selam arkadaşlar 125cclik motoruma çelik paspas koydurmak istiyorum nerden bulabilirim bilgizi olan varmı?
selam arkadaşlar 125cclik motoruma çelik paspas koydurmak istiyorum nerden bulabilirim bilgizi olan varmı?
sanırım su otomobiller için olan parlak alüminyum gibi olan paspastan bahesdıyosun al bı tane o paspastan kymconun olcusunu cız gusel bı sekılde kestır demırcıye ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
bende ıstıyorum fıyatı fılan ne kadar onların bıde ne demırcısı espırı yaptın sanırım
Yeni yine yeniden
ben balıkesirde yaptırdım,metresini 15 ytl den satıyolar,kabaca kestirdim adamlara..sonra kendim ince bi ayar yaptım,güzel oldu..çünkü paspas su geçiriyodu kenarlarındanokan4037 adlı üyeden alıntı
Bi tanıdık bu banyoya konan plastiklerden kotmuştu
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
sanmam guzel olmaz o banyodakı paspas
Yeni yine yeniden
hayır dostum espri yapmadım demirci derken demirci makasını kastettim o da sanırım her ewde bulunmayan bi alet uygun bi fiyata cillop gibi keserler ;)okan4037 adlı üyeden alıntı
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
demek demırcıde kesılıyor haa ayrıca bende aalcamda ole jajanlı olmasın sade alacam mesela asyanın bı sukuturu var paspası cok hos patık ızı fılan varya ohosuma gıttıı belkı ondan alacam asyaya gıdıp
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)