Artistliğin sonu bu oluyomuş demek ki. Motosiklet kazası kask kamerasında
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İstanbul Maltepe'de bir motosiklet sürücüsünün ellerini gidondan çekmesiyle meydana gelen kaza saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
Maltepe'de bir motosiklet sürücüsü yolda seyir halinde olduğu sırada ellerini gidondan çekti. Kısa bir süre bu şekilde hızla giden sürücü son anda önündeki aracı fark ederek dönmek istedi. Tekrar gidonu tutan motosiklet sürücüsü hızını düşüremedi ve önünde seyir alan araca çarptı. Meydana gelen kaza saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
Kask kamerasına yansıyan görüntülerde evden çıkan motosiklet sürücüsü motosikletine biniyor. Ardından arkadaşlarıyla yola çıkan sürücü önce bir benzin istasyonunda duruyor. Ardından tekrar yola çıkan motosiklet sürücüsü bir anda hızlanarak ellerini gidondan çekiyor. Kısa bir süre bu şekilde giden sürücü önündeki aracı fark ediyor. Tekrar gidonu tutan sürücü tüm çabalarına rağmen kaza yapıyor. Kazanın ardından sürücünün diğer motosikletli arkadaşları da yanına gelerek yardım ediyor.
Reklamlar
-
Şehir içinde bu hız, üstüne bir de şov, olanlar hiç de şaşırtıcı değil.
-
-
Niye solundan geçmemiş ki. Taktik maktik yok bam bam bam bu olsa gerek :D
-
Monty adlı üyeden alıntı
hahahaha evde kırılıyorum şuan.
-
Bu tarz sürüşler görünce 2. Elden soğuyor insan. Bu motorlar yine iyi dayanıyor böyle sürenlere valla.
-
-
Eeee çok doğal bu motosiklete binip böyle gereksizce devirli kullanırsan ve hakimiyeti bırakırsan sonucu bu olur
Burada haber değeri taşıyan bir şey yok
Zaten malum kişiler tarafından satın alındığı için adam akıllı habercilik yapmasını bekleyemezsiniz
-
Tapagaz yapmayı, elleri bırakmayı, motorda şekil yapmayı öğreneceğine, panik anında manevra kabiliyetini geliştirseymiş keşke.
Sonra "motosiklet tehlikeli yhaa" diye ağlıyorlar.
Yok kardeşim, motosiklet değil, kullanan zihniyetin tehlikeli dediğinde de bozuluveriyorlar.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
Mal gibi surmus. Apaci honda civic surucusu gibi motosiklet kullaniyor. Her kazadan frenle kurtulacagini saniyor. Lastik ve turkiye asfalti uyumu desen o bicim
fukara sumugu gibi yapisti.
-
solundan geçebilirdi ama kamyonete odaklanmış,kanalında kendisini eleştirenlerede ergen ergen cevaplar veriyor,yok bilmem kaç yıllık motorcuyum vs.diye bu kafayla çok yaşamaz bu çocuk.
-
-
-
Arkadaşın fren yapışında da bir sıkıntı var gibi, 3 yıllık ırc ile bile bu kadar kaymadım ben...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
22.sn de kaldırımı öpmüş :D
-
Monty adlı üyeden alıntı
whitedeamon adlı üyeden alıntı
hahahaha evde kırılıyorum şuan.
ben de ofiste denk geldim dostum ben de yarılıyorum şu an
-
-
-
Aabii budur yaa.. neyse geçmiş olsun. akıllanmıştır inşallah...
-
ve sahibindene bir ilan daha sıfırdan farkı kilometresi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)