Kullanici hatasi olamaz boyle bir olay kabul edilemez.Yag pompasindan dolayi olmus olabilir o da her turlu garantiye sokmak zorundalar pesini birakmayin
Kullanici hatasi olamaz boyle bir olay kabul edilemez.Yag pompasindan dolayi olmus olabilir o da her turlu garantiye sokmak zorundalar pesini birakmayin
Motoru zorlasa ne olur 7000 değilde 9000 rpm devir çevirsede yatak sarmaması lazım,yağ pompasında, yağlamayla ilgidir. garanti kapsamında yapmak zorundalar. yurt dışında r25 yağ pompası yüzünden servislere çeğrıldı siz gerekirse avukat tutun yanlarına bırakmayın. Yurt dışına fabrikaya durumu anlatın yardımcıda olabilirler.
Tüketici haklarına başvurun bu şekilde zaten hakem sizin haklı olduğunuzu teyit edecek, paranızı iade alırsınız.
Geçmiş olsun, mt25 ve R25 lerin fabrika çıkışı yağ pompalarının sorunlu olduğu biliniyor bu yüzden bayi ile anlaşamadıysanız direk Yamaha Türkiye'ye iletin sorununuzu bayiden daha fazla yardımcı olacaklardır.
50 bine kalsa iyi o kadar dayanmıyor ne yazıkki .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
bu r25 çıkmadan ne hayaller kurmuştum . çift silindir , 13500 devir falan sonra dediler 13500 olcak tamam dedik , fuar da gördük açıkçası yanına gidince malzeme kalitesi falan hoşuma gitmedi, neyse dediler 13500 den satılanlar bitti 14 bin oldu . Sinir oldum vazgeçtim almaktan. Sonra baktımki yakıt xj6 ayarında ,yedek parça - servis fiyatı uçuk, yağ pompası falan derken vazgeçmekle iyi bir karar vermişim dedim.
Biri hasan abiye ulassin, muhtemelen okumuyor burayi arladasin dedigi gibi.
Bizim esnafimiz, bizim insanimiz, biz :/
konuyu takipteyim...
Geçen pulsar subap kesti hiç sorunsuz değiştirdiler 2 haftada geldi parçalar. Pulsara laf atanlar şunu iyi okusun
Bajaj olsa ortalık yıkılırdı. Ne kadar iki yüzlü milletiz valla. En azından ondaki sorunlar can yakan cinsten değil ve parçası da uygun. Ver iki misli parayi sonra git üç misli masrafla bir de onar.
böyle şeyler olur her markada
Geçmiş olsun. Yamaha sorumluluk sahibi bir marka büyük ihtimal servisin işgüzarlığıdır siz direk genel merkezlerini arayın durumu izah edin düzgün rodaj yapmasa bile oluşacak bir durum değil o km'de .
arkadaşlar bu abimizin sorunu çözülmüş garanti kapsamına almışlar motoru. sıkıntı rodaj bakımına 40 km geç gitmesi yüzünden olmuş. facebookta okudum.
sanki adım başı servis var. benim evden en yakın servis 20 km zaten. bu servisler var ya tam işgüzar
Cok sacma.40 km gec gitti diye yatak mi sarar motor bu kadar mi hassas ya
tüketici kanunu var Hasan bey, ayıplı mal olarak kanuni işlem başlatın. Bİ avukatla görüşün bi ihtar çeksin hemen garantiye sokarlar.
40 km geçti diye yatak sarmamış 40 km geçti diye garanti kapsamı dışında kalmış motor. yamaha yasal olarak haklı. bakım aralıkları garanti şartnamesinde vardır. dedikleri km den önce bakım yaptırmak zorundalar.
allahım inanamıyorum yamahayı savundum az önce
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
çözülmüş sorun garanti kapsamına alınmış motor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)