Yılan Bakışlı RS'ime Kavuştum Dostlar..
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar.
Pulsar 150 NS kullanıcısı iken hep hayalimdeydi. Bir CBR125 deneyimimden sonra karşıma bir fırsat çıktı ve aldık RS'i. Çok hoş bir motor tavsiye ediyorum. Almak isteyip kafasına soru takılan olursa cevaplayabilirim. Tekeriniz düz bassın
Reklamlar
-
Hayırlı olsun güzel motor.
-
Öncelikle hayırlı uğurlu kazasız tekerin düz bassın
E artık bi top speed,0-100 felan soylersin bide abi benimde bi ara aklimdaydı bu alet acaba yedek parça muhabetti ne durumda fiyat olrak
-
hayırlı olsun yedek parcalarıda beleş denecek kadar ucuz
-
daha geçen gün cbr125 almadın mı sen? 15 gün bile olmadı.
-
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
fiyat performans güvenlik olarak çok avantajlı bir motor olduğunu düşünüyorum Allah kaza bela vermesin ,benim ki de siyah
-
-
saç sakal mont gözlük siyah rs komple bir tarz olmuş hayırlı olsun. 0-60 km hızlanması ve 0-100 km hızlanması.
5. vites 7500 devirde yaptığı hız ve 100 kilometre yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
birde yakıt tüketimini arka 32 ve ön 30 ps /// arka 29 ön 28 değerlerinde ayrı ayrı ölçerseniz süper olur, 1000 km yolda ne kadar yağ eksiltiyor. birde
7500 devirde kaç desibel ses yapıyor falan? co2 salınımı? çok şey istedim galiba :D
arkadaşlar "Tvs Apaçhe" için 47 arka dişli bulanı zengin edeceğim. yeni konu açmamak için buradan da duyuru yapayım dedim. dönüş yapacaklar özel mesaj atsın konu kirlenmesin.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
saç sakal mont gözlük siyah rs komple bir tarz olmuş
hayırlı olsun. 0-60 km hızlanması ve 0-100 km hızlanması.
5. vites 7500 devirde yaptığı hız ve 100 kilometre yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
birde yakıt tüketimini arka 32 ve ön 30 ps /// arka 29 ön 28 değerlerinde ayrı ayrı ölçerseniz süper olur, 1000 km yolda ne kadar yağ eksiltiyor. birde
7500 devirde kaç desibel ses yapıyor falan? co2 salınımı? çok şey istedim galiba :D
arkadaş bilim adamı mı?
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
arkadaş bilim adamı mı? :)
web tarayıcımda 7 sekme açık, ilk satırdan sonrasını silecektim bir an diğer sekmelere bakıp geri dönünce silmeyi unutmuşum :))
-
rs deyince tam kestiremedim. Bajaj pulsar değil mi bu ?
önü çok yakışıklıymış
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Kes traşı, ver kontra'yı!
-
güle gule kullan. Yeşil renk şeritler gitmemiş. Alakasız bir renk olmuş. Kırmızı daha güzel olur. Yada hiç gerek yok serite
-
Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin.
-
alp010 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
fiyat performans güvenlik olarak çok avantajlı bir motor olduğunu düşünüyorum Allah kaza bela vermesin ,benim ki de siyah
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı uğurlu kazasız tekerin düz bassın
E artık bi top speed,0-100 felan soylersin bide abi benimde bi ara aklimdaydı bu alet acaba yedek parça muhabetti ne durumda fiyat olrak
parça çok ucuz kardeşim. 0-100 denemedim ama bursa otobanda 150 gördüm daha çıkmadım. teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
fatih.met adlı üyeden alıntı
saç sakal mont gözlük siyah rs komple bir tarz olmuş
hayırlı olsun. 0-60 km hızlanması ve 0-100 km hızlanması.
arkadaşlar "Tvs Apaçhe" için 47 arka dişli bulanı zengin edeceğim. yeni konu açmamak için buradan da duyuru yapayım dedim. dönüş yapacaklar özel mesaj atsın konu kirlenmesin.
saol fatihcim. hızlanmaları denemedim. yakıtıda daha ölçmedim. :D dyno sonuçlarını atarım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
Ranay adlı üyeden alıntı
rs deyince tam kestiremedim. Bajaj pulsar değil mi bu ?
önü çok yakışıklıymış
pulsar hocam. rs200 evet çok yakışıklı mübarek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
sarpgray adlı üyeden alıntı
güle gule kullan. Yeşil renk şeritler gitmemiş. Alakasız bir renk olmuş. Kırmızı daha güzel olur. Yada hiç gerek yok serite
bi abladan aldım hocam o yapmış. bended kırmızı yapmayı düşünüyordum. bakalım çıplak daha iyi olursa ellemem. teşekür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
aytaci09 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin.
saol kardeşim benim
arkadaşlar hepiniz saolun hayır duanızı esirgemeyin
-
Kırmızı stickerları da sök
-
Romedon adlı üyeden alıntı
Kırmızı stickerları da sök
hangi stickerlar?
-
-
Bi rs ci daha.hayirli olsun
-
teşekkürler arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)