DEĞERLİ MT FORUM AİLESİNE
Reklamlar
-
Değerli mt forum üyeleri
Allah'ın rahmeti ve bereketi sizinle olsun
Gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun
Kabriniz nur dolsun
Makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun
İbadetleriniz, tevbeleriniz kabul olsun
Peygamber efendimiz Miraç a çıktığı beş vakit namazın farz edildiği bu mübarek gün
http://www.yenisafak.com/mirac-kandi...ktir-h-2647488
Bu konuyu okuduğunuz için hepinize teşekür ederim
Allah'ın rahmeti üzerinize olsun
MİRAÇ KANDİLİniz mübarek olsun
Reklamlar
-
Miraç kandiliniz mübarek olsun
-
Kandilinizim mübarek olması yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram.
-
Pistonlar adlı üyeden alıntı
...Kabriniz nur dolsun...
Allah razı olsun. Taziyeleriniz peşin kabul edilir. Arkamdan söyleseydiniz iyiydi, yüzüme karşı bir hoş oldum.
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
shoeisever adlı üyeden alıntı
Kandilinizim mübarek olması yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram.
Küçükken 60 küsür ülke katılırdı, Halit Kıvanç sunardi, tüm Türkiye izlerdik. Bu sene sadece 26 ülke katılmış. Büyük ülkelerin hemen hemen hiç biri yok.
Olsun. Gittikçe büyüyoruz güçleniyoruz. Dünya korksun bizden. İleride Kuzey Kore gibi nam salacağız, korkacaklar bizden...
-
Tüm İslam aleminin Miraç kandili mübarek olsun.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Küçükken 60 küsür ülke katılırdı, Halit Kıvanç sunardi, tüm Türkiye izlerdik. Bu sene sadece 26 ülke katılmış. Büyük ülkelerin hemen hemen hiç biri yok.
Olsun. Gittikçe büyüyoruz güçleniyoruz. Dünya korksun bizden. İleride Kuzey Kore gibi nam salacağız, korkacaklar bizden...
Batı bizi kıskandığı için gelmemiştir. Muz Cumhuriyetinin katılımı bize yeter.
-
Allah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun.
-
İslam aleminin kandili kutlu ve mübarek olsun , fitne fesad savaşlar yıkım sonbulsun inşaallah.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Heeee.........
Buyur kardeşim
-
-
hasmet adlı üyeden alıntı
ben de burda bi okula gider gösteri falan artık ne varsa izlerim diyordum; ulan kar yağdı be! etraf bildiğin bembeyaz; abartmıyorum! hava zehir gibi!
ben kendi memleketimde 23 Nisan'ı kutlayamıyorum; bırak abi yabancıları şimdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)