Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

06 T 5746'NIN CİNAYETE TEŞEBBÜSÜ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam haklısın sakin kalmak gerekiyor ama arkadaşlar ölüyor sakat kalıyor felç kalıyor hep bu eğitimsiz gaddar mahluklar yüzünden ,biber gazı taktiği cidden çok mantıklı bir çözümmüş ne uğraşacaksın darpla vs sık biber gazını durur haldeyken sürünsün köpek. Taksinin kendi üstüne olduğunu da düşünmüyorum 24 25 civarı bir yaş gösteriyordu.
    Salurbey dediğiniz gibi öküz dövsen gene öküz
    Uzun lafın kısası bunlar bitmez.Benim bugün öğrendiğim kamera olması ve kriz anlarında sakin kalabilmek. Adam beni öldürmedi ama adamı kovalarken akıl kontrolümü kaybedip kendimi de diğer insanları da tehlikeye atmış oldum ve şimdi fark ediyordum saçma riskler aldım.Değerli yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.
    sonradanda olsa akıllı ve mantıklı düşünmene sevindim

size bunu yapan taksici olsun veya başka bir araç olsun farketmez,adama atarlanıp küfür edip kovalamak düşündüğünüzde çok aptalca,,nedenmi
    diyelim adam sizi devirmedide kaçtı sizde yakaladınız adamı dövmeye kalktınız
    ya adam torpidodan silahı çıkarıp sizi vursa ne yapacaksınız,,ölmeseniz bile haksız durumda olursunuz ,çünkü adama saldırmışsınız adam nefsi müdafa yapmış görünecek

ama benim dediğim biber gazı yöntemi en güzeli,çünkü sakince yaklaşıp gazı suratına yediğinde ,silahıda olsa torpidodan araıp bulma ve size ateş etme ihtimali sıfır gibi bişey,,hayatınızda hiç yüzünüze biber gazı yedinizmi bilmem ama ben şahsen bir defa yedim,bir dahada yemek istemem
    çok kötü bir şey,insan o anda dünyadan vazgeçiyor tek düşüncesi canını kurtarmak oluyor,zaten yapacağı başka bişeyde olmuyor

etkisinin geçmesi ve gözünüzü açabilmeniz yarım saati buluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Şeridi yurt dışında ortalayarak gidiniz, ülkemizde ne yazık ki malum işte, yavaşsanız madem manyağa denk geldiniz, araçlar çok hızlı vs sağ şeridin emniyet çizgisine yaklaşın, yapmazsanız böyle keyfiniz kaçar yok yere...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)