Lan ne 25 miş arkadaş.
İllallah ettirdiniz insanları.
Siz büyük bir aşiretsiniz tamam. Her bu motor tükaka diyene cevap vermeyin.
En güzel motor sizin olandır.
Lan ne 25 miş arkadaş.
İllallah ettirdiniz insanları.
Siz büyük bir aşiretsiniz tamam. Her bu motor tükaka diyene cevap vermeyin.
En güzel motor sizin olandır.
R 25 yatak sarıyormuş doğru mu yaaa?
r25 bir apachi motorudur ,dolayısıyla bunu alan apachilik yapar alamayanda pk atar.
hitab eden kullanıcı kitlesi çömez tayfadır pek birşeyden çakmazlar varsa yoksa şekil hız sdık yarısıdır.kullandıkları motoru en hızlı diye en iyi sanırlar heleki bu apachi motorunu alamayan garibanlar vardır pulsar nsciler vs bunlarda en eziklerdir .motorları 1000 kez stop etsede ,göstergeler kafayı yesede ,vızırtı zırıltı ,heryerden bir yağ salınımı filan derken bunları sorun olarak görmez hatta titreşim gibi özellikleriylede mest olurlar:D daha gaza gelip basarlar çünkü motorlarının son hızı ve alım parası önemlidir bu elamanlara.ve gözleri hep en apachisindedir r25 te ama onu alamamışlar altlarındakilerle yetinirken birde bir bakmışlar uleynn buda sorunluymuş yaşşasınnnnnn be gibi sevinç çığlıklarıyla varlıklarını ıspatlamaya koyulmuşlar .evet arkadaşlar durum böyle olmuş
Batması falan yoktur, sadece beygir gücune bakarak abartılması vardır. Eğer bugün R25 motoru 36 BG değil de 25 BG olsaydı bu kadar övülür müydü onu bir düşünelim. Kalitesine gelince, aynı hacimdeki diğer rakiplerinden hiçbir farkı yoktur, Inazuma'nın da gerisindedir. Bunu anlamak için kullanmak gerekmiyor. Ben bu motoru neden sevmiyorum ? Kalitesinden falan değil sadece yüksek devirde motor sürmeyi sevmediğim için sevmiyorum. Motor o torkunu 10 bin devir yerine 7500 devirde verseydi gayet alınabilir olurdu. Motorun fazla yakacağı da yanlış değildir. 10000 devirde maksimum tork veren bir motor adamı o devire çıkmaya teşvik eder, çıkınca da yakar. Bu kadar basit. Alt devirlerde kalırsanız tabi ki yakmayacaktır ama 250 cc gibi de gitmeyecektir. Basit fizik bu...
Hafif zaytung tadında bir yazı olmuş.
Sevmediğim tek yönü gördüklerimin %90'ının yanımdan açık egzozla tapa gaz geçmesi. Çok fena kafa ütülüyorlar. O yüzden bende de apaçi motoru olduğu algısını oluşturdu malesef. Motosikletin kendisi hakkında yorumum olmaz kullanmadım etmedim.
Bakınız malını canından çok seven tür
http://www.motosiklet.net/forum/moto...seven-tur.html[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
Bajajında gösterge sorunu var almayın.
r25 benim çok hoşuma gidiyor fakat piyasaya çok geç girdi benim için, çoktan motorumu almıştım. CBR250 ile çok mutluyum. İstediğim gibi gaz açıyorum çok yakcak derdim yok, apaçiliğe ara vermeden gezebiliyorsun.
Bana göre en büyük eksisi ABS olmaması ve halada getirilmiyor olması !
BU demek oluyor daya IRC yi , ABS de koyma bu adam illa kendini imha eder. Yedek parça - grenajdan yürürüz mantığı YAMAHA ya yakışmıyor.
Seat Leon FR = Yamaha YZF R25
batma nedeni Hasan amcadır. http://www.motosiklet.net/forum/moto...zil-olduk.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)