Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

insanın başına ne gelirse merak tan geliyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    15 gün öncesine kadar ne gerek var ABS'ye diyordum, eski mesajlarımda görülebilir.

Geçen debriyajı sıktım, ilerde kırmızı yanıyor, motor kırmızıya doğru gidiyor. Sağımdan tofaş marka araç sıkıştırıp geçmeye çalışınca (solda 2 şerit boş, ben en sağ şeritteyim) odağı oraya topladım. Arkamdan gelen araç sağ arka'dan ha çarptı ha çarpacak. Neyse, ondan kaçınıp ta önüme bir baktım, (bilemediniz 2 saniye ilgilenmişimdir o tofaşla, bu arada debriyaj hala sıkılı) önümde duran araç var. Çarpmadan durmak, gerekirse çarpmaktansa düşmek kararı ile asıldım frenlere. Ön kayınca, motor yatmaya meyillendi, hız düşüktü de öyle eğri büğrü durabildim. Orda ABS olsa, muhtemelen, o yatma eğilimine girmeyecekti motor çünkü ön lastik kitlemeyecekti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kawasaki z300 (2015)
    https://www.youtube.com/watch?v=t1JRRywzXPc
    umarım yardımcı olur kim ne derse desin pişman olmamak için absli olsun alacağın makina

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı KawaZ300 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=t1JRRywzXPc
    umarım yardımcı olur kim ne derse desin pişman olmamak için absli olsun alacağın makina
    ABS fren mesafesini kısaltır diyor video'da. 80 km/h hızla seyreden bir sürücü için, ABS olmazsa 30 metre, ABS olursa 27 metre fren mesafesi diyor durmak için.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    -
    buda benden olsun..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)