Yeni sezon, yeni yol arkadaşları.
Reklamlar
-
F54 adlı üyeden alıntı
Ben yabancı insanlar la yol yapmayı tavsiye etmiyorum
Biz genelde 3 kişi takılıriz herkez bizimle gezmek ister ama bunu genelde kabul etmeyiz
Sebebi
gittigimiz yollar
Kafa uyuşmaması
Buluşma saati yol şartları vb konulara muhaliflik
Kamp yeri beğenmemek
Kampta hiç iş yapmamak ( odun toplamak ateş yakmak yemek hazırlamak gibi)
En önemli si yolda ne yapacağını bilmemek
Yani yanınızda ki insanlar panik halinde ne yapacağını kestiremiyorsaniz çok tehlikeli
Ha elbet davet ettiğimiz arkadaşlar var fakat onlar da sayılı dir ve 3 kişi ok demiyorsa 4. Kişi gelemez bunu ozel den anlaşır karar veririz
Geçen yaylaya çıktık yağmur yağdı 2 kişi geri döndü bunlar bi daha davet edilmez
Grup bozulmaz yani
İnsanlara karşı ön yargılı davranmak hiçbir zaman tavrım olmadı. Elbette kendince haklı sebeplerin olabilir. Fakat bu insanlarla oturup bir çay içmeden de yola çıkacak değiliz. Kaldı ki bunu organize eden arkadaş bir takım kriterler koymuş. Bunun haricinde de görüşmeden hadi gel gezi var diyeceğini sanmıyorum. Sonuçta kendi canı da söz konusu. İlk günden hadi 7 göllere kamp atmaya gidiyoruz diyeceklerini de sanmıyorum. Ufak bir istanbul gezisi yapılır, sürüşün kontrolün ve içindeki motorcu kontrol edilir. Sonuçta hepimiz 85 yaşına kadar motosiklet sürmek istiyoruz
Reklamlar
-
Her gün foruma girme sebebim oldun Morphin. Seni taciz ettiğim kadar kimseyi taciz etmemişimdir. Özel mail, özel mesaj
Kusura bakma. Cevap bekliyorum hala. Olumsuz da olsa ona göre en azından tek kişilik haftasonları Rut u yapıcam kendime
İyi Çalışmalar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)