Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yeni sezon, yeni yol arkadaşları.

REKLAM ALANI
    talha_865 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yabancı insanlar la yol yapmayı tavsiye etmiyorum
    Biz genelde 3 kişi takılıriz herkez bizimle gezmek ister ama bunu genelde kabul etmeyiz
    Sebebi
    gittigimiz yollar
    Kafa uyuşmaması
    Buluşma saati yol şartları vb konulara muhaliflik
    Kamp yeri beğenmemek
    Kampta hiç iş yapmamak ( odun toplamak ateş yakmak yemek hazırlamak gibi)
    En önemli si yolda ne yapacağını bilmemek
    Yani yanınızda ki insanlar panik halinde ne yapacağını kestiremiyorsaniz çok tehlikeli
    Ha elbet davet ettiğimiz arkadaşlar var fakat onlar da sayılı dir ve 3 kişi ok demiyorsa 4. Kişi gelemez bunu ozel den anlaşır karar veririz
    Geçen yaylaya çıktık yağmur yağdı 2 kişi geri döndü bunlar bi daha davet edilmez
    Grup bozulmaz yani
    İnsanlara karşı ön yargılı davranmak hiçbir zaman tavrım olmadı. Elbette kendince haklı sebeplerin olabilir. Fakat bu insanlarla oturup bir çay içmeden de yola çıkacak değiliz. Kaldı ki bunu organize eden arkadaş bir takım kriterler koymuş. Bunun haricinde de görüşmeden hadi gel gezi var diyeceğini sanmıyorum. Sonuçta kendi canı da söz konusu. İlk günden hadi 7 göllere kamp atmaya gidiyoruz diyeceklerini de sanmıyorum. Ufak bir istanbul gezisi yapılır, sürüşün kontrolün ve içindeki motorcu kontrol edilir. Sonuçta hepimiz 85 yaşına kadar motosiklet sürmek istiyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    talha_865 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Her gün foruma girme sebebim oldun Morphin. Seni taciz ettiğim kadar kimseyi taciz etmemişimdir. Özel mail, özel mesaj
    Kusura bakma. Cevap bekliyorum hala. Olumsuz da olsa ona göre en azından tek kişilik haftasonları Rut u yapıcam kendime
    İyi Çalışmalar.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)