Siz De Giderken Ceplerinizdeki Eşyalarınızı Kontrol Ediyor Musunuz?
Reklamlar
-
Obsesif kompülsif bozukluk demek icin, bu hareketin günlük hayatınızı etkilemesi gerekir.
Mesela kapı koluna dokunduktan sonra elini silmek.
O kisi kapi kolunu tuttuktan sonra elini silmezse kafayi yicek duruma gelirse okb denir. Yoksa silsin onemli degil o kadar.
Mesela yatmadan once diger odanin isigini kontrol eder
Sonra bir gecede 10 kere daha kalkip kontrol eder.
Yapmazsa uyuyamaz.
Gibi.
İnternet cikti herkes doktor oldu anasını satim.
Bu arada bisikletle giderken telefon dusuren ve bulamayan biri olarak cebinize koymayın cantaya koyun
Reklamlar
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Obsesif kompülsif bozukluk demek icin, bu hareketin günlük hayatınızı etkilemesi gerekir.
Mesela kapı koluna dokunduktan sonra elini silmek.
O kisi kapi kolunu tuttuktan sonra elini silmezse kafayi yicek duruma gelirse okb denir. Yoksa silsin onemli degil o kadar.
Mesela yatmadan once diger odanin isigini kontrol eder
Sonra bir gecede 10 kere daha kalkip kontrol eder.
Yapmazsa uyuyamaz.
Gibi.
İnternet cikti herkes doktor oldu anasını satim.
Bu arada bisikletle giderken telefon dusuren ve bulamayan biri olarak cebinize koymayın cantaya koyun
ben okbyim genç adam. adam eşyamı evde bırakacak kadar kafaya takıyorum diyor. okb bu çok açık.
-
hemen herkeste var galiba,,bu arada bendede var
-
herkezde vardır ama hayat kalitesini düşürmedikçe hasta sınıfına girmez
-
Soguk_Mevsim adlı üyeden alıntı
ben hiç bakmam alt tarafı düşerse telefon düşer çokta tın yani o maksatla yenisini alırım
para çok allahul alem usta :D
-
Sırt çantasının 2 fermuarı var uçlarında kalın ip birbirine bağlayıveriyorum tavsiye olunur
-
Yok hocam okb felan değilim çok şükür, sadece daha önce düşürdüğüm için tedirgin oluyorum ama takıntı boyutunda değil kesinlikle.
-
Cepleri kontrol etmiyorum ama kaybolursa sinir bozucu oluyor )
-
Telefonum falan hep cepte olduğu için sıkıntı olmuyor. He yine de bazen telefon çalıyor gibi geliyor o yüzden kontrol ediyorum. Sırt çantasını almam iyi oldu. Bacak çantası da var ama o niyeyse küçük geldi gözüme hep. Herşeyim tam sığmıyor gibi geliyor. Sırt çantası candır.
-
Soguk_Mevsim adlı üyeden alıntı
ben hiç bakmam alt tarafı düşerse telefon düşer çokta tın yani o maksatla yenisini alırım
Bende B.k gibi para var havamı atarım diyorsun
-
Motorla giderken arabamın anahtarını düşürdüm
-
bende bu yaz 50 tl düşürdüm ulen son paramdı cebimdeki :(
artık fermuarlı iç cebe koyuyorum
-
Binmeden önce kontrol edin, tüm ceplerinizi sobeler gibi; ondan sonra binin.
Motosiklet üzerinde gidonu tek elle tutup diğer elinizle sağınızı solunuzu sobelemekle uğraşıp da sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmayınız.
-
Kralı psikopatı var burda gel bana sor.Motora binmeden önce telefon cüzdan alarm-kilit ve ev anahtarını yoklayarak ve sıkarak şeklinden emin olana kadar kontrol ederim.Sonra en baştan tekrar kontrol ederim.Sonra motorun üstüne binerim bütün hepsini kontrol ederim ve ayaklıgı kapatırım.Sonra motoru vitese takıp ayaklık kapanmış mı diye tekrar bakarım.Yola çıkarım ve yolda sık sık bunları tekrar kontrol ederim.Yıllardır ciddi bi okb rahatszlgı yasyorum.
-
2 tane xperia telefon, 2 adet de dandik iş telefonu bir senede düşürdüm.
xperiaların hala taksidini ödüyorum.
gitmeden fermuarları vs kapayın ve yolda telefon kurcalamayın derim.
-
Merhaba
Bende bir ara kontrol edenlerdenim. Sonra dedim ki , lan cebimde ne isi var ?
Koydum sırt çantasına mis...
-
Depo kapağını düşürdüm hayırlı olsun.
-
beni fermuralı montlar rahatsız eder..genelde cep şeklinde montlar tercih ederim..düşme olasılıkları dahaazdır veya yoktur...ama yazın motor ekipmanıyla binmem pek..üzerimdeki telefon kalp tarafındaki üst cebimde olur sağlamda olur...diğer herşey motor çantamda olur..
-
Hahaha, yaklaşık bi 7 paket parliament paketimi düşürdükten sonra bana sigarayı bırakmaya karar verdirten olay.
Hiç bakmam böyle yolda giderken aşırı dağınık umursamaz bi insanım ama artık o kadar çok düşmeye başlamıştı ki sinirimden sigarayı bıraktım.
-
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
ben okbyim genç adam. adam eşyamı evde bırakacak kadar kafaya takıyorum diyor. okb bu çok açık.
Okb falan degil. Evde bırakma konusunda espri yapıyor.
Tabi herkes okuduğunu anlayacak diye bir sey yok.
Gün olur evde birakirsa okb derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)