FUAR ÇEKİLİŞİNDEN KAZANILAN DUCATİYİ ANINDA SATMAK
Reklamlar
-
Herkesin kararına saygım vardır fakat onlarca kişinin katıldığı bu çekilişte,belki de herkesin hayalini süslediği ducatiyi kazanan arkadaşın;
http://www.motobikeistanbulcekilis.com/#modal-form
daha motorunu teslim almadan malum sitede ilana koyması;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...22110535/detay
biraz garibime gitti doğrusu, forum ahalisi ne düşünüyor bu konu hakkında merak ettim
Reklamlar
-
Paraya ihtiyacı vardır, ya da başka bir marka model alacaktır.
-
Ben olsam ben de gelişine voleyi yapıştırırdım.. Tam net kaleciyle karşı karşıya, böyle uygun pozisyon kaçmaz.
-
Onu satıp sıkutır alcaktır
-
Vallahi bende aynı şeyi düşünüyordum, üzerinde foto bile çekilmemiştir yazıp satacaktım, )
Çıkmadı tabi o ayrı, hayırlı olsun arkadaşa,.
-
Bende aynısını yapardım :D
-
Yıllardır hayalimdir, fuarda Ducati kazanıp el sürmeden satmak.
-
-
dundanbiri adlı üyeden alıntı
üzerinde foto bile çekilmemiştir yazıp satacaktım,
)
Selesinde hiç osurulmadı
net 2000 euro fark eder
-
Belki A2 ehliyeti vardır sürmeye yetmiyordur
-
bu tür araba motor çekilişlerinde plaka sigorta masrafları alıcıya ait oluyor. şahsen bana çıksa o bile fazladan masraf bana. şahane bir motor olabilir ama sürerken elim titreyecek, kapının önünde biblo gibi duracaksa hiç durmasın daha iyi.
20 bin avro az para değil.
satılıp güzel bir enduro veya naked alınıp çanta demir ön cam ful aksesuar yapılır. üstüne ekipman alınır artan para ile benzin konaklama kaygısı olmadan gezilebilir.
daha ufak bir motor alınıp daha tasarruflu bir şekilde defalarca türkiye turu yapılıp rahmetli Ümmet Perkithan ağabeyimiz gibi bir yaşam benimsenebilir.
bir kaç ay gezip kalan para ile ufak bir yer tutulur ufak çaplı kesme biçme tamirat işleri ile ilgilenilir.
yapacak o kadar şey var. düştüm yine hayallere
alana da satana da hayırlı olsun hepimiz motorcuyuz hepimiz yoldaşız neticede.
-
-
Bende aynısını yapardım yeni gıcır bir alet alır ekipmanlarımı komple yeniler geri kalan parayıda çatır çatır yerdim 😄
-
O motoru ısletebılecek maddı gucum, surebılecek tecrubem olsa dahı bende aynısını yapardım. Caddede yıpratılacak bır motor degıl. Nıcın zıyan edeyım kı? Satar bır naked alırdım 600cc, ekıpman yenılerdım, aksesuar alırdım, sezonda acılıyor kalan parayla ege akdenız tatılı yapar donerdım. Cıllop gıbı.
-
Herkesin hayatına kimse karışamaz.
-
Satmakta olduğu mallar için internet sistesinde fiyat belirtmeyen firmanın yedek parça fiyatları için neler yapacağını düşünüp, akıllıca davranmış. " sektörün içinde " değil; para kısmı da sıkıntılı ise akıllıca bir davranış. Bana çıksa ben de satardım. Bu ülkede aylık 4-5 bin kazanmıyorsan ducatiydi bmw idi çok kardeşim. 4bin derken yuro, yuro... dünyanın en pahalı benzini, yıllık haşırt vergisi, lastiği, bakımı, düşün bakalım 2 tane de çocuk nasıl olacak?
Bu siteye de bu başlığı açmak için üye olmak, ya da kendi adıyla açmamayıp yeni üyelik almak ta güzel. Ben biraz haset sezdim?Çekiliş kurallarında belirtiyor muydu binmek zorunludur diye? Ülkede herşey güzel, herkes hakkını alıyor, vergi adaleti var falan da sıra insanların tasarruflarına hesap sormaya mı geldi? Hiç düşündün mü belki bu şanslı arkadaş aradan geçen süre içinde şansınınkaybedip işsiz kaldı, olamaz mı?
-
Ben de aynısını yapardım. Fakat o motoru satmak da kolay değil. Ducati yi ancak ducati manyakları alır. 6 aydır o sitede öylece duran aynısından bi motor var. Piyasası 70.000 olan motor 60.000 e bile satılamıyo.
-
Gayet mantıklı,onun sigortası ve yakıtı üzer,yedek parçası yine öyle,ayrıca onu atıp bir scooter,bir ss,birde chopper alıp kafasına göre bile takılır.
Bende olsam satardım,ncx 750 alırım artan paraylada ekipmanin feristahini alırdım.
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Selesinde hiç osurulmadı
net 2000 euro fark eder
Kiraathane modunda yorumlar olmayaydi iyiydi...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)