ya bence dehşt neden diosan hem su soğutmalı yolda bırakmaz bence kanuni 200cc olsada çok hantal motor
ya bence dehşt neden diosan hem su soğutmalı yolda bırakmaz bence kanuni 200cc olsada çok hantal motor
wala görücez bakam nası makina yarın gelio görelim,yazarım tekrar ;)
çetmen mobilya da ümraniye de var (maltepe de var) motoru gordum. dışardan bayagı bi hacimli duruyo.
fiyatı da yanılmıyosam kdv otv dahil 2000 lira civarıydı.
Arkdaşlar Benim bi arkdaşa hediye geldi amcasının mobilya mağazası var orda satıyolarmış...
Daha yenı bişeyını görmedık ama mondıal 100kh ler gibi bişey hız makınesı değil tabıkıde :D sadece Havalı duruyo egzoz değiştircekler şimdi ... Parçaları pahalımı bilen varmı açaba :D Bizim mahalledekı butun arkdaşlarda mondıal 100kh lerden var şimdi hepsi satıyo skygo sg 125 alcaklar :D Hiç bi farkı yokmuş dıyolar ama Tabıkıde Şekli yeter :D skygo yazısını çıkartılar :D bi honda yapıştır gez
arkadaslar bende skygo nun seklıne vuruldum once bıde butcesı cok ii.ben once honda ıcın para bırıktırmeyı dusunuyordum ama sımdı acaba skygo mu alsam dıyorum hem ucuz hem gusel.ama ne kadar kalıtelı ne kadar fazla dayanır.performans konusunda ne kadr yararlanabıılrm bılmıyorum alanlar varsa anlatabılır mı?
sebebını acıklarsan bızde ona gore haraket ederız??
arkadaşlar şöyle birşey var çin malı hiç bulaşmayın fln yazıyorsunuz. Motoru adam gibi kullandıktan sonra birşey olmaz. Benm scooterim var cheeta , 1800 e aldım herkes dedi bu motor çok dandik paso sorun yapar, ben yağını deiştirdim çok ufak tefek sorunlar yaptı o her motorda olur, çin malı diyip geçmeyin motor güzel duruyor bence alan arkadaşım var o da memnun bi sorunu yok.
Topic Hortlamış. Tip güzel Motoru da Güzelse Neden Alınmasın ?
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
evet hortlamış 3 yıl önce yanaşmayın demişler... Yanaşanlar acaba memnun kalmış mı ? onu öğrenmek lazım
Bir garip yolcu...
bide ben hortlatayım şimdi 2. el aldım bu motoru 3 ay önce 3-4 gün içinde 1100 km yol yaptım depo 60 tl ye fulleniyo 400 km yol yapıyo eve döndüğümde sadece yağını değiştirdim şimdi devir saati 3'ü geçince motordan çır çır die bi ses geliyo anlayamadım. servise götürmeye vakit ayıramıyorum. bi fikri olan varmı yaklaşık 1 aydır böyle kullanıyorum bi sıkıntı yok
Arkadaşlar Bu Motora Supap Ayarı Yapmak İstiyorum Ama Sentil Aralıkları kaç mm bilen varmı acaba. İnternette araştırdım ama kesin bi cevap bulamadım bu model için olan kesin aralıkları bilmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi paylaşımlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)