çevremde kimse benim derdimi anlamıyor.
mecburiyetten insan aşkın ı erteler mi?
bu nasıl bir aşk acısıdır.
çevremde kimse benim derdimi anlamıyor.
mecburiyetten insan aşkın ı erteler mi?
bu nasıl bir aşk acısıdır.
Ustam bende pulsar aşkı var fakat çok kötü yorumlar çıkmaya başladı napicam bakalım 😣
bende mt25 aşkı var ama mecburiyetten xmax ben bu yaşımda böyle aşk acısı yaşamadım.
aklın ve mantığın ne diyorsa o
ne amaçla kullanacağın ve gerçekte sana hengisinin gerekli ve kullanışlı olduğunu sorgularsan cevap çıkar ortaya
sadece görüntüsü güzel diye motor alıp ,diğer yandan kullanım amacına hiç uymuyorsa o motoru almanı önermem
Nasrettin hocanın bi fıkrası var
hocaya gittiği bir misafirlikte keçi boynuzu ikram etmişler,,hoca almamış,,hocam neden istemedin deyince ,hoca ,,bir dirhem bal için bir çeki odun çiğneyemem demiş
seninkide o hesap
ancak şöylede bir durum var
para varsa her ikisinide alır kenara koyarsın (para var huzur var)
Bende de 690 smc r sevdası var <3 alırsam muhtemelen son sahibi olacağım, kafamda deli sorular :D En güzel çözüm zengin olmak herhalde.
yanlızlık ALLAHA mahsus,yanlız olmaz,bugün olmazsa yarın öbür gün mutlaka biri olacak hayatında
zaten hiç bişeyin zevki yalnız çıkmaz, hayattan zevk alman için biriyle paylaşman gerekli,
Bende de mt 25 aşkı var emme parası çok :d bir de problemleri oluyormuş, evli olunca araba mı motor mu ikilemi mevcut.
Bu aralar benelli tnt 25/250 ilgimi çekti.
Allah ucak kazası vermesin
Mt07, bmw k serisi ve bilimum gezi seyahat motorlarını seviyorum 😘 ancak şu anda almam tabi ki hayal. Çünkü maddiyat ve acemilik var.
evi arabayı ne varsa satacaksın :D
bazen şeytan öyle bir dürtüyor ki beni kredi kartlarını boşaltasım geliyor :D
Harley Davidson sportster iron 883 isterken kendimi MT-07 nin üstünde buldum. Şimdi dönüp bakarmıyım o koca totolu iron a? Bakmam. Demek ki "Aşk a uçamadıktan sonra kanat neye yarar?" sözünü Mevlana motosiklet aşkı için söylemiş.
Biraz dövmeciler gibi olacak ama Aşk biter Motor kalır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)