ama adam kabul ediyo artisliğin sonu bu oluyomuş şükür ki çocukta bişey yok
ama adam kabul ediyo artisliğin sonu bu oluyomuş şükür ki çocukta bişey yok
Orda yeşil ışık yeni mi yanıyor ona dikkat etmek gerekli. Şehir içinde fazla hızlı şekilde ellerini bırakıyor. Ondan sonra da panik yapıyor ve direk frene asılıyor. Motorda haliyle durmuyor tabi ki.
ABS olaydı böyle olmazdı
Videolarinda trafikte sehiricinde teker yapiyodu emniyetten ceza yemis hakkinda 1 yila kadar hapia cezasi istendi.paraya cevirtti.artik boyle video atamayacak yani, iyi ölmeden kurtuldu
Buradaki suçlu ekşın cam'dır.
Herkese vermesinler şu cihazı.
Yok muhterem, hakkını yemeyelim çocuğun ama, bak kendini de biliyor, artisliğin sonu buymuş demek ki deyip durumdan ders çıkartıyor ve bunu yayınlama medeni cesaretini (ya da biz ona aymazlık veya yüzsüzlük de diyebiliriz) gösteriyor.
"Ağbi budur yaa... Ağhhh, ananı... " ve hala vloggerlığa devamla "Motoru çeksene amucaoğlu" hahahahahahahahah
kaza yaptım ama hala soğukkanlıyım, yılan kibiyim, size vlog yapıyom
Senin yapacağın vloga bennnn... çiçek verem.
sayın moderatörüm, bu video ve açmış olduğunuz diğer başlıktaki video da daha önce paylaşılmıştı. aramaya inanalım lütfen. saygılarımla.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Off şu dadadada sesine okadar sinir oluyorum ki... Ama güldüm baya. :D
Aldın mı ratatayı. Şu kaska kamera takan sırf izlenme sayısı artsın diye şekil yapanların sonu
O yolda kamyoneti geçtim de ufak bir çocuk olsaydı ne olacaktı az yavaş
vuuhhuuuuuu aaabii budur yaaaaa.....!!!!! ananıs...!!!!! mutlu son :D
sormayın gerçekten can sıkıcı bir şey, yani ne kadar çok kendini izletme meraklısı oldu bu yeni motorcular. yani facebookta selfi sapıklarından bıktık şimdide bu kendini izlettirme hastaları türüyor.
baaaaakkkk ben nasıl sürüyoruuuummm. baaaakkkk benim motorumaaaa.
ben seviyorum kesici sesini, vutuvutuvutu;
vutuvutuvu
Adama bak full cahilmiş ahhaha, istesen o mesafede çarpamazsın bee, bu bildiğin dıdıdı olmus
Kamyoneti farkettiğinde aradaki mesafe baya var aslında kurtarma şansı varmış
kazalar ile ilgili dün yada önceki gün olabilir bende "şans" kelimesini kullandım ve zır cahil ilan edildim. şans işte yarım saniye önce bassa frene belki yine kurtaracak.
duracağını tahmin edip frene asılmış ama bence frene hafif basıp kendini aracın soluna atsa kurtulabilirmiş.
hepimiz bu tip hareketler yaptık şimdi kimse ben evlilik programı izlemiyorum arabesk dinlemiyorum demesin... burada ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum... 600 cc ile başlanır mı diye soran cahiller için ibretlik bir vidyo olmuş bu... eğer altında 600 olsaydı arkadaşın durumu ne olurdu düşünelim bence...
arkadaşlarım nereden neyin çıkacağı belli olmuyor ne olur coşunca bizi sevenleri düşünelim ve biraz olsun kendimizi frenleyelim...
2017 bike crash diye aratınca videolar arasına konmaya başladığını görürürz yakında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)