haşmet ağabey en son hangisini daha çok haşlamıştı ?
Ktm o zaman peki , bide bu elektrikli supermotoya ne diyonuz geleceğe yatırım olabilir mi videoları da güzeldi bide yavaş yavaş benzinden elektrikliye geçiliyor ama sizce hangisi daha mantıklı ? Ktm al geç mi dersiniz yoksa zero fxs daha mı mantıklı ?
Açacağınız konunun taaaa adres çubuğunu sileyim .. Bu nasıl bir konudur cidden arkadaş ayıp ya..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Yav arkadaş evet motorların arasındaki teknik özellik bakımından farkını bende biliyorum benim sorum Hangi marka iyi bakılırsa daha uzun gider ktm mi tercih edersiniz supermotoda yamaha mı cc farkıni felan demiyorum genel olarak hangisi daha sorunsuz uzun yıllar bakımı iyi yapılırsa gider model sormuyorum şu an marka olarak soruyorum. O sorduğum soruyu da tam açıklamamışım benim hatam marka soruyorum model değil cevaplarınızı bekliyorum.
Yamaha wr 125 x var araştır yav
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Bu arada bir daha söyleyeyim size cc farkını felan sormuyorum hangisi daha arzasızdır sizce hangisi iyi bakılırsa uzun gider kardeş onu soruyorum bende araştırdım bilmeden bir şey yazmıyorum aklımda takılan soruyu bulamazsam gelip buraya soruyorum
tabiki yamaha
ktm dağ motorları yapıyor hep
Konuya bak hahsha
Supermoto dediğin klasmanın kökü motocrossdur.
Motocrossun köklerinden "Biri" KTM'dir.
Ülkemizde supermoto sınıfında KTM ile yarışabilecek tek marka Husqvarna'dır.
Sorduğun soru "Köpekmi besleyeyim, katil beyaz balina mı?" gibi birseydir.
Yamaha wr 125 x nedir ne değildır bakın da konuşun yaz yamaha supermoto diye neler çıkıyo diye bak bilmeden yazıyorsunuz.Katil beyaz balina beslemek daha mantıklı hem de daha masrafsız.Net bişe söyleyinde karar vereyim az para değil o paranın hakkını yamaha mı verir ktm mi ona bakıyorum.
Şimdi mantıken uzun yıllar kullanacağınız için yüksek cc daha avantajlı olacağı gibi ktm nin kalitesi yamaha büyük farklar atacağını düşünüyorum para sorun değilse ktm 690 smc r veya husqvarna 701 supermoto alabilirsiniz.
Saygılar
Kes traşı, ver kontra'yı!
Aradığım cevap buydu teşekkürler
Referandum sabahı hoş oldumu bu şimdi. Biladerim alsın 690 ı kafasına geçirsin. Ellemeyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)