Monero Angel 150 Kullanicilarinin Dikkatine!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve hepinize şimdiden selamlar...Ben 6/07/2006 tarihinde monero angel 150 aldım...Motorun performansından gayet memnundum taki düne kadar...Arkadaşlar motorum daha 80 kmde ve FAR YANSITICILARI ERİDİ...Bu nasıl iştir anlamadım açıkçası dediğim gibi sadece 80 kmde 80000de falan değilVe servisi arayıp söylediğimde ithalatcı firmanın bundan haberi olduğunu ve far yansıtıcılarının değişeceğini söylediler.Neyse sorun umarım çözülecek fakat dikkat edin arkadaşlar farlarınıza bakın ve eğer erime varsa değiştirin.Çünki ben motorun her yerıni incelememe rağmen farlara hiç dikkat etmemiştim ve bana bir arkadaşım gösterdi ve şok oldum...konuyla ilgili msjlarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
Super Moderator
-
26 Haziran 2009, 02:13
K_C_K adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve hepinize şimdiden selamlar...Ben 6/07/2006 tarihinde monero angel 150 aldım...Motorun performansından gayet memnundum taki düne kadar...Arkadaşlar motorum daha 80 kmde ve FAR YANSITICILARI ERİDİ...Bu nasıl iştir anlamadım açıkçası dediğim gibi sadece 80 kmde 80000de falan değil
Ve servisi arayıp söylediğimde ithalatcı firmanın bundan haberi olduğunu ve far yansıtıcılarının değişeceğini söylediler.Neyse sorun umarım çözülecek fakat dikkat edin arkadaşlar farlarınıza bakın ve eğer erime varsa değiştirin.Çünki ben motorun her yerıni incelememe rağmen farlara hiç dikkat etmemiştim ve bana bir arkadaşım gösterdi ve şok oldum...konuyla ilgili msjlarınızı bekliyorum...
merhaba bende bu sitede yeniyim 1 mayıs 2009 tarihinde monero 150 angel aldım, sizin yazdıklarınızdan sonra dikkat ettim ki far aynaları eriyor, motoru aldığım servise söyledim, firmayı aramışlar. firme da haberimiz yok, garanti kapsamına grmiyor demiş. insanı aptal yerine koyuyorlar ben gece doğru dürüst motor kullanmadım bile. bende şimdi her sorana kötüülicem. bir motor bir kişiye satılmaz bunu öğrensinler, ticaret böyle olmaz.........
-
26 Haziran 2009, 02:45
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler