konfor ve biraz da uzun yol ile ilgileniyorsan açık ara İnazuma. Kalite, güven ve dayanıklılık bakımından da İnazuma. Suzuki İnazuma 250 cc nin Mercedes idir. Hiç bir bakımdan pişman ettirmez. Almışken de İnazuma F almanı tavsiye ederim.
konfor ve biraz da uzun yol ile ilgileniyorsan açık ara İnazuma. Kalite, güven ve dayanıklılık bakımından da İnazuma. Suzuki İnazuma 250 cc nin Mercedes idir. Hiç bir bakımdan pişman ettirmez. Almışken de İnazuma F almanı tavsiye ederim.
2014 te sıfır aldığım inazumaya 3 yıldır zevkle biniyorum satmaya kıyamıyorum, chopper klübüne üye oldum yanına birde sıfır daystar aldım, ikisi 20-25 yapsa yani 20-25 liralık ikinci el 15 yaşında chopper alacağıma iki motorum oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
100.000km çevirmiş kurye inazumalar var piyasada sorunsuz, bana bir tane sorunsuz 50.000km mt 25 göstersene
Suzuki candır nedense burgmandan dolayı suzukiyi hiçbir yere sığdıramam ben..Yukarı da arkadaşlar yazmış mt25 hakkında olumsuz şeyler duydum ama inazuma hakkında pek birşey duymadım..Ayrıca inazumanın çok konforlu olduğu ortada fakat mt25inde performans konusunda önde olduğu orta da sen düşün..
Ekleme : Suzuki gerçekten sorunsuz makinalar üretiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Böyle bir video var arkadaşım bir bak istersen..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
motosiklet hobi işidir. alırsın satarsın sürekli bi sirkülasyon olur. ayrıca bu motorlar geçiş motorlarıdır, yüksek km de motor görmemen normal. ktm ye bakın, onda da küçük cc lerde yüksek km çok çok nadirdir ki bence 50 bini geçen onlarda da yoktur. KTM ye de mi tü kaka diyelim.
100 bin gidecek diye ben bu kadar çirkin bi motora binmem, binene de laf etmem. bu benim şahsi fikrim.
r25 geldikten sonra oluşan sorunlar ortada, cbr ile karşılaştırıldı zaman içinde kendini ispatlamış olan cbr'ın daha kaliteli olduğunu gördük zaten, şimdi ise mt25, blokta hiç bi fark yok ve sorunlar hala yaşanıyo, aklın sıra inazumaya çamur atacak çirkin diyerek :D
aydın abicim, boşver daha kilosunu bilmeyen adamlardan tavsiye gerekmez.
abi motor 184 kg, biraz ağır gibi görünse de uzun yolda rüzgardan etkilenmemeni sağlıcak, aksesuarlarla seni istediğin yere rahatça ulaştıracak bi motor inazuma, 250cc'nin tartışmasız en rahat aleti, şehir içinde ybr gibi kıvrak hareketler de yapabiliyosun zamanla mt25 ile artçılı yolculuk çok zor, altında sivri sinek gibi kalır, daha oturaklı bişeye geçmek için inazuma ile rahat edersin kanısındayım.
özellikle motorun torku gayet tatminkar gelecek, amortisör desen bu motora niye abs koymamışlar daha net anlaşılıyo, bi çok motorda ön fren konusu panik halinde tekeri kitlerken ben daha ön tekerin kitlenmesini yaşamadım, amortisörün burda etkisi büyük, olumsuz bi yanı ne dersen, yedek parça fiyatları olabilir, ancak gerçekten malzeme kalitesinin ve ince işçiliğinin farkıyla o paraları neden istiyosunuz diye sorasım gelmiyor.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Michelin pilot street, Bridgestone Battlax BT-45 yada pirelli rosso 2,
bunlardan sadece rosso 2'yi kullandım tam bir viraj lastiğidir. yumuşak hamurlu olduğu için diğerlerine göre ömrü daha kısadır, yola yapışır.
battlax kullanan da çok, michelin de bana göre biraz sert bi lastik ama şurada biraz tartışılmış sanırım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tlax-bt45.html
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Öncelikle honda ,yamaha gibi kurumsal anlamda bir servis işine halen girmemişler .suzuki motor almaya gidersin ne olduğunu bilmediğin motorlarda yanında satılır e haliyle işlerde profosyonelce yürümez birde üstüne üstlük yaşadığım yerde süzuki bayisinden motoru aldım ama bir kere bile motoru kendilerine götürmedim çünkü adamların servisi yok motoru bakımlarda bize bırak git dediler meğer adamlar üzerine binip motoru herhangibi bir motorcuya götürüyorlarmış e siz olsanız ?
durumu gecen suzuki tr.bildirmeme ragmen geri dçnüş bile yapmadılar demekki hallerinden memnunlar cünkü malımı iyi değil satmak önemli diyorlar
performans olarak çanakkalede mt25 sahibi deli gibi sürerken bir gençle ışıklarda konuşup ufak bir drag kalkışı yapmıştık nedense beni dırakta gecemedi ve motorum 151 kmde kesiciye giriyor .diğerlerinden düşük mü düşük ama ıvmelenmesinde hiçbir sıkıntı yok .
ha inazuma alıcaklara sunu belirteyim aklıma gelmişken .motorun konforu ,sağlamlığını herkes biliyor .bilinmeyen ya da önemsenmeyen parçalarının inanılmayacak derecede pahalı olması buna dikkat edilmeli bu gerçekten öenmli bir konu .sanırım bu eksikliğide suzukinin distratörlüğünü hiç bir poktan anlayan insanların üstlenmesinden dolayı parçaları böyle çok pahalı .motorumun on fren müşürünün geri itmesine yarayan pimi bozuldu komple parçası 730 tl sadece pimi 110 tl miş yaptırmadım müşürü iptal ettim.böyle bir motor düşünce pert parçalarını internette satarsın kaskosuda olmaz
umarım tarafsızca olmuştur kullandığım mal neyse onu söyleriz bajajcılar gibi döküntü sorunlu kalitesiz motor kullanıpta ucuza aldık diye malı övmeyiz çünkü belli bir yaştayız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)