Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

MT 25 mi yoksa INAZUMA GW250 mi ?

REKLAM ALANI

Merhaba Arkadaslar

başlıkta ki iki motor arasında kaldım. Bir türlü karar veremiyorum... Aslında ABS li istiyorum ama bu ikisinin veya Honda nın 250 cclik naked ABS li modeli yok.Bu iki motoruda kullanmış olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Peformans arıyorsan MT25, konfor ve rahatlık arıyorsan İnazuma. MT25 in 2. eli daha hızlıdır.
    Aydin1966, motorcu48, efendy06 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peformans arıyorsan MT25, konfor ve rahatlık arıyorsan İnazuma. MT25 in 2. eli daha hızlıdır.
    MT25 in bi okadarda motoru sorunludur hatta R25 de aynı motoru kullandığından aynı sorunlar ondada mevcut
    nette bir araştırsın arkadaş görsün,1000 km bile olmadan kitlenen yatak saran motorlar ayyuka çıkmış
    insan aldığında bişey olacakmı diye motoru kullanmaya çekinir

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    mt25 kullanmadım ama kullanmayada gerek yok zaten en buyuk ıddası hız .Başka bir numarası var mı pek yok tamamen liselilere yönelik
    inazuma rahattır sağlamdır ama servisi ve 2.el piyasası üzer

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt25 kullanmadım ama kullanmayada gerek yok zaten en buyuk ıddası hız .Başka bir numarası var mı pek yok tamamen liselilere yönelik
    Servisi niye üzer?

Motosikleti
    Duke250>YBR125
    Duke250 ye bir göz atın derim. ABS'si de gayet güzel.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Aydin1966 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisi niye üzer?
    Misal Ankara'da suzuki servisi ulusan motor.

Bilin bakalım servisinsen en çok korkulan japon, kawasakinin servisi kim, o da ulusan motor
    gibigibi1985 bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    honda cb650f
    İnazuma muhteşem bir motordur şehir içinde yeterince kıvraktır uzun yolda hiç üzmez yormaz ben çok çıktım yola sorunsuz bir motor servisi bütün Japon'larla aynıdır hiç düşünme al derim
    blueway2, motorcu48 ve Aydin1966 bunu beğendiler.

korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Misal Ankara'da suzuki servisi ulusan motor.

Bilin bakalım servisinsen en çok korkulan japon, kawasakinin servisi kim, o da ulusan motor
    Suzuki'nin Ankara'da yetkili satıcısı da servisi de yok diyor Suzuki'nin internet sitesi.
    Yavaş yaşa yaşlı öl

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çokça aklıma girdi, özellikle F olanı, ama performans kaygısı ile CBR aldım. Temelde, beklentim top speedden ziyade, ivmelenme aşaması idi. Hiç inazuma denk getirip inceleyemedim İnceleyebilmiş olsam, muhtemelen inazuma alırdım.

En azından şu an olduğu gibi, "hızı, kalkışı falan iyi de birader, rahat değil, yoruyor, satıpdaha rahat bir şey alacağım" tribine girmezdim. Tamam şehir içi iyi, hatta 1 saate kadar iyi, ama en son zaferce abinin düzenlediği geziden eve döndüğümde, hakikaten yorulmuştum. Hani öyle öldüm bittim derecesinde değil, ama daha önce 1100RT kullanmış olunca, biliyorum ki çok daha rahatı mevcut, aklımı çeliyor.
    Bu arada o gezide evden çıkışım ile eve girişim arası tam 400 km idi, ve virajları vs. ile, zorlu ve keyifli bir rotamız vardı. Kaybolmayacağıma emin olsam yine gideceğim, ama kesin kaybolurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Alıntı korkmazunal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki'nin Ankara'da yetkili satıcısı da servisi de yok diyor Suzuki'nin internet sitesi.
    Yakın zamanda bitmiştir o zaman. Çünkü kısa süre öncesine kadar Ulusan'dı, hatta internetten bulduğumuz satılık DL650'lerden Ankara'da olanlar "Tüm bakımları yetkili servis Ulusan Motor'da yapılmış olup faturalar mevcuttur" yazanlar pahalı satıyordu motorlarını.

EE koca başkentte servisleri yok mu şimdi
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    Honda CBF150
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çokça aklıma girdi, özellikle F olanı, ama performans kaygısı ile CBR aldım. Temelde, beklentim top speedden ziyade, ivmelenme aşaması idi. Hiç inazuma denk getirip inceleyemedim İnceleyebilmiş olsam, muhtemelen inazuma alırdım.

En azından şu an olduğu gibi, "hızı, kalkışı falan iyi de birader, rahat değil, yoruyor, satıpdaha rahat bir şey alacağım" tribine girmezdim. Tamam şehir içi iyi, hatta 1 saate kadar iyi, ama en son zaferce abinin düzenlediği geziden eve döndüğümde, hakikaten yorulmuştum. Hani öyle öldüm bittim derecesinde değil, ama daha önce 1100RT kullanmış olunca, biliyorum ki çok daha rahatı mevcut, aklımı çeliyor.
    Bu arada o gezide evden çıkışım ile eve girişim arası tam 400 km idi, ve virajları vs. ile, zorlu ve keyifli bir rotamız vardı. Kaybolmayacağıma emin olsam yine gideceğim, ama kesin kaybolurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Yakın zamanda bitmiştir o zaman. Çünkü kısa süre öncesine kadar Ulusan'dı, hatta internetten bulduğumuz satılık DL650'lerden Ankara'da olanlar "Tüm bakımları yetkili servis Ulusan Motor'da yapılmış olup faturalar mevcuttur" yazanlar pahalı satıyordu motorlarını.

EE koca başkentte servisleri yok mu şimdi
    Resmi siteye göre satıcı ve servis yok diyor. En yakın Eskişehir'da görünüyor.Ulusan'ın sitesine girdiğimde de Suzuki hala görünüyor ama.
    efendy06 bunu beğendi.
    Yavaş yaşa yaşlı öl

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI

Başka bir forumdan aldığım SS. Evet, bende kontrol ettim, artık Ankara'da servis ya da bayi görünmüyor. Saçma...

Biri ile anlaşmadan, servisini niye kapatıyorsun ki?

Motosikleti
    Honda CBF150

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Bir marka kendisi gelmediği sürece bayilerin(françays oluyo herhalde) hiç bi zaman güzel olmadığını düşünmüşümdür.
    efendy06 bunu beğendi.

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Merhaba Arkadaslar

başlıkta ki iki motor arasında kaldım. Bir türlü karar veremiyorum... Aslında ABS li istiyorum ama bu ikisinin veya Honda nın 250 cclik naked ABS li modeli yok.Bu iki motoruda kullanmış olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Tesekkurler
    İki motoruda kullandim. Boyunuz kilonuz, yasiniz ve kullanim amacinizi soylerseniz daha rahat tavsiye verebilirim size..

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne o, ne o.. xmax momo
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Artçı binme sıklığım düşük olsa ben mt-25 tercih ederim, ancak neredeyse sürekli artçılı sürdüğüm için kesinlikle inazuma tercih ederdim.

Boyum 1.78 m kilom 90 kg yasım 50 . Amacım gezmek..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------

Alıntı Ultraviolet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duke250 ye bir göz atın derim. ABS'si de gayet güzel.
    Duke 250 biraz hırçın motor deniyor. Benim yaşım 50 bana gelmez hırçınlık)

Motosikleti
    Yamaha Mt-25
    MT-25 sahibiyim hızlanması gitmesi güzel ama çok rahat bir motor değil koltuk açısından. Gezmek için inazuma daha rahat bir motor, amacınız gezmek ise maxi scotter bence daha iyi hem bagaj olayı hem rahatlığı açısından.

Anlamadığım başka bir şey tercih etmediğiniz bir şeyi neden kötülerseniz liseli motoru, kurye motoru vs vs gibi. 10.000 km yol yaptım kurallarına uygun kullanırsanız yatak ta sarmaz, kol da çıkarmaz 250 cc makina.
    blueway2 ve tcourb bunu beğendiler.

tcourb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    f700 gs
    boy kg olarak inazuma sana uygun hem de rahat ettirir gezilerde seni. lakin inazuma da dünya çirkini bir motor allah affetsin. ve çok ağır 200 kg .
    Aydin1966 bunu beğendi.

Motosikleti
    cbf150, fzs600
    Boyum 1.78 m kilom 90 kg yasım 50 . Amacım gezmek..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------

Duke 250 biraz hırçın motor deniyor. Benim yaşım 50 bana gelmez hırçınlık)
    Abi senin makina kesinlikle İnazuma. Al ve noktayı koy. Pişman olmazsın. Amacın gezmek, yaşın belli olgunlukta (: Adres İnazuma. Parça kalitesi motor bloğu falan kesinlikle tartışılmaz. Hele ben bir tur daha iyi geziyim diyorsan F modelini göz önünde bulundur. Standart İnazuma ya bile kefilim.
    gibigibi1985, Aydin1966 ve blueway2 bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)