Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ktm mi yamaha mı

REKLAM ALANI
    BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Açılan başlıkların yarısı yamaha şikayetleri ile dolu, o yüzden sorunun cevabı belli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ktm karar verdim de hala bazıları anlamadı
    690 lıkla 125 liği karşilaştırmaýi sormadim araştırmayan anlamayan sorar bu soruyu ben yamaha nın mı yoksa ktm nın supermotosu daha sorunsuzdur ve kalitelidir onu sordum.Parça kalitesi nedir vs.
    Belki başlığı yanlış açtım model söyledim o benim yanlışım ben ktm mi yamaha mı demeliyidim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Zaten öyle dedim de açıklamada yanlış anlattım.
    MrMud bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı motocross1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha wr 125 x nedir ne değildır bakın da konuşun yaz yamaha supermoto diye neler çıkıyo diye bak bilmeden yazıyorsunuz.Katil beyaz balina beslemek daha mantıklı hem de daha masrafsız.Net bişe söyleyinde karar vereyim az para değil o paranın hakkını yamaha mı verir ktm mi ona bakıyorum.
    Ya hu kardeş cok afedersin ama sen t*şşak mı geciyosun ?

KTM 690 smr nerede Yamaha wr125x nerede ?
    Senin şu sorduğu soruda mantık varmi ?
    O bahsettiğim google'a yamaha supermoto yazdığında çıkan makinaların hic biri ülkemize gelmiyor bunudami araştırmadın ?
    Ben normalde sürreal düşünmeyi seven biriyim, bende bu aralar SM bakıyorum ama, senin su sorduğun saçma sapan soruya benzer hiç birşey aklıma gelmemişti.

Bize model belirtmeden, Supermoto konusunda KTM'mi Yamaha'mı desen, tabiki KTM der gönderirdik.

Gerçi bu bile tartışmaya gerek olmayan bi konu.

Ek olarak, "Ülkemiz şartlarında"! Enduro,Motocross ve Süpermoto sınıfında KTM ile yarışabilecek markalar Husqvarna,Husaberg,Beta'dır.
    Kawasaki,yamaha, honda gibi markalar "Bahsettiğim siniflarda", bu saydığım markaların en yakın 1 adım arkasına yaklaşabilir saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Ktm karar verdim de hala bazıları anlamadı
    690 lıkla 125 liği karşilaştırmaýi sormadim araştırmayan anlamayan sorar bu soruyu ben yamaha nın mı yoksa ktm nın supermotosu daha sorunsuzdur ve kalitelidir onu sordum.Parça kalitesi nedir vs.
    Belki başlığı yanlış açtım model söyledim o benim yanlışım ben ktm mi yamaha mı demeliyidim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Zaten öyle dedim de açıklamada yanlış anlattım.
    Açıklamada yanlışsa bizde yanlis anladik, kusura bakma artık
    doghouse bunu beğendi.

İyı sövmüşsün ama benim yanlışım olduğumu kabul edip asıl sörmak istediğim soruyu belirttim t*şşak geçmiyorum.
    MrMud ve Capitao_3 bunu beğendiler.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    İyı sövmüşsün ama benim yanlışım olduğumu kabul edip asıl sörmak istediğim soruyu belirttim t*şşak geçmiyorum.
    Yok hocam ne sövmedi tövbe
    Biz bu forumda ne sorulara şahit olduk, senin ki düşününce mantıklı bile geliyor.

Soruna gelince özet olarak Supermoto dediğinde ülkenin en sağlam markası ktm'dir.
    Husqvarna'da var fakat, fiyatlar uçuk, istanbulda değilseniz servis ağıda bulamazsınız.
    Parada sorun yok derseniz Husqvarna 501 sm araştırın derim.
    Ama parça servis olarak tecrübeniz ve çevreniz yoksa üzülürsünüz.
    Onun için KTM'den şaşmayın.
    Bu arada ktm'de ucuz değil kesinlikle onuda belirtelim, sizin maddiyatiniza kalmış bir durum.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

Motosikleti
    Piaggio Beverly 300
    Şartlar aynıysa, Yamaha güven verirdi.

KTMADDICTED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 SMT & WR250R
    Yamaha ktm den daha sorunsuzdur.
    Ktm daha kalitelidir daha gucludur daha torkludur.
    Yamahada supermoto kulturu yok denilecek seviyededir.450 gibi modelleri tr de bulmak zor,zaten guc olarak da 690 701 lerle yarisamaz,fren,suspansiyon kalitesinden bahsetmiyorum bile.
    Supermoto alacaksaniz tr de 2 seceneginiz var; KTM,Husqvarna
    Ben olsam 2017 husqvarna 701 alirim.motor ust kapagi calisma prensipi farkli daha dayanikli.Blok parcalari 690 dan %80 oraninda farkli oldugu soyleniyor.

Beta RR 125 Motard 4T LC diye bi supermoto da var bunun hakkında da bildiğiniz bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum yoksa ktm den şaşmayacam.

Motosikleti
    KTM 990 SMT & WR250R
    125 cc supermoto olmaz.her 17 inch yuksek seleli motor supermoto degildir.supermotoda 3. 4. viteste gaz kolunu cevirdiginde tekere gelmesi gerekir.

Ya ktm nin supermotosu olacak ya da zero nun elektrikli supermotosu var o olacak bu ikisisini düşünüyorum bide bu elektriklilerin geleceğini araştırayım nedir ne deil avantajı da çok benzin yok vergi yok plaka yok ama bakalım motorun seside motoru motor yapan özelliklerinden hani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Ya ktm nin supermotosu olacak ya da zero nun elektrikli supermotosu var o olacak bu ikisisini düşünüyorum bide bu elektriklilerin geleceğini araştırayım nedir ne deil avantajı da çok benzin yok vergi yok plaka yok ama bakalım motorun seside motoru motor yapan özelliklerinden hani.
    Vergi ve plaka mi yok? 0-100km hizlanmasi 3.3 saniye Zero'nun...

Gerci pil fiyati sagolsun vergiye hacet birakmiyor ama...

Ne kadar Turkiye'de? Burada en guclu ZERO naked motosiklet Superduke ile ayni fiyatti iki sene once...

Bu arada elektrikli motosiklette bakim da yok gibi bisey... Yag yok, yag filtresi yok, hava filtresi yok, zincir yok, sanziman yok, gazi verdin mi 900cc gibi uzuyor ama...

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hala ciddiye alıp yazıyor musunuz , valla içim şişti yazmadan edemedim

Alıntı KTMADDICTED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc supermoto olmaz.her 17 inch yuksek seleli motor supermoto degildir.supermotoda 3. 4. viteste gaz kolunu cevirdiginde tekere gelmesi gerekir.
    Bu da ilginç bir tanımmış, literatüre geçirelim hemen

Elektrikli de mtv ve plaka felan yok araştırdım.MTV de elektrikli taşıtlar için bi tarife yok.Pil fiyatına da baktım
    bence ucuz parayla bi sıkıntım yok önemli olan 3 de versem 300 de versem parasının hakkını vermesi.Ama uzun süre güzel bakımla hangisi kullanılır o önemli.Gerçi muhtemel 5 ya da 10 yıla elektrikli için de giydirmeye başlarlar vergi vs. olarak
    Vergi ve plaka mı yok diyen kardeşim de araştırıp gelse iyiydi.Sizce hangisi parasının hakkını verir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Elektrikli de mtv ve plaka felan yok araştırdım.MTV de elektrikli taşıtlar için bi tarife yok.Pil fiyatına da baktım
    bence ucuz parayla bi sıkıntım yok önemli olan 3 de versem 300 de versem parasının hakkını vermesi.Ama uzun süre güzel bakımla hangisi kullanılır o önemli.Gerçi muhtemel 5 ya da 10 yıla elektrikli için de giydirmeye başlarlar vergi vs. olarak
    Vergi ve plaka mı yok diyen kardeşim de araştırıp gelse iyiydi.Sizce hangisi parasının hakkını verir.
    690 alırsan son sahibi olursun

Tek silindiri o kadar çok güç motor ne kadar uzun ömürlü olur orası tartışılır

Cbr a binmenin, supermoto tartışmak ile alakasını söylerseniz(Ki hiç öyle bir tartışma olmadı, gerçeklikten uzaklaştığınız bir an olmalı) bi kenara çekilip ağlamaya başlayabilirim.
    Neyse ki ''supermotoda 3. 4. viteste gaz kolunu cevirdiginde tekere gelmesi gerekir.'' cümlesinin ne kadar mantıklı olduğunu son mesajınızla kendiniz kanıtladınız.
    Teşekkürler. Hiç yorulmadım

Motosikleti
    KTM 990 SMT & WR250R
    supermotoda 3. 4. viteste gaz kolunu cevirdiginde tekere gelmesi gerekir cumlesi agirlik/guc orani ile ilgili bir tanimdir.tek silindirli 70 hp 140 kg motora binmemis insanla supermoto tartismak yoruyor.laf anlatamiyosun.cbr ye de binse illa fikri olmak zorunda cunku.su parasinin hakkini arayan troll e anladigi dilden cevap veriyorum.git cbr 1000 rr al kardes cihaz litrelik selenin ustune tahta koyarsin supermoto olarak kullanirsin.

Alıntı KTMADDICTED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    supermotoda 3. 4. viteste gaz kolunu cevirdiginde tekere gelmesi gerekir cumlesi agirlik/guc orani ile ilgili bir tanimdir.tek silindirli 70 hp 140 kg motora binmemis insanla supermoto tartismak yoruyor.laf anlatamiyosun.cbr ye de binse illa fikri olmak zorunda cunku.su parasinin hakkini arayan troll e anladigi dilden cevap veriyorum.git cbr 1000 rr al kardes cihaz litrelik selenin ustune tahta koyarsin supermoto olarak kullanirsin.
    Hımm... Ama malesef cbr benim ilk motosikletim değil ve her motosikletin de bir öncekinden büyük hacimli olması gerektiğine inanmıyorum.
    690 da debriyajsız 3. ve 4. viteslerde tekere gelmedi, ben beceremedim heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    bence ucuz
    parayla bi sıkıntım yok önemli olan 3 de versem 300 de versem parasının hakkını vermesi.Ama uzun süre güzel bakımla hangisi kullanılır o önemli.Gerçi muhtemel 5 ya da 10 yıla elektrikli için de giydirmeye başlarlar vergi vs. olarak
    Nasil ucuz? Ne kadarmis "pil fiyati"? Ne kadarmis Zero DSR Turkiye'de? Trol isigi kirmizi kirmizi yaniyor...

Üstesinden gelemeyeceğim bi miktar değil
    Kendisi 8 bin pili 2 bin dolar , ktm de 13 bin euro hangisi daha mantıklı sizce daha uzun yol alır zaten ktm alsamda benzin i o su bu su derken yine o miktarlarda gider yıllık para heralde hangisi sizce

ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hımm... Ama malesef cbr benim ilk motosikletim değil ve her motosikletin de bir öncekinden büyük hacimli olması gerektiğine inanmıyorum.
    690 da debriyajsız 3. ve 4. viteslerde tekere gelmedi, ben beceremedim heralde
    becerememiş yazık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)