Arkadaşlar merhaba bugün ufak bi kaza geçirdim. mecidiyeköyde büyükdere cad. üzerinde ilerlerken arabanın biri sol şerittten Anacaddeden aniden iş hanının yanında bulunan ara otoparka dalınca kafa kafaya öpüştük. genç toy vursan yarısı boşa gidecek araç şoförü kazanın hemen ardından işhanında bulunan patronlarını arkadaşlarını arayarak olaya müdahil olmalarını sagladı. gelen 2 kişiden kel yarma kazma olan tip hemen arabadaki hasarı kontrol etmeye başladı.
ben daha bişey demeden kim suçlu mevzularına girmemişim. bişey dememişim. olayın şokundayım
- Gelen Kazma kel Yarma hemen yanıma gelerek sen suçlusun aracın sağındasın. benim babam emekli komiser diye beni kendince korkutmaya kabullenmeye zorlamaya kalktı.
Ben: tutanak tutalım işimize bakalım fotograflarıda çektik. tatsızlık çıkmasın diye birşey dememeye çalışıyorum kendimi tutuyorum. sonuçta kazanın kim haklı haksız durumuna ekspertiz karar veriyor mantıgıyla metanetli olmaya çalışıyorum. kazaya sebeb olan şoför çocuk ses yok çıt yok. gelen yarma kendi kendine bianda kazaya müdahil olup muhattabım haline geldi.
-Kazma Yok olmaz polis çağıracam polis kaza tutanagı tutsun.
bende tamam dedim polis gelsin.
-Kazma aradı orayı burayı tanıdık polisleri bekle bekle yarım saat polis anca geldi.
gelen polisler hemen cezaları kesti tutanagı tuttu.
bana bunun yanında bide çanta topcase cezası 95 TL -Aracı bağlamıyoruz ama + 7 gün içinde çantayı sökmem konusunda süre kağıdı verdi.
Çanta herkeste var olan takılı birşey yüzünden cezayı ödemek harbi ağrıma gider ne yapmam lazım. ?