Herkese merhaba, bir çok kişi gibi bende tamamen duygusal nedenlerden dolayı bir sezon daha motorumu kullanmayı düşünüyorum.
Yaklaşık 2.5 senedir kullanmakta olduğum Mondial Vulture modeli aslında beni tatmin ediyor. Gözüm lükse kaysa da, içimde bir enduro aşkı yanıp tutuşsa da malesef motosikleti değiştiremeyeceğim.
Nedeni ise bu rakamlarda alacağım makinaların gücü çekişi şuan ki motorumun yanından geçmiyor(xtreme max, black cat). Gönül ister bir 12-13 bantlarında crf 250l, ama hayat "sen yapıyor yüksek lisansta asistanlık, nah sana maaş!" minvalinde olduğundan şimdilik uzak bir fantezi dünyası, ütopya.
Ben de dedim ki motorum iyi kötü az yakıyor 3-3,5 litre höh!
Gidişi iyi(sütçü beygiri son hızı 100!)
ufak tefek kara kuru birşey, ee bu motorun keyfini kısıtlayan etmenler neler?
1.Rüzgar, şık ve iş görecek bir rüzgarlık modeli buldum o işi çözdük gibi o cepte.
2. Amörtisörler, evet kase düşmanı amörtisörlere ferahlık gelse hiçte fena olmayacak. Hali hazırda sele konforunu epey artırsamda amörtisör kaldırmıyor. 75 kilo adamım ağır da değilim, her türlü ayarıyla oynadım, yok! Bana mısın demiyor..
Başka da memnun olmadığım pek birşey yok aslında sanırım sorunum amörtisörler.. Özetle Yar bana bir çare, yar bana bir çare!
Not : Arka amörtisöre öhlins tak diyen olursa çok fena sopa çekerim, ilk sopayı da en zengininiz yer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Güncel, her türlü fikire açığım, bak şunu yaptım daha konforlu oldu gibi her türlü görüş dinlenir