Sizce hangisi kalite sorunsuzluk olarak hangisinin supermotosunu tercih ederdiniz acaba ?
Sizce hangisi kalite sorunsuzluk olarak hangisinin supermotosunu tercih ederdiniz acaba ?
Peki süre olarak hangisi uzun dayanır bakımlarını iyi şekilde aksatmadan yaparsam sizce iyi bakılırsa ömürlük gider mi
İkisinin birbirine denk supermoto modelimi var?
Yamaha her turlu akar. Kronik problemi yok diye biliyorum. Ktm olursa duke serisi olacak tahminim. Duke < yamaha
Ktm 690 smc r mi yamaha wr 125 x mi
Aralarında güç vs farkı var ama ben onları sormuyorum ktm 13 bin euroluk fiyatının hakkını veriri mi sorun çıkartır mı yamaha mı daha uzun gider bakımları yapılırsa yoksa ktm mi onu soruyorum.
Yamaha da yüksek CC super moto olmadığı için yurtdışında da smc r baya bi olduğu için SMC R tabiki de. Ama alırsın evladiyelik niyetine kullanırsın kolay satılmaz. Kaza yapmazsan da yedek parça ihtiyacın pek olmaz.
Alıcam diyipte almayanlardan biri daha.
Otomobili almanlar ,motoru japonlar, laf kalabalıklığınıda türkler yapar..
Malzeme ve iscilik kalitesinden bahsediyorsak 500 cc altinda ktm ezer yamahayi. 500cc uzerinden bahsediyorsak yamaha ezer ktmyi..
Lahmacun daha güzeldir,salata soğan ve limonla daha iyi gider.Hava soğutmalı bi supermoto var mıdır ? Ktm 690 iyi bi seçenek gibi duruyor bu arada Zero fxs ve freeride e hakkında ne düşünüyorsunuz bunlar uzun yıllar gidr mi gelecek için iyi bi yatırım mı olur acaba ?Lahmacun adamdır.
Çok bilgim yok süpermoto hakkında ama bu alanda aklıma ilk gelen KTM oluyor .
Kararımı ktm 690 olarak verdim.Fakat elektrijli supermoto ya ne diyonuz ?
Supermoto almak isteyip vazgecenlerden biri de benim :D 690smc r dusunuyordum. Hakkını verebilmek için 2 zamanlı husqvarna te250 aldım. Arazide dağda bayırda
kontrolumu gelıstırdıkten sonra apacilik için 2 3 yıl sonraya erteledim smc'yi. Tamamen farklı bir oturus poziyonu viraj tekniği var. Doğru kararı verdiğimi
düşünüyorum. Husqvarna'dan da cok memnunum en cok zevk aldıgım motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)