Motorda hucum yeleği giymek
Reklamlar
-
Herkese merhaba , Ben hyosung gv250 sahibiyim ve motorumu
http://www.kisa.link/4PYt
ile kaplatmak ve bunun yanında
http://www.kisa.link/4PYu hucum yeleği ve
http://www.kisa.link/4PYv sırt çantası ile kullanmak istiyorum acaba trafikte falan sorun olurmu ?
Reklamlar
-
Başlığı görünce dedim, ... mi acaba?
-
darbeci diye kırıvermesinler seni malum ülker çiko gofreti bile astılar sana ne yaparlar bilemem
-
Kask tak
-
Nasıl bir fantezi dünyasında yaşıyorsunuz... Hadi motoru, çantayı geçtim de hücum yeleği giymek nedir?
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Başlığı görünce dedim, ... mi acaba?
Ahahahahgahahhahahahahah
-
Değişik bir şey.
Dekor olsun diye , hücum yeleği ceplerine şarjör koymayı düşündünüz mü
-
Hücum yeleğini görünce aklıma şapka geldi
-
Herhangi bir resmi üniformayı taklit edebilirsiniz ancak görünümde gerçeğinden kolaylıkla ayırt edilebilir olmalı. Asker üniformasında bu kural daha esnek. Çünkü kamuflaj deseninin kullanımı daha yaygın.
Kanunen bir sakıncası olmaz.
Yalnız biliyorsunuz bu kamuflaj deseni giyen kişinin doğada daha zor farkedilmesi için tasarlanmış. Söz konusu motosiklet olunca trafikte farkedilebilmeniz açısından dezavantajlı olacaktır.
-
Dusunce saga sola takilmasin diye kaskin hava alma deliklerini bile silme yapmaya calisiyorlar. Hucum yelegi dediginiz sey resmen oraya buraya takilmasi icin yapilmis gibi, uzerinde bi suru cikinti, cep, kordon vs var. Duserken motosikletten ayrilmaniz ve bir yere takilmadan kaymaniz onemli. Oraya buraya takilirsa kotu olabilir.
-
motora birde silah taşıma kılıfı yaptır .ava gidersin mühimmat yeleğinden bir mermi namluya sürer kuş vurusun .
sıkıntı olurmu olmaz mı bilemeyiz ama bu dediklerini yaptıktan sonra üstüne birde sarık ,cübbe filan giyip motor kullansan kimse birşey demez
-
Yine mi troll, yetti beeee. Parazitleeer
-
El bombası falan da tak hacii, sonuçta dekor
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Dusunce saga sola takilmasin diye kaskin hava alma deliklerini bile silme yapmaya calisiyorlar. Hucum yelegi dediginiz sey resmen oraya buraya takilmasi icin yapilmis gibi, uzerinde bi suru cikinti, cep, kordon vs var. Duserken motosikletten ayrilmaniz ve bir yere takilmadan kaymaniz onemli. Oraya buraya takilirsa kotu olabilir.
cepleri sökücem komple, sadece bikaç şarjör cebi bırakırım gözlük koymak için
-
Hocam hücum yeleği yerine dericiye gidip deri yelek diktirseniz daha iyi olur hem istediğiniz kadar cep de olur. Ben kendime aynı şekilde yaptım. Göğüs hizasında 2 cep, karın hizasında 2 cep ve yeleğin her iki iç tarafında da birer cep olmak üzere 6 tane cep var. Hep üç beş patch alıp diktirirsiniz kafanıza göre tasarım yaparsınız.
-
Dash_1905 adlı üyeden alıntı
Hocam hücum yeleği yerine dericiye gidip deri yelek diktirseniz daha iyi olur hem istediğiniz kadar cep de olur. Ben kendime aynı şekilde yaptım. Göğüs hizasında 2 cep, karın hizasında 2 cep ve yeleğin her iki iç tarafında da birer cep olmak üzere 6 tane cep var. Hep üç beş patch alıp diktirirsiniz kafanıza göre tasarım yaparsınız.
kardeşim yeleğin siparişini verdim bile artık çok geç , zaten görünüm için kullanıcam en azından trafikte asker sanıp yol verirler
-
choppercı adlı üyeden alıntı
kardeşim yeleğin siparişini verdim bile artık çok geç , zaten görünüm için kullanıcam en azından trafikte asker sanıp yol verirler
motosikletli askere hiç denk gelmedim trafikte. yol vermelerini istiyorsan şöyle sağlam ışıtan bir zenon takacaksın ve far açık dolaşıcaksın trafikte.
bende zenon yok ama yinede fark açık dolaştığımdan ötürü yol veren çok oluyor, hatta 100 le falan bir arabanın arkasındayken yani fazla dibinde olmamama rağmen ışığımdan görüp yol veriyor ve bende bir saatte sollamaya çalışınca rencide oluyorum bozuluyorum.
zaten 100 le gidiyorum motor 150cc basıyorum gitmiyor birde adam yol verince kötü oluyor, böyle iyiydik niye yol verdin ki sen şimdi diyorum adama içimden.
-
üste hucum yeleği, altınada como desen pantolon ve bot giyersen sende o eşsiz ruhu kıyafetine yansıtmış olursun.
-
İşte bunlar hep renk, severiz
-
DKN adlı üyeden alıntı
üste hucum yeleği, altınada como desen pantolon ve bot giyersen sende o eşsiz ruhu kıyafetine yansıtmış olursun.
Zaten dediğin gibi giyinicem , hucum yeleği ve çanta bikaç gün sonra elime ulaşır , Birde balistik kask düşünüyorum şaun maddi olarak sıkıntıdayım bidahaki ay onuda alabilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)