben de ayıp etmiş olacağım. Tez zamanda o arka lastiğiğini kilitlediğinde düş, ayakların kırılsın da bir daha motora binip aynı pislik hareketleri yapma!!!
Tebrik ederim güzel cevap
-
yahu konuyu actigima pisman ettiniz ha. elestiri sinirini asip lafi hakaret ve bela okumaya kadar getirmek de ayri bir ruh hastaligi. bir de didik didik imla hatasi aramis sümbül!!!
neyse bu konuyu kapatalim, yazdiklarimi da yazmadim sayin. mesele kapansin.
-
Bir ögretmen olarak yeni nesil boyle geliyor iste saygidan ve sevgiden yoksun sadece tuketici ve bencil bir nesil geliyor. Bir forumdas yazmis kusura bakmasin alinti yapamadim ama katiliyorum, her motosiklet surucusunu bizden, içimizden biri gibi gormemek lazımmış. Yazik cok yazik. Saygilar.
-
yahu konuyu actigima pisman ettiniz ha. elestiri sinirini asip lafi hakaret ve bela okumaya kadar getirmek de ayri bir ruh hastaligi. bir de didik didik imla hatasi aramis sümbül!!!
https://www.youtube.com/watch?v=isTnneFfNtY&t=1m41s
-
Hadi oradan...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hokahey , senın yaptıgının benzerını yapan bı arkadasım var . ben ne zaman kopegı dolastırmaya cıkarsam eger altında arabası varsa mutlaka kopegı korkutur yada sınırlendırırdı. ( ustune surmek gıbı , camı azcık acıp kızdırmak gıbı, aragaz ıle oturdugu yerde kopegı raatsız etmek gıbı )
sonra bunu yayan sekılde yakaladım sıra zeus'ta 3 kadar sayıyorum kaç dedım ve kopegı saldım sonuc bacagı bıraz hırpalandı .
sahsıma karsı her turlu sakayı , trollugu kişisine gore kaldırırım ama konu hayvanlar olursa neşem kaçar. senın ne kadar rahat bı sekılde yaşamaya hakkın varsa ( senin bile ) o canlıların da var . yaptıgın pek hoş degıl , mumkunse rahatsız etme kı onlar da daha rahat yaşam sürsün ve ınsanlardan yada dıger canlılardan urkup , savunma olarak saldırıya gecmesın . şöyle düşün sen her dısarı cıktıgında bırseylerden devamlı korkup endıse edıp yurumeye yada ısını gucunu halletmeye calısıyorsun . korkunc birşey degıl mı ?
-
gogozh adlı üyeden alıntı
hokahey , senın yaptıgının benzerını yapan bı arkadasım var . ben ne zaman kopegı dolastırmaya cıkarsam eger altında arabası varsa mutlaka kopegı korkutur yada sınırlendırırdı. ( ustune surmek gıbı , camı azcık acıp kızdırmak gıbı, aragaz ıle oturdugu yerde kopegı raatsız etmek gıbı )
sonra bunu yayan sekılde yakaladım sıra zeus'ta 3 kadar sayıyorum kaç dedım ve kopegı saldım sonuc bacagı bıraz hırpalandı .
sahsıma karsı her turlu sakayı , trollugu kişisine gore kaldırırım ama konu hayvanlar olursa neşem kaçar. senın ne kadar rahat bı sekılde yaşamaya hakkın varsa ( senin bile ) o canlıların da var . yaptıgın pek hoş degıl , mumkunse rahatsız etme kı onlar da daha rahat yaşam sürsün ve ınsanlardan yada dıger canlılardan urkup , savunma olarak saldırıya gecmesın . şöyle düşün sen her dısarı cıktıgında bırseylerden devamlı korkup endıse edıp yurumeye yada ısını gucunu halletmeye calısıyorsun . korkunc birşey degıl mı ?
şaka olsun diye yapiyordum ama artik yapmam.
-
eyvallah kardesım / abim
-
adamsın başkan.
yoksa seni köpeğime ıssıttıracaktım.
-
Konu bayağı bi sapmış ama neyse. Ben bazen başka bir motorcu gördüğüm zaman, eğer vaktimde boş ise takip edebiliyorum. Bir ara forumdan birine rastlayıp takip etmişliğim vardır, nickini unuttum şimdi
-
Sen sümbül olmayı dene ve yok ol bence. Seni de bu forumdan atmazlarsa adminlere yazıklar olsun!!!
-
* kenarda yatan bir köpek gördüğüm zaman arka fireni kitleyecek kadar frene abanıyorum. arka lastik "viciyyykkk" diye ses çıkarıyor. bu durumda köpek ya korkup kaçıyor, ya da son sür'at üzerime saldırıyor. seri bir şekilde kaçıyorum.
* ne kadar medeni olsam da Türk olduğum icin yolda bir arkadaşımı görsem direkt motoru üzerine kırıyorum. genlerde var çünkü.
sen bence bir paket köpek maması ve biraz su ile git köpeğin gönlünü al.
sarph35 adlı üyeden alıntı
Sen sümbül olmayı dene ve yok ol bence. Seni de bu forumdan atmazlarsa adminlere yazıklar olsun!!!
dışlamak iyi bir şey değil yapmayın bunu. hepimiz hata yapmıyor muyuz? hepimiz dört dörtlük oldukta haberimiz mi yok?
-
Evde bazen sıçmaya gitmeden önce kask takıyorum klozete oturuyorum kollarımı açıp hayali chopper gidonumu tutuyorum ve ıkınıyorum , ıkınırken sanki motor hızlanıyor gibi hissediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)