sonunda kararımı verdim ve hayallerimin prensesine kavuştum.
sonunda kararımı verdim ve hayallerimin prensesine kavuştum.
MT mi o? Ay canım benim sen ne şekersin öyle :D
Hemen bir inceleme bekliyoruz senden de :D
güle güle,kazasız,cezasız kullanman dileklerimle.aman aman rodajını çok iyi yap,abi tavsiyesi.ha birde açıldıktan sonra,motora 600 lük muamelesi yapma,gaz koluna hakim ol.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
aga git yağ pompası zımbırtısını falan sor, araştır. bi başka arıza daha vardı, benzin deposuyla mı ilgiliydi neydi, ona da dikkat et. alır almaz lades olma.
Bu akşam olacak olanlar temsili
Hayırlı uğurlu olsun. Yalnız o kadar çok probleme rağmen cesaret edip almana şaşırdım.
Hayırlı olsun mis gibi kokuyordur o şimdi yeni yeni
Not: Teslim alırken ruhsatı çıkarmadan önce motor ve şase numaralarını elindeki evraklarla uyuşup uyuşmadığını kontrol et.
Hayırlı olsun. Şasiden tüm uretim hatasi geri çağrılma sorunları kontrol ettir eğer yaptırmadiysan. Sonra kazasiz belasız
Hayirlisi olsun, kazasiz surusler..
hayırlı olsun. yağ pompasını sor yeni seri mi diye değilse değişmesini iste..
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
sadece yağ pompası değil,yağ pompaso,debrijay tası,depo braketi ve kontak kiti.Tüm bu parçalarda üretim hatasına bağlı geri çağırma oldu.Hepsine baksınlar.
nerden biliyorum,hespi değişti bende o yüzden
Hayırlı olsun, arkadaşımda da var mt25 birçok kez artçı oldum, çok kısa mesafe kullandım da, o çatır çatır redline yaparak kullanıyor kadranda +180 leri görerek 13 bin kilometreye geldi hiçbir problemi yok taş gibi maşallah, nazar değmesin.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Ben de ninjayı satarsam almayı düşünüyorum.
Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güle güle kullan.
hepinize çook teşekkür ederim umarım bi etkinlikte görüşmek nasıp olur.
insan aşkıyla buluşacağı anı 4 gözle bekler. beklerken heycan yapar ya o denli :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)