Mavi pulsarlı sarı yelek giyen arkadaş motor sürmeyi öğrensin 5m migrosun orda kanser etti önümde giderken, zaten arabayla çıktığıma bin kere pişman oldum.
30 Ağustos, 19 Mayıs, 23 Nisan gibi özel günler unutturulmaya çalışılsa da inatla unutmayacağız. Dünyada ki ilk ve tek çocuk bayramını olan 23 Nisan'ı birer çocuk gülümsemesiyle kutlayacağız. Atatürk'ün, Samsun'a çıkışında ki çoşkusuyla kutlayacağız 19 Mayıs'ı. Büyük Taaruz'da şehit düşmüş; bizler için hayatından, çocuğundan, anasından, eşinden, geleceğinden kopmuş, siperde göğüs göğüse çarpışmış Mehmetçik için kutlayacağız 30 Ağustos'u ki o Mehmetçikler yattıkları yerde rahat etsin.
Allah razı olsun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Valla gayet keyifli oldu. Arada kötü motor kullananlarda vardı elbet ama önemli olan kaza falan olmadan tamamlamaktı, onu da başardık.
Helal olsun hocam. Ben iki çocuk sahibi olmam nedeni ile katılamadım, günü onlara ayırdık, çok isterdim. Beraber gezmek te güzel ama, daha önemlisi, böyle günlerin hala hatırlatıcısı olmak, sahip çıkmak, yaşatmak daha da güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)