Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

R25 batması nedir? Tedavileri nelerdir?

REKLAM ALANI
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Lan ne 25 miş arkadaş.

İllallah ettirdiniz insanları.
    Siz büyük bir aşiretsiniz tamam. Her bu motor tükaka diyene cevap vermeyin.

En güzel motor sizin olandır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İbrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hakikaten ne r25miş be

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    R 25 yatak sarıyormuş doğru mu yaaa?

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    r25 bir apachi motorudur ,dolayısıyla bunu alan apachilik yapar alamayanda pk atar.
    hitab eden kullanıcı kitlesi çömez tayfadır pek birşeyden çakmazlar varsa yoksa şekil hız sdık yarısıdır.kullandıkları motoru en hızlı diye en iyi sanırlar heleki bu apachi motorunu alamayan garibanlar vardır pulsar nsciler vs bunlarda en eziklerdir .motorları 1000 kez stop etsede ,göstergeler kafayı yesede ,vızırtı zırıltı ,heryerden bir yağ salınımı filan derken bunları sorun olarak görmez hatta titreşim gibi özellikleriylede mest olurlar:D daha gaza gelip basarlar çünkü motorlarının son hızı ve alım parası önemlidir bu elamanlara.ve gözleri hep en apachisindedir r25 te ama onu alamamışlar altlarındakilerle yetinirken birde bir bakmışlar uleynn buda sorunluymuş yaşşasınnnnnn be gibi sevinç çığlıklarıyla varlıklarını ıspatlamaya koyulmuşlar .evet arkadaşlar durum böyle olmuş

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok rica ediyorum kimse r25 kelimesini yazmasın birdaha. konuşmak istemiyorum üstüne gitmeyin insanların r25 de 25 diye. nereye baksam r25 deliricem
    Abi batan konu açıyor batan konu açıyor olmaz ki , kıskanıyorlar bu motoru
    Bu arada geri çağırmalar ve sorunlar olmasa dikkatimi bile çekmiyor bu motosiklet(adını anmayacağım artık .

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Batması falan yoktur, sadece beygir gücune bakarak abartılması vardır. Eğer bugün R25 motoru 36 BG değil de 25 BG olsaydı bu kadar övülür müydü onu bir düşünelim. Kalitesine gelince, aynı hacimdeki diğer rakiplerinden hiçbir farkı yoktur, Inazuma'nın da gerisindedir. Bunu anlamak için kullanmak gerekmiyor. Ben bu motoru neden sevmiyorum ? Kalitesinden falan değil sadece yüksek devirde motor sürmeyi sevmediğim için sevmiyorum. Motor o torkunu 10 bin devir yerine 7500 devirde verseydi gayet alınabilir olurdu. Motorun fazla yakacağı da yanlış değildir. 10000 devirde maksimum tork veren bir motor adamı o devire çıkmaya teşvik eder, çıkınca da yakar. Bu kadar basit. Alt devirlerde kalırsanız tabi ki yakmayacaktır ama 250 cc gibi de gitmeyecektir. Basit fizik bu...

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Hafif zaytung tadında bir yazı olmuş.

Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Sevmediğim tek yönü gördüklerimin %90'ının yanımdan açık egzozla tapa gaz geçmesi. Çok fena kafa ütülüyorlar. O yüzden bende de apaçi motoru olduğu algısını oluşturdu malesef. Motosikletin kendisi hakkında yorumum olmaz kullanmadım etmedim.

hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    Bakınız malını canından çok seven tür

http://www.motosiklet.net/forum/moto...seven-tur.html[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------

Alıntı Pistonlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki de yedek parçası çok pahallı almayın
    Bajajında gösterge sorunu var almayın.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    r25 benim çok hoşuma gidiyor fakat piyasaya çok geç girdi benim için, çoktan motorumu almıştım. CBR250 ile çok mutluyum. İstediğim gibi gaz açıyorum çok yakcak derdim yok, apaçiliğe ara vermeden gezebiliyorsun.

Bana göre en büyük eksisi ABS olmaması ve halada getirilmiyor olması !
    BU demek oluyor daya IRC yi , ABS de koyma bu adam illa kendini imha eder. Yedek parça - grenajdan yürürüz mantığı YAMAHA ya yakışmıyor.

Seat Leon FR = Yamaha YZF R25

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)