Market Kuryeliği İçin En Uygun Motorsikletler
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba. Bu forumdaki ilk postum olacak.
Burada motorsiklet bilgisi çok geniş olan insanlar olduğu için sormak istedim. Bildiğimiz üzere market alışverişleri genelde ağır ve büyük hacimli oluyor. Her bütçeden market alışverişlerini evlere göndermek için en uygun olan motorsikletler hangileri?
Her cevap için şimdiden teşekkür ederim benim için bu soru çok önemli.
Reklamlar
-
honda scooterlar bu iş için biçilmiş kaftandır.
-
Spacy 110
Arkaya çanta
Sanal market getir'de bunu kullanıyor.
Hatta herkes.
-
Motorun gerekli siparişleri ve kuryeyi taşıması için şüphesiz ki honda'nın serileri ama yok pahalı bizim kurye siparişle birlikte motoruda sağa sola iterek götürür derseniz uygun fiyatlı çin mallarına yönelebilirsiniz
-
scooter bu işler içindir,birde arkaya çanta,başka bişey arama,,arkadaşların dediği gibi honda scooterler bu işlerde en popüler olanıdır
-
SYM joyride 200 ayak basma alanı en geniş skuterdir kendileri. Ben netde foto paylaşmayi ihtiyarlıktan
beceremiyorum , yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. SEVGİLER.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
SYM joyride 200 ayak basma alanı en geniş skuterdir kendileri. Ben netde foto paylaşmayi ihtiyarlıktan
beceremiyorum , yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. SEVGİLER.
buyur amca
-
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Çarşamba günü bir sunum yapıcam gerçekten çok yardımcı oldunuz.
-
Kesinlikle hero dash ve düet bakın.Mcdonalds ve Domino's gibi devasa sayıda scooter filosuna sahip firmalar bile hondayi bırakıp,heroya terfi ettiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler