Kocasını döven motorculara silah çekti!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adam motorcuları bıraksa, 3 kişiler zaten zorbalığa ne gerek var dayağı yiyincede ,kocasına engel olmayan seyreden bayan birden silahla beliriyor .düzgün insan olsalar yanlarındada silah taşımazlar
-
hani lan medeni ulkelerde bir kişiye üç kişi saldirmazdi? aha işte bal gibi de saldirdilar.
-
silahı gören motorcular tüyüyo hemen,,eeee postu deldirmek var işin içinde
-
-
adamın yüzüne gemçüğü geçirdiler ya!
-
Hocam hayırlı olsun internet bağlatmışsınız.
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Yeni Türkiye hızla gelişiyor. Artık mağaralardan bile internete girebiliyor vatandaşlarımız.
-
yalnız yenge de neymiş öyle be. dişi aslan gibi mübarek.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
adam motorcuları bıraksa, 3 kişiler zaten zorbalığa ne gerek var dayağı yiyincede ,kocasına engel olmayan seyreden bayan birden silahla beliriyor .düzgün insan olsalar yanlarındada silah taşımazlar
Bu nasıl bir kafa ya.Herşeyden önce bireysel silahlanma diye birşey duymadın mı hiç.Düzgün insanlar olsalar yanlarında silah taşımazlar nasıl bir düşüncedir.Bende evimde silah bulunduruyorum.Gerekli tüm evraklarımda var.Ne yani ben cani miyim?
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Bu nasıl bir kafa ya.Herşeyden önce bireysel silahlanma diye birşey duymadın mı hiç.Düzgün insanlar olsalar yanlarında silah taşımazlar nasıl bir düşüncedir.Bende evimde silah bulunduruyorum.Gerekli tüm evraklarımda var.Ne yani ben cani miyim?
Boş ver hemşerim. Anlayan var, anlayabilen var, bilmeyen var. Son 5-6 yıldır konuştuğum her polis her eve lazım diyorsa bu ülkede her eve bir haydar lazımdır.. Ne'me lazım dursun.
-
"çekerim emaneti ....... adaleti" diyor yenge.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ABD gibi bazı ülkelerde silahlanmak, silah taşımak yasal. Hemen hemen herkes silah taşıyor, hatta uzun namlulu silahlar bile alabiliyorsun.
Adamlar gitmeye çalışmış, bırakmamış, dayak yiyince karısı silah çekmiş. İşte trafik böyle b.ktan, böyle tehlikeli bir şey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
hani lan medeni ulkelerde bir kişiye üç kişi saldirmazdi? aha işte bal gibi de saldirdilar.
Sen ingilizler dünyayı sömürgeleştirirken, abdliler o kıtayı ele geçirirken düello yaptıklarını mı sanıyordun
1 kişiye 50 kişi de saldırırlar, silahsız adama silah ta çekerler. Soyları bozuk zaten.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
15 Temmuz akşamı almayı kafayı koydum ve aldım. Vatanıma, bayrağıma, namusuma kasteden olursa hiç çekinmem.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
ABD gibi bazı ülkelerde silahlanmak, silah taşımak yasal. Hemen hemen herkes silah taşıyor, hatta uzun namlulu silahlar bile alabiliyorsun.
Adamlar gitmeye çalışmış, bırakmamış, dayak yiyince karısı silah çekmiş. İşte trafik böyle b.ktan, böyle tehlikeli bir şey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Sen ingilizler dünyayı sömürgeleştirirken, abdliler o kıtayı ele geçirirken düello yaptıklarını mı sanıyordun
1 kişiye 50 kişi de saldırırlar, silahsız adama silah ta çekerler. Soyları bozuk zaten.
"abdliler o kitayi ele gecirirken" cümlesi baştan başa absürd olmuş. düşünmeden hızlı hızlı yazmana gerek yok, sakin sakin düşünerek de yazabilirsin.
sömürge olayına gelince, bu meseleyi kafamda çok analiz ettim ve şu sonuca ulaştım. evrimin en üst basamağında olan, zeki olan, güçlü olan doğal olarak sömürüyor. akıllı ol, sen de sömür. eşek eşek olduktan sonra, semer vuran çok olur. eşek olmayalım, semer vuran olalım.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
"abdliler o kitayi ele gecirirken" cümlesi baştan başa absürd olmuş. düşünmeden hızlı hızlı yazmana gerek yok, sakin sakin düşünerek de yazabilirsin.
sömürge olayına gelince, bu meseleyi kafamda çok analiz ettim ve şu sonuca ulaştım. evrimin en üst basamağında olan, zeki olan, güçlü olan doğal olarak sömürüyor. akıllı ol, sen de sömür. eşek eşek olduktan sonra, semer vuran çok olur. eşek olmayalım, semer vuran olalım.
Amerika Birleşik Devletleri sakinlerinin ataları, Amerika kıtasına ilk ayak bastıklarında, kıtanın yerli halkı olan kızılderililer ile yaptıkları savaşları kastediyorum
İkinci konuda ise, sadece ekonomik ve siyasal sömürü ile,
Şu videodaki Fransız Sömürgesi Cezayir'de yaşananlar ve yapılanlar çok farklı be hocam.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Amerika Birleşik Devletleri sakinlerinin ataları, Amerika kıtasına ilk ayak bastıklarında, kıtanın yerli halkı olan kızılderililer ile yaptıkları savaşları kastediyorum
İkinci konuda ise, sadece ekonomik ve siyasal sömürü ile,
https://www.youtube.com/watch?v=k2h2stRVCTo Şu videodaki Fransız Sömürgesi Cezayir'de yaşananlar ve yapılanlar çok farklı be hocam.
emperyalizm işte. kendi bekası için her yol mubahtır. yeter ki arpa kesilmesin, sömürü devam etsin. çoluk çocuk ölmüş, umurlarında olmaz.
-
Vay be konu motorcu kovalayan kadından emperyalizme, soykırıma nasıl gelmiş. Bir dahaki konuda biri "soğuk füzyon" deyiverse keşke. Bakarsın buradan çıkacak fikir sayesinde fosil yakıttan kurtuluruz.
-
Kadın silahı öyle bir tutuyor ki neredeyse kocasını vuracak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)