Çokça aklıma girdi, özellikle F olanı, ama performans kaygısı ile CBR aldım. Temelde, beklentim top speedden ziyade, ivmelenme aşaması idi. Hiç inazuma denk getirip inceleyemedim
İnceleyebilmiş olsam, muhtemelen inazuma alırdım.
En azından şu an olduğu gibi, "hızı, kalkışı falan iyi de birader, rahat değil, yoruyor, satıpdaha rahat bir şey alacağım" tribine girmezdim. Tamam şehir içi iyi, hatta 1 saate kadar iyi, ama en son zaferce abinin düzenlediği geziden eve döndüğümde, hakikaten yorulmuştum. Hani öyle öldüm bittim derecesinde değil, ama daha önce 1100RT kullanmış olunca, biliyorum ki çok daha rahatı mevcut, aklımı çeliyor.
Bu arada o gezide evden çıkışım ile eve girişim arası tam 400 km idi, ve virajları vs. ile, zorlu ve keyifli bir rotamız vardı. Kaybolmayacağıma emin olsam yine gideceğim, ama kesin kaybolurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Yakın zamanda bitmiştir o zaman. Çünkü kısa süre öncesine kadar Ulusan'dı, hatta internetten bulduğumuz satılık DL650'lerden Ankara'da olanlar "Tüm bakımları yetkili servis Ulusan Motor'da yapılmış olup faturalar mevcuttur" yazanlar pahalı satıyordu motorlarını.
EE koca başkentte servisleri yok mu şimdi