Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kocasını döven motorculara silah çekti!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    adam motorcuları bıraksa, 3 kişiler zaten zorbalığa ne gerek var dayağı yiyincede ,kocasına engel olmayan seyreden bayan birden silahla beliriyor .düzgün insan olsalar yanlarındada silah taşımazlar

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hani lan medeni ulkelerde bir kişiye üç kişi saldirmazdi? aha işte bal gibi de saldirdilar.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    silahı gören motorcular tüyüyo hemen,,eeee postu deldirmek var işin içinde

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    gözler "reis"i aradı.

adamın yüzüne gemçüğü geçirdiler ya!

Motosikleti
    Benelli Tnt 250
    Hocam hayırlı olsun internet bağlatmışsınız.
    MotorKafa, mockingbird ve musclegent bunu beğendiler.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Testisliabla.avi..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Yeni Türkiye hızla gelişiyor. Artık mağaralardan bile internete girebiliyor vatandaşlarımız.

yalnız yenge de neymiş öyle be. dişi aslan gibi mübarek.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam motorcuları bıraksa, 3 kişiler zaten zorbalığa ne gerek var dayağı yiyincede ,kocasına engel olmayan seyreden bayan birden silahla beliriyor .düzgün insan olsalar yanlarındada silah taşımazlar
    Bu nasıl bir kafa ya.Herşeyden önce bireysel silahlanma diye birşey duymadın mı hiç.Düzgün insanlar olsalar yanlarında silah taşımazlar nasıl bir düşüncedir.Bende evimde silah bulunduruyorum.Gerekli tüm evraklarımda var.Ne yani ben cani miyim?

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir kafa ya.Herşeyden önce bireysel silahlanma diye birşey duymadın mı hiç.Düzgün insanlar olsalar yanlarında silah taşımazlar nasıl bir düşüncedir.Bende evimde silah bulunduruyorum.Gerekli tüm evraklarımda var.Ne yani ben cani miyim?
    Boş ver hemşerim. Anlayan var, anlayabilen var, bilmeyen var. Son 5-6 yıldır konuştuğum her polis her eve lazım diyorsa bu ülkede her eve bir haydar lazımdır.. Ne'me lazım dursun.

"çekerim emaneti ....... adaleti" diyor yenge.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABD gibi bazı ülkelerde silahlanmak, silah taşımak yasal. Hemen hemen herkes silah taşıyor, hatta uzun namlulu silahlar bile alabiliyorsun.

Adamlar gitmeye çalışmış, bırakmamış, dayak yiyince karısı silah çekmiş. İşte trafik böyle b.ktan, böyle tehlikeli bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani lan medeni ulkelerde bir kişiye üç kişi saldirmazdi? aha işte bal gibi de saldirdilar.
    Sen ingilizler dünyayı sömürgeleştirirken, abdliler o kıtayı ele geçirirken düello yaptıklarını mı sanıyordun

1 kişiye 50 kişi de saldırırlar, silahsız adama silah ta çekerler. Soyları bozuk zaten.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    15 Temmuz akşamı almayı kafayı koydum ve aldım. Vatanıma, bayrağıma, namusuma kasteden olursa hiç çekinmem.

Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABD gibi bazı ülkelerde silahlanmak, silah taşımak yasal. Hemen hemen herkes silah taşıyor, hatta uzun namlulu silahlar bile alabiliyorsun.

Adamlar gitmeye çalışmış, bırakmamış, dayak yiyince karısı silah çekmiş. İşte trafik böyle b.ktan, böyle tehlikeli bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Sen ingilizler dünyayı sömürgeleştirirken, abdliler o kıtayı ele geçirirken düello yaptıklarını mı sanıyordun

1 kişiye 50 kişi de saldırırlar, silahsız adama silah ta çekerler. Soyları bozuk zaten.
    "abdliler o kitayi ele gecirirken" cümlesi baştan başa absürd olmuş. düşünmeden hızlı hızlı yazmana gerek yok, sakin sakin düşünerek de yazabilirsin.

sömürge olayına gelince, bu meseleyi kafamda çok analiz ettim ve şu sonuca ulaştım. evrimin en üst basamağında olan, zeki olan, güçlü olan doğal olarak sömürüyor. akıllı ol, sen de sömür. eşek eşek olduktan sonra, semer vuran çok olur. eşek olmayalım, semer vuran olalım.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "abdliler o kitayi ele gecirirken" cümlesi baştan başa absürd olmuş. düşünmeden hızlı hızlı yazmana gerek yok, sakin sakin düşünerek de yazabilirsin.

sömürge olayına gelince, bu meseleyi kafamda çok analiz ettim ve şu sonuca ulaştım. evrimin en üst basamağında olan, zeki olan, güçlü olan doğal olarak sömürüyor. akıllı ol, sen de sömür. eşek eşek olduktan sonra, semer vuran çok olur. eşek olmayalım, semer vuran olalım.
    Amerika Birleşik Devletleri sakinlerinin ataları, Amerika kıtasına ilk ayak bastıklarında, kıtanın yerli halkı olan kızılderililer ile yaptıkları savaşları kastediyorum

İkinci konuda ise, sadece ekonomik ve siyasal sömürü ile, Şu videodaki Fransız Sömürgesi Cezayir'de yaşananlar ve yapılanlar çok farklı be hocam.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amerika Birleşik Devletleri sakinlerinin ataları, Amerika kıtasına ilk ayak bastıklarında, kıtanın yerli halkı olan kızılderililer ile yaptıkları savaşları kastediyorum

İkinci konuda ise, sadece ekonomik ve siyasal sömürü ile, https://www.youtube.com/watch?v=k2h2stRVCTo Şu videodaki Fransız Sömürgesi Cezayir'de yaşananlar ve yapılanlar çok farklı be hocam.
    emperyalizm işte. kendi bekası için her yol mubahtır. yeter ki arpa kesilmesin, sömürü devam etsin. çoluk çocuk ölmüş, umurlarında olmaz.
    efendy06 bunu beğendi.

Vay be konu motorcu kovalayan kadından emperyalizme, soykırıma nasıl gelmiş. Bir dahaki konuda biri "soğuk füzyon" deyiverse keşke. Bakarsın buradan çıkacak fikir sayesinde fosil yakıttan kurtuluruz.

abap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Kadın silahı öyle bir tutuyor ki neredeyse kocasını vuracak.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)