Oha biri yazmış hangimiz böyle hareketler yapmadık ki, evlilik programı izlemedik ki filan. Ne böyle hareketler yaptım ne de evlilik programı izledim, herkesi kendiniz gibi sanmasanız diyorum. Bir sürü adam gibi kullanan insan var.
Bir diğeri açıkça kaza yapması doğru karar demiş, yuhh diyorum. Kaza yapmışsan ve videodaki salaklığın dibine vuruşun bağır bağır bağırıyorsa üstelik öyle bir yerde 90 km üstü hız ve eller havaya yapmışsan bunun sonunda kaza yapması çarpması doğru karar demek aymazlıktır arkadaş, kusura bakmayın daha hafif tabirini bulamadım. Şu orta öğrenimde mantık dersleri harbiden kalkmıştı değil mi? Çok ama çok acil koyulması lazım.
Utanmasanız ne var ki bu videoda filan diyeceksiniz, ayıp yav. Açık bir salaklık örneğini izlediğimiz videodan şüphe ettirmeyin insanı, azıcık akıl ve izan yahu! Sanki ben başka video izlemişim, yorumlara bak. (Bunları yazdım diye saldırmayın, kendi yazdığınız yorumları bir daha okuyun lütfen
)
Salaklık edene dünyanın her yerinde salak derler, buradaki sadece medeni cesaretli bir salakmış videosunu da yayınlamış salaklığının.