4 mevsim motosiklet montu yazın kullanılır mı ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar motorumu almadan ekipman arayışına girdim. bütçem kısıtlı oldugundan montu 4 mevsim almayı düşünüyorum Konyada VE Ankarada kullanacağım yani aşırı sıcak göreceğimi düşünmüyorum karakış da da motor kullanacağımı düşünmüyorum bu koşullarda 4 mevsim mont işimi görür mü ? kullananlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim . bu arada Antalya Adana gibi yerlerde iç astarını da çıkarmanın kurtarmayacağını biliyorum yalnız sorum konya ankara gibi şehirler
Reklamlar
-
3 katmanlı montlar var aslında içteki 2 astarı çıkartınca file mont gibi olan bu tarz montlardan bakabilirsin işini görecektir.
-
Ls2'nin 4 mevsim var, içindeki astarı çıkarınca fileli mont gibi oluyor ferah ferah. Ben hiç sıkıntı çekmedim. İç anadolu için geçerli olabilir.
-
4 mevsim ile yazın pişer kışın üşürsün
-
4 mevsim diye satılan montlar aslında 3 mevsimdir. Kışın içine termal içlik giyersin kurtarır ama yazın yapacak bir şey yok. Yazın giyersen pişersin bu kadar net. Yaz için file mont lazım.
Minimum 2 eldiven 2 mont şart bence.
-
Richa bomerang tavsiye ederim. Kışın bi içlik sıkıntı yok. Sırt koruması uygun seviyede ekstra 100 TL harcamana da gerek yok.
Paran varsa ayrı almak en güzeli tabi
-
Revit Tornado 2 alırsan yazın ortasında da kışın ortasında da rahatlıkla kullanabilirsin.
-
aslında kullanacağın coğrafyaya göre de değişikilk gösteriyor bu durum. Misal aydın çevresinde kullanırsan büyük bir ihtimal fenalık geçirirsin ama rakımı yüksek doğu tarafında kullanırsan hipotermiye bile girebilirsin
-
herkes farklı bişey diyor bi karar veremedim o zaman şöyle sorayım prohel prosev venom bu markaları düşünüyorum bunların 4 mevsimleriyle yazın çok sıcak olmayan illerde rahat eder miyim kışın çok üşüme derdim olmuyor zaten çok soğuklarda kullanmam zaten.
-
can arslan adlı üyeden alıntı
herkes farklı bişey diyor bi karar veremedim
o zaman şöyle sorayım prohel prosev venom bu markaları düşünüyorum bunların 4 mevsimleriyle yazın çok sıcak olmayan illerde rahat eder miyim kışın çok üşüme derdim olmuyor zaten çok soğuklarda kullanmam zaten.
etrafımda prosev kullanan arkadaşlarım var hiç biri memnun değil hepsinin şikayetçi olduğu ortak nokta dikişlerin atması ve sökülmelerin meydana gelmesi haberin olsun. prohelin yazlık ve kışlık montunu kullanıyorum yazlık olan 4. senesine girdi ne söküğü ve dikiş atması var. Abartısız ilk günkü gibi duruyor. Venom da başarılı diye biliyorum. Gelelim sorunun cevabına yazın 35 dereceden yüksek sıcaklıkta 4 mevsim mont haşlar adamı. Hele bir de kilolu biriysen şuurunu bile kaybedersin Dediğin gibi çok sıcak olmuyorsa sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
-
Prohel colombia kullanıyorum ben. Kışın çok soğuklarda sıkıntı oluyor. Altına polar giyersem sorun yok. Yazın ise motorun üzerinde rüzgar yerken sorun yok. Ama 5 dk sabit durunca başlıyorsun yavaştan terlemeye. 10 dk sonra pişiyorsun belli ki 2 ayrı mont alma durumunda değilsin şu an. O yüzden 4 mevsim alabilirsin üzmez seni. Bütçen yetiyorsa prohel colombia yı tavsiye ederim ben. 3 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı
-
çok teşekkürler gerçekten cevaplarınız yol gösterici oldu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
hocam peki prohel colombia nın duruşu nasıl spor bir duruşu var mı ben üniversite de de kullanacağımdan spor durmasını kısa olmasını istiyorum da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
enescanatar adlı üyeden alıntı
Prohel colombia kullanıyorum ben. Kışın çok soğuklarda sıkıntı oluyor. Altına polar giyersem sorun yok. Yazın ise motorun üzerinde rüzgar yerken sorun yok. Ama 5 dk sabit durunca başlıyorsun yavaştan terlemeye. 10 dk sonra pişiyorsun
belli ki 2 ayrı mont alma durumunda değilsin şu an. O yüzden 4 mevsim alabilirsin üzmez seni. Bütçen yetiyorsa prohel colombia yı tavsiye ederim ben. 3 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı
hocam peki prohel colombia nın duruşu nasıl spor bir duruşu var mı ben üniversite de de kullanacağımdan spor durmasını kısa olmasını istiyorum da.
-
çok teşekkürler gerçekten cevaplarınız yol gösterici oldu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Colombia kısa zaten. Duruşu falan da çok güzel. Arkadaşlar beğeniyor okulda. Omzunda çift koruma var. Hem içte hem dışta. Dışta çelik koruma var omzu da geniş gösteriyor :D sırtta da çift koruma var
-
enescanatar adlı üyeden alıntı
Colombia kısa zaten. Duruşu falan da çok güzel. Arkadaşlar beğeniyor okulda. Omzunda çift koruma var. Hem içte hem dışta. Dışta çelik koruma var omzu da geniş gösteriyor :D sırtta da çift koruma var
hocam bu colombialarda anladığım kadarıyla havalandırma fermuarları yok o çok sıkıntı oluyor mu peki ?
-
Yazın tişörtle bile piştiğimizi düşünürsek yazlık mont bile yakacaktır. Hele hele 4 mevsim kullanırsan aboov.
Bende 7 sene amele gibi 4 mevsim mont kullandım yazın, bu sene yazlık mont aldım ilk kez, böyle bir rahatlık olamaz. Yıllardır işkence çekiyormuşum.
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Yazın tişörtle bile piştiğimizi düşünürsek yazlık mont bile yakacaktır. Hele hele 4 mevsim kullanırsan aboov.
Bende 7 sene amele gibi 4 mevsim mont kullandım yazın, bu sene yazlık mont aldım ilk kez, böyle bir rahatlık olamaz. Yıllardır işkence çekiyormuşum.
hocam peki yazlık mont içine içlikle falan soğuktan korunulabilir mi yani 0 dereceye kadar falan ?
-
hocam peki yazlık mont içine içlikle falan soğuktan korunulabilir mi yani 0 dereceye kadar falan ?
İçlil kurtarmaz onu. Fileli çünkü direk rüzgar içerde. Colombia da anlattığım gibi motor üzerinde giderken sorun yok. Durunca sıkıntı. Önünü bile açsan kollar ve sırt terliyor. Kollar terleyince montu çıkarmak da zorlaşıyor kol kısmı yapışıyor resmen kola. O yüzden yazlık file mont da aldım ben yazın onu kullanıyorum
-
Benim kislik montum var yazlik yok yazin filr mont almayi dusunuyorum dusuk butceli file mont tavsiyesi olan varmi?
-
3 katlı montlar kışın güzel de yazın sıkıntı
hem kışın hem yazın kullanabileceğin bi mont bence daha üretilmedi(turatech hariç)
ayrı ayrı almalısın
-
Para biriktir ayrı ayrı al riske atma kendini. 4 mevsim alırsan ne soğuktan korur ne sıcaktan. Ayrıca en fazla 6 ay giyersin güneşten solar 4 mevsimlik. Yazlık mont açık renk olsun kesinlikle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler