Ne bajaj kullandım nede kuralkan çalışanıyım.Sadece sıradan bir forum üyesi olarak yazıyorum tüm bu kararlar bana göre mantıklı ve doğrudur.Xenon takmak isterjen komple tesisat yakan elamanlar var piyasada.Biraz geniş düşünmek gerek
Ne bajaj kullandım nede kuralkan çalışanıyım.Sadece sıradan bir forum üyesi olarak yazıyorum tüm bu kararlar bana göre mantıklı ve doğrudur.Xenon takmak isterjen komple tesisat yakan elamanlar var piyasada.Biraz geniş düşünmek gerek
bajaj ne yapsın kardeşim motoru alanlar makinayı perişan ediyor ben geçen gün caddede yürüyen pavyon gördüm lan adam 200 ns i bildigin pavyona çevirmiş son ses muzik falan çalıyor şahsen o motoru bozuk bana getirse garantisi var bozuldu dese afedersinizde ben o motoru tekerini onun bi yerine sokarım
Burada yazan maddelere Honda , yamaha , suzuki bilimum markaların hiç biri zaten müsade etmiyor. Siz siz farıydı , usb şarjdı , elcik ısıtma vs taktığınız zaman rölantide bile çalışırken akü normalinden daha fazla akım çekecek ve fabrikanın belli standartlarda belli hesaplamalara göre ürettiği parçalar işe yaramayacak . Mesela diyelim ki örnek veriyorum farların yanması standart rölantide , fabrika buna göre ayar yapıyor rölantide çektiği akımı hesaplıyor , alternatörü ona gücü yetecek kadar üretiyor en basitinden . Ama siz diğer elektrikli ekipmanları takınca alternatör motorun aküsünü şarj etmeye yetmiyor ve siz giderken aküden yiyorsunuz . Sonra marşa basıyorsunuz çalışmıyor yok bajaj şöyle yok böyle ... Bu firmaya değil her firmada aynı bu kurallar.
Siz o zaman bir araç üretin , adam elektrik kablolarından paralel kablolar geçirip başka şeyler taksın kısa devre yapsın yansın yada yorulsun sistem . Sonra size getirsin bu tesisat yandı , sizde garanti kapsamında değişirmisiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)