Aradakaşlar bugün teslim aldım motoru hemen garaja koydum. Fakat motorun yanında kullanma kılavuzu ve garanti belgesi yoktu, aldığım kişi servisten alıyorsun dedi doğrumudur acaba?
Aradakaşlar bugün teslim aldım motoru hemen garaja koydum. Fakat motorun yanında kullanma kılavuzu ve garanti belgesi yoktu, aldığım kişi servisten alıyorsun dedi doğrumudur acaba?
yanlış garanti belgesi ve kitapçığını vermek zorunda. Servis'de bu kitapçık olmaz sadece bakımlarında götürdüğün kitapçığa işleme yetkisi var.
hayırlı olsun.
Bajaj'a mail at klavuzu gönderirler. Garanti belgesi faturası olabilir mi? Kitapcık arkasına da bakımları gittikçe serviste işletiyorsun.
kullanma kılvuzu yok zaten
garanti belgeside A4 kagıda basılmış
servis veriyormu bilmiyorum ben alırken motoru aldıgım yerden garanti kagıdını vermişlerdi
Şimdi aradım adamları akü falan takılı değil motorda benim arkadaşlar. Aldığım yer servise yağ konması için vs işlemler için götürmedi motoru 2 ay yatıcağı için. Adamda bana aynen şunu dedi motoru götürüceksin çalıştırıcaklar onlar size bir kağıt vericekler bizede onun kopyasını getiriceksiniz dediler.
Fatura varsa garanti belgesi pek önemli değil gibi. Faturanı saklarsan sorun olmaz genelde. Türkiye'de garanti belgesi yerine fatura kullanılıyor genellikle
Faturam var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Dediğim gibi motor 2 ay yatıcağı için adamlar servise götürmedi motoru. Aküsü falan takılı değil bu yüzden garanti kağıdını ben bakımı yapınca alıcağımı söylediler. Servis garanti kağıdı gibi birşey veriyormuş onun kopyasını onlara vermemi ilettiler porblem olurmu içim hiç rahat değil.
Arkadaşlar sorun çözüldü içimin rahat etmesi için servisi aradım. Montajı yapan servis kimse ordan alıyorsunuz dedi onlarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Galeriden başka nerden alıcam abicim. Yetkili bayide pulsar kalmamış.
Garanti belgesini aldığınız servis vermek zorunda çünkü servise gittiğinizde bakımlar kaşelenip imzalanacak ve bajajın internetteki bayi girişinde serviste yapılanlar sisteme eklenecek ki ilerde garanti bi işlem yapılırsa bajaj sizin garanti belgesini taratarak istiyor
Arkadaşlar içim rahatladı. Aydın merkez 1. sanayide bulunan batur motor servisini aradım. Motoru aldığım yer motorun montajını oraya yaptırmış. Servise durumu anlattım garanti belgesini onlardan alıcağımı kendileride söylediler.
galeriden motor almak hmmm
burda benim bi arkadaşın motoru vardı yeni kasa 250 cbr 15 model ben motoru biliyorum tanıyorum km 43 bindeydi verdi galeriye galeri km yi düşürmüş 7 bine düşmüş bende yabancı gibi gittim galeriye dedim abi km orjimi kardeşim orjinal km hiç şüphen olmasın falan diyo dedim pek 7 bine benzemiyo falan kardeşim kuranı getir el basıyım falan dedi o derece yani okuyosa eger bunu utansın o arkadaşta
Aldığım yer güvenilir sağlam yer. Motorun sıfır olduğuna adım gibi eminim motoru canlı görseniz anlarsınız. Zaten adam bayilik almış bajaj,mondial den başka motor satmıyor. Facebook sayfasından satılan motorlari sahipleri ile atıyorlar hepsine mesaj attim nerdeyse hep olumlu cevap aldım. Motoru teslim alırken 1 tane çizik bile yoktu. Ama dediğimiz gibi bazı kurnaz Allahsiz kitapsız galericiler mevcut.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)