Ustanın iyisi parça arttıran ustadır. Gereksiz gereksiz şeylerle dolduruyor motorları mühendisler. Madem iptal etmişler kopart gitsin.
Ustanın gözlerinden öperim söyle ona
TVS 01 başkan sen nasıl kulanmayı tercih ediyosun pek anlamadımda dikatli ol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Gariban çinlimde başka ne olabilirki 😆
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Yarın takarız dedi zaten 3,4 tane kablosu var onuda koparmayak 😂
bende bugün açık hava filtresi taktım ve orjinal hava filtresinin kutusunu söktüm ama bir tane kalın hortum boşa çıktı. hortum motor bloğunun debriyaj kısmından geliyor ve hortumda yağ kalıntıları var taze.
yanımda motorcu abi onu boşa salla önemli bir şey değil dedi ama ben merak ettim bir inceleyeyim dedim ve motoru çalıştırıp baktım hortuma. hortumdan kuvvetli şekilde git-gel yapan bir hava akımı söz konusu. tıpkı motorun yağ kapağındaki gibi hava seri bir şekilde git gel yapıyor.
bende içeri toz gitmesin diye tıkadım hortumun ağzını. ne hortumu bu bilen var mı? ne işe yarar?
Muhtemelen ayni seydir. Genelde intake'den veya hava kutusundan aliyormus temiz havayi. Ama neden debriyaja yolluyor anlamadim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)