4 silindiri ne yapıcan hocam bi silindir neyine yetmiyo tek başına canla başla çalışıyo, utancından en pahalısından aldığın suyunu bile içemiyo, bakıma götürüyosun bana bi litre yeter diyo (öyle mütevazi keratalar), yola çıkıyosun kız arkadaşını yarı yolda bırakmam onuda götürelim deyip zorlanarakta olsa gideceğiniz yere ulaştırıyo.. onun adı bi silindir parmak kadarda bişey ama yeşil yanınca en öne atılır gözü karadır
1.Bunu yapan mühendis cruiser gibi 3 5 bin devirde gezsin diye yapmıyor. Yani gazlanmış olması bir nevi iyi çünkü ona göre tasarlanmış amacına uygun kullanılmış demek oluyor. Mesela traktörde yüksek devir gidersen amacının dışına çıkar. Onun gibi düşünürsen iyi olur.
2.Aerodinamik fren süspansiyon 600cc SPOR bir motosiklet için yapılmış yani her şekilde kullanılsın diye ister 100km h ister 270 km h.
3. Düzenli bakıma girdiyse ilk çalıştırmada kesici yapmadıysa Suzuki bu bişey olmaz (normal şartlarda olmaması gerek)
4. Usta şart
5. Uzun süredir bakıp çıkıyordum senin için yorum yazdım
Haklısın abla söylediklerinin hepsi doğru.Ama fiyat piyasasından düşük ve uygun olunca cazip geliyor.Satarkende uygun bir fiyat yazarsam satılır diye düşünmüştüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Yorumunuz için çok teşekkürler.Dediğiniz gibi amacına yönelik kullanmak iyi ustada şart.
Şu fiyatıda yazsan süper olurdu alınırmı alınmazmı?
SS'ler de kilometre 50 bini geçiyor mu ki?
Valla ablacım söylediklerini nereden tutsam haklı çıkıyorsun.Ama o kadar cazip geliyor ki gözlerimi büyüledi resmen.Kendimi mi kandırıyorum yoksa doğru mu yapıyorum bilmiyorum.Ben al sat yapan biri değilim keyfi binerim makinaya ama tabi ileride büyütmek isteyebilirim.Diğer yönden düşününce acil paraya sıkışsam dediğiniz gibi satılması uzun sürebilir.Buda bana sıkıntı olabilir.Kararsız kaldım ya.
Konu sahibi km sine bakmasın
En uygun fiyatlı ss motoru alsın
Nasıl olsa masraf yapacak motora
dostum tüm konuyu okudun mu yoksa direk yazdın mı?Diyorum ki makina sahibindene koyulan bir makine değil.Adam oradan satmıyor.Kaldı ki bu adam öyle motoru alayımda satayım diyen değil binip keyfini çıkaran bir tip.Yani kmsini oynayayımda pahalıya satarım diyecek yada motor öldüyse dipdiri motor diyecek gibi karaktersiz biride değil.Neyse açıklama yapmaya gerek yok.Abi ülke öyle bir konuma gelmiş ki insanların birbirine zerre güveni kalmamış.Nitekimde hak veriyorum herkes bir yerden kazık atmaya çalışıyor.Bir milletin Babana bile güvenme diye atasözü olursa durumda böyle olur.Neyse konumuz bu değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)