makine dediğin biraz alımlı olmalı yahu, şekil şemal yerinde, yakışıklı olmalı.
albenisi olmalı en azından.
toz toprak ve çamur içinde, ön çamurluğu yerden 22 metre yukarıda, sinek gibi motorun nesini seveyim?
makine dediğin biraz alımlı olmalı yahu, şekil şemal yerinde, yakışıklı olmalı.
albenisi olmalı en azından.
toz toprak ve çamur içinde, ön çamurluğu yerden 22 metre yukarıda, sinek gibi motorun nesini seveyim?
Bir motosiklet tipinden nasıl nefret edebilirsiniz? Hani desenki "aga vstrom/versys/gs den nefret ediyorum" anlarım da genel olarak bir motosiklet tipinden nefret etmek rahatsız edici, bir psikoloğa görünün.
hemen 1200gs imi satıp bir 600rr almam lazım.. cok ozur dilerim baslık sahibinden size bunu yasattıgım icin...
Görmeden evvel ben de fazla hoşlanmazdım enduro makineden. Dün Yozgat merkezde Dubai plakalı bir mavi gs görünce herşey değişti. İşin ilginç kısmı Dubai'den Türkiye'ye motosikletle gelmiş ve Yozgat'tan geçiyor.
HONDA
#BZ3082
Ben de racing motosikletlerin görünümünden hiç hoşlanmıyorum. Biraz da naked (ki kendim naked kullanıyorum. ) Yol enduroları - touring motosikletler favorim. Yaş 24 bu arada.
Acilin yakin zamanda bir endurocu geliyor.en buyuk asklar boyle nefretle baslar.
cg senin için mantıklı sen cg kullan :D
geçlik ateşi olsa gerek
benim grenaj sevdam viraj kabiliyeti ve diz bacak bölgesinde yüksek hızda meydana gelen bacakları sabit tutamamaktan kaynaklı
ama gs adv gibi bi makina olacaksa onada varım hayır demem
700cc naked, istanbul-izmir : 7 saat 8 ad. mola
1200cc yol endurosu, istanbul - izmir : 4 saat 2ad. benzin/wc molası
uzun yolda rakipsizler kendileri.
Şöyle min. 1000 km lik bir yola git sonra gel af dile yazdıkların için ;)
ben ss severim ve naked severim. ama şu var ki rüzgar yemeyi pek sevmem ve naked rüzgar yediriyor.
enduro sevmem çünkü benim karakterime uygun değil. ben dağda bayırda kross yapmaktan hoşlanmam ve uzun yol gezilerini sevmem. ben motora sadece aksiyon için binmeyi severim. bu yüzden benim sürdüğüm motor konforlu olmasa da olur.
ben böyle uzun yol gidecek olsam ss'nin zorluklarına katlanmayı tercih ederdim. motorda konfor aramayanlardanımdır.
Enduro sevmeyenin motosiklet forumunda işi ne? Tipse tip, heybetse heybet, güç ise güç, konforsa konfor, dağ bayır gitmediği yer, dolaşmadığı ülke yok. Sen kalkmış burda yok midem bulanıyor falan. Şu cubtur mobilettir elektrikli scoterdır nefret edilesi o kadar makina varken kalkıp endurodan nefret ediyorum demek çok saçma olmuş. Kişisel zevkle bir alakası yok bunun. Beyne format atmak lazım.
Ben de genel olarak motosiklet sevmiyorum. Fakirler de binsin diye iki tekeri eksik araba icad etmişler işte.
endurodan tiskiniyorumm.
ben bilmem abi, google amcaya "motosiklet" yazınca karşıma ne çıkıyorsa benim için motosiklet odur gerisi teferruattır
bu şarkıyı xt600'e armağan ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=fGn6QJhI3Lo&t=34s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)